طرز تهیه ترشی گوجهسبز؛ طعمی جدید و جذاب
یک ترخون کوچک و مقداری میخک سیر را داخل کاسه ترشی بریزید. سپس گوجه فرنگی های سبز را در یک لیوان و سیر قرار داده و در آخر یک لایه ترخون را روی گوجه های سبز قرار دهید. اگر از فلفل ها استفاده می کنید ، آنها را در کنار گوجه های سبز قرار دهید. تخم گشنیز را درون لیوان ترشی بریزید.
به پایان فصل گوجه فرنگی سبز ، کار و درست کردن دسته هایی. بدون شک از طعم های جذاب این adobo شگفت زده خواهید شد.
عناصر:
گوجه فرنگی سبز: 1 کیلوگرم
نمک: 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
ترخون: 3 شاخه کوچک (اختیاری)
سیر: 4/4 لوبیا (اختیاری)
فلفل سبز: 3 قطعه (اختیاری)
سرکه: در صورت لزوم
نحوه تهیه:
1. گوجه فرنگی های سبز را بشویید و کاملاً خشک کنید.
2. یک ترخون کوچک و مقداری میخک سیر را داخل کاسه ترشی بریزید. سپس گوجه فرنگی های سبز را در یک لیوان و سیر قرار داده و در آخر یک لایه ترخون را روی گوجه های سبز قرار دهید. اگر از فلفل ها استفاده می کنید ، آنها را در کنار گوجه های سبز قرار دهید. تخم گشنیز را درون لیوان ترشی بریزید.
3. سرکه را با مقداری نمک مخلوط کرده و مربای ترشی را پر کنید تا سرکه به بالای گوجه سبز و ترخون برسد. مصرف می شود