پاسخ دانشگاه آزاد به نیازهای مردم در بخش علمی و توسعه رشتههای کارآفرین
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس گفت: پاسخگویی به نیازهای مردم در بخش علمی و توسعه تحصیلات عالی را با هدف ایجاد رشتههای کارآفرین دنبال میکنیم.
حامد افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس در حاشیه میز خدمت در محل مصلای نماز جمعه این شهر با هدف ارتباط دانشگاه با مردم شهرستان قدس و منطقه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: میز خدمتی به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش برگزار کردیم که میزبان مردم باشیم و از دیگر نکات و مباحثی که برای دانشگاه به صورت اولویت قرار گرفته و پیگیری میشود، پاسخگویی به نیازهای مردم در بخش علمی و توسعه تحصیلات عالی با هدف ایجاد رشتههای کارآفرین است.
وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد شهر قدس و پردیسهای زیرمجموعه با توجه به اینکه میزبان 25 هزار دانشجو است و بر اساس سند تحول به یک دانشگاه مسئلهمحور تبدیل شده بر اساس رسالت اجتماعی سعی دارد نیازهای مردم را در بخش علم و فناوری شناسایی کرده و این نیازها را پاسخگو باشد؛ بنابراین پژوهشها و فناوریهای خود را به سمت چالشها و نیازهای مردم برده است به همین دلیل ما همزمان با هفته پژوهش، کنار مردم آمدیم که نیازهای آنها را بررسی کرده و پاسخگو باشیم.
وی افزود: به دنبال آن هستیم که پژوهشها و فناوریهای دانشگاه را به سمت نیازهای منطقهای سوق دهیم و در مجموع برای تولید ثروت و افزایش رفاه مردم گام برداریم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس گفت: امسال دانشگاه آزاد اسلامی یکی از طرحهایی که در راستای این نیازها به عنوان یک طرح نو به شکل یک رویداد در جریان گذاشته، طرح پویش است که اشتغال همراه تحصیل برای دانشجویان میسر باشد.
افشاری با تأکید بر ضرورت اجرای طرح پویش در راستای اشتغال و کارآفرینی عنوان کرد: یکی از بحثهایی که امروز در جامعه دانشگاهی بسیار حائز اهمیت بوده، تولید ثروت از طریق علم و ایجاد امید در دانشگاه و دانشجویان است و امروزه ما مواجه هستیم که دانشجویان از ما درخواست اشتغال متناسب با رشته و مهارت خودشان پس از فراغت از تحصیل را دارند و اگر بتوانیم شرایطی را مهیا کنیم که دانشجویان در کنار تحصیل خودشان، مهارت و تجربهای برای فعالیت در محیط کاری داشته باشند؛ بنابراین برای رسیدن به این هدف مهم در کنار صنایعی که در شهر قدس قرار گرفتند، اجرای برنامه طرح پویش را در دستور کار قرار دادیم.
وی گفت: نیازهای صنایع را در فضاهای کاریابی دانشجویان شناسایی کردیم و با اجرای این طرح سعی میکنیم تا دانشجویان ما به مرور زمان در این صنایع شرایط اشتغال به کار داشته باشند و همراه تحصیل با مهارت آفرینی علمی و عملی خودشان به یک اشتغال پایدار دست پیدا کنند و بخش دیگری از دانشجویان خلاق در حوزه کسب و کارها نیز تبدیل به سرمایههای انسانی ماهر و کار آفرین خواهند شد. امیدواریم از این مسیر تولید ثروت را برای جامعه دانشجویی و در نهایت اقشار تحصیل کرده در کشور فراهم کنیم.