۷ هزار و ۷۸۷ مگاوات به ظرفیت تولید برق اضافه میشود
سخنگوی صنعت برق:
مصطفی رجبی مشهدی گفت: پیشبینی شده است که ۷۷۸۷ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شود که بخشی مربوط به نیروگاههای جدید وزارت نیرو به ظرفیت ۳۰۲۶ مگاوات میشود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق با اشاره به برنامهریزی وزارت نیرو برای عبور از تابستان سالجاری، گفت: وزارت نیرو در سالجاری یک برنامه ۱۴۰ اقدامه را در سه محور اصلی برای عبور از تابستان ۱۴۰۲ تنظیم کرده است.
وی «تولید و تامین برق» را محور اصلی این برنامه عنوان کرد و افزود: پیشبینی شده است که ۷۷۸۷ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده شود که بخشی مربوط به نیروگاههای جدید وزارت نیرو به ظرفیت ۳۰۲۶ مگاوات میشود. همچنین به واسطه برقراری تفاهمنامه وزارت نیرو و وزارت صمت، نیروگاههایی به ظرفیت ۱۴۷۸ مگاوات شامل ۶ واحد در پنج ساختگاه احداث می شود.
این مقام مسئول به برنامهریزی جدی و منسجم برای تعمیر نیروگاههای از مدار تولید خارج شده اشاره کرد و ادامه داد: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده عملیات تعمیر نیروگاههایی که به صورت جدی آسیب دیده بودند و امکان استفاده از تولید برق این نیروگاهها نبود آغاز شده و این نیروگاهها در مدار تولید قرار میگیرند؛ بر این اساس سه واحد نیروگاهی با ظرفیت ۷۳۰ مگاوات وارد چرخه تولید برق می شوند.
رجبی مشهدی توضیح داد: در همین راستا، برطرف کردن مشکلات واحدهای نیروگاهی که به دلایل مختلف از جمله کمبود آب با محدودیت تولید روبرو بودند در دستورکار قرار گرفت که ظرفیت این نیروگاهها حدود ۱۰۰۰ مگاوات پیشبینی شده است.
وی از ارتقای ظرفیت عملی نیروگاههای موجود خبر داد و تصریح کرد: ارتقای ظرفیت عملی نیروگاههای موجود و نیروگاههای سیکل ترکیبی از دیگر اقداماتی است که به منظور عبور از پیک تابستان ۱۴۰۲ در دستورکار قرار گرفته است.
به گفته سخنگوی صنعت برق کشور، پیشبینی شده ۱۸۸ مگاوات نیروگاه مقیاس کوچک و ۸۵۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در مدار تولید قرار گیرند.
این مقام مسئول با بیان اینکه در حوزه شبکه های انتقال، ۴۷ برنامه توسعه شبکههای برق و احداث پستهای جدید پیشبینی شده است، گفت: این امر شامل ۶۵ پروژه میشود.
وی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف به ویژه در بخش خانگی، اظهار داشت: در سال جدید با تاکید بر اجرا و پیشبرد طرحهای تشویقی در حوزه خانگی طرح هایی به صورت گسترده اجرایی میشود؛ همچنین در همین راستا بخش عمومی و اداری کشور مورد توجه قرار میگیرد و در اینباره برنامهریزیهایی انجام شده است به طوریکه صرفهجویی ۱۰۰۰ مگاواتی در بخش اداری کشور پیشبینی شده است.
انتهای پیام/