علمی و پزشکی

استمرار غنی‌سازی آرد با آهن، اسید فولیک و ویتامین D در کشور

به دنبال تصویب سند ملی امنیت غذا و تغذیه ۱۴۱۱-۱۴۰۲ در هفدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و در راستای ارتقای سلامت و بهبود تغذیه مردم، اولین جلسه کمیته فنی رصد وضعیت غنی سازی برنامه ملی آرد و نان با آهن، اسید فولیک و ویتامین D، برگزار شد.

به گزارش نازک نارنجی، دکتر محمد اسماعیل مطلق، رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، به ضرورت استمرار برنامه غنی سازی آرد و غنی سازی کلیه آردهایی که بیشتر از ۷ درصد سبوس‌گیری می‌شوند، برای پیشگیری و کنترل کمبود آهن و کم خونی ناشی از آن که سلامت مردم را به خطر می‌اندازد، تاکید کرد.

در این جلسه همچنین، با توجه به شیوع کمبود ویتامین D در کشور، افزودن این ویتامین به آرد علاوه بر آهن و اسید فولیک به عنوان یکی از اولویت‌های برنامه امنیت غذایی مورد تاکید قرار گرفت و دستگاه‌های اجرایی ذیربط موظف شدند که اجرایی شدن این برنامه را در اسرع وقت در دستور کار قرار داده و گزارش اقدامات انجام شده را به دبیرخانه شورای عالی سلامت وامنیت غذایی ارسال کنند.

گفتنی است، این جلسه با حضور نمایندگانی از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مرکز پژوهش‌های مجلس، مرکز پژوهش‌های غلات، وزارت صمت، فرهنگستان علوم پزشکی، سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی برگزار شد.

انتهای پیام

گروه تحریریه مطالب پزشکی

هدفم این است که با ارائه محتواهای علمی و امیدوارکننده، به شما کمک کنم تا از جدیدترین تحقیقات در زمینه سلامتی مطلع شوید و اقدامات مناسبی را برای بهبود و حفظ سلامتی خود بگیرید.
دکمه بازگشت به بالا