کاربردهای گسترده و نحوه خرید سنگ ساختمانی با ارزان ترین قیمت
سنگ ساختمان به عنوان یکی از تاثیرگذارترین قسمت ها در طراحی ساختمان می باشد. اگر به دنبال تغیر دکوراسیون و نمای خانه یا ویلای خود هستید، حتما گام به گام با ما همراه باشید. کاربردهای گسترده و نحوه خرید این سنگ ها با ارزان ترین قیمت و بهترین کیفیت را در این مقاله توضیح خواهیم داد.
#1 انواع سنگ ساختمانی
در لیست زیر بهترین مدل های سنگ ساختمانی جهت خرید شما عزیزان قرار داده شده است. برای خرید و مشاوره بر روی هر سنگ کلیک کنید و در صفحه محصول سنگ، اطلاعات لازم را کسب کنید. این سنگ ها میتوانند در ابعاد و اشکال مختلف به صورت مورد نیاز به کار برده شوند که توصیه ما این است که همواره باتوجه به رنگ های محیطی و ظاهر اطراف محلی که میخواهید از سنگ استفاده کنید، اقدام به خرید سنگ همخوان با محیط نمایید.
قیمت انواع سنگ ساختمانی با عکس
در صفحه محصول هر یک از این سنگ ها به طور کامل در مورد ظاهر و قیمت توضیح داده شده است و همکاران ما در تمام طول هفته پاسخگوی شما عزیزان می باشند. بهتر است به این مورد نیز اشاره کنیم که دو نوع از خوش نام ترین سنگ ها عبارتند از:
- سنگ دودی تکاب
- سنگ آذرشهر
سنگ ها از مواد سخت و با تنوع رنگی بالا هستند که داشتن ویژگی هایی نظیر جلاپذیری مطلوب، قابلیت برش و صیقل خوردن، قابلیت شست وشو و غیر قابل نفوذ بودن باعث میشود تا کاربرد بسیار زیادی در طراحی خانه داشته باشند. بدون شک آشنایی با کاربردهای مختلف انواع سنگ و عکس های آنها به شما کمک میکند تا انتخاب بهتری برای طراحی ساختمان خود داشته باشید. در ادامه با انواع سنگ خانه در کاربری های داخل ساختمان و نمای ساختمان آشنا میشویم.
#2 سنگ داخل ساختمان
باتوجه به فراوانی معادن سنگ در کشورمان، سنگ ها نقش بسیار زیادی در طراحی داخلی دارند. انواع سنگ ها با خصوصیات و کاربردهای مختلف اعم از سنگ های تراورتن، دودی، تکاب و آذرشهر در صنعت ساخت و ساز به کار میروند. در ادامه به کاربری انواع این سنگها خواهیم پرداخت:
سنگ کف خانه
کاربرد مناسب سنگ باتوجه به کاربری آن بسیار حائز اهمیت می باشد. اگر قصد دارید که سنگ مناسبی برای کف ساختمان و خانه خود خریداری کنید، حتما توصیه میکنیم که به نمونه سنگ های کف و راهرو که در ساختمان ها به کار برده شده است، نگاهی بیاندازید.
سنگ آشپزخانه
بخش مورد علاقه خانم ها در ساختمان که آقایان باید حسابی حواسشان جمع باشه! بله آشپزخانه … شاید به جرات به توان گفت یکی از پرهزینه ترین بخش ها در دکوراسیون ساختمان، مربوط به آشپزخانه می باشد؛پس انتخاب سنگ مناسب و با قیمت مناسب بایستی حتما در نظر گرفته شود. برای آشپزخانه عموما از سرامیک یا سنگ استفاده میشود و در ایران مرسوم هست که اپن آشپزخانه از سنگ های با ظاهری زیبا و قیمت مناسب باشد.
سنگ پله ساختمان
در برخی خانه ها و ساختمان ها با توجه به سطح هزینه ها و توقع نسبت به هزینه ها، از سنگ های خاص برای پله خانه نیز استفاده میگردد اما عموما سنگ های مورد استفاده در پله و راه پله بایستی از استحکام خوبی برخوردار باشند و ما در مقاله سنگ پله به طور کامل در مورد خصوصیات و ویژگی های سنگ مناسب پله و همچنین مدل های مختلف آن توضیح دادیم.
سنگ حمام و روشویی
حمام و روشویی در ساختمان های مدرن و جدید با استفاده از سنگ طراحی میشوند. در مونه کارهای سنگ حمام و روشویی میتوانید کاربردهای متنوع و گسترده ای در سنگ های خانه را مشاهده کنید که در نمونه کارهای سنگ تراورتن برای حمام و روشویی به نمایش چندین نمونه کار استفاده شده در خانه های مشتریان عزیزمان اشاره میکنیم.
#3 سنگ نمای ساختمان
برای خرید بهترین سنگ نمای ساختمان برای شما انواع سنگ نما را گردآوری کردیم. معمولا در آپارتمان ها و ویلاها از سنگ های گران قیمت برای نما استفاده میشود و حتی در هنگام فروش، بدون شک نمای زیبای سنگ مورد استفاده تاثیر چشمگیری در قیمت نهایی فروش و مورد پسند شدن ملک برای خریدار دارد. شما میتوانید انواع سنگ نمای ویلا و آپارتمان را در نمونه کارهای زیر مشاهده نمایید.
#4 خرید سنگ ساختمانی
هنگام خرید همواره قیمت و شرایط خرید از اهمیت بسیار ویژه ای دارا میباشند که باوجود گرانی ها و تورم موجود در کشور، ما در آساسنگ همواره با بهترین و نازل ترین قیمت ها به خدمت گزاری شما سروران عزیز مشغول هستیم.
مطلب مفید: معایب کلی سنگ عباس آباد
قیمت سنگ ساختمانی
برای خرید ارزانترین و گرانترین سنگ ها و به اصطلاح برای اطلاع از متری چند بودن سنگ ها با ما در ارتباط باشید ما کلکسیونی از سنگ ها را در صنایع سنگ آساسنگ در اختیار شما عزیزان قرار میدهیم وبرای خرید انواع سنگ ساختمانی در تهران، اصفهان و سراسر کشور در خدمت شما هستیم.
خرید سنگ ساختمانی
جهت خرید سنگ با قیمت مناسب اینترنتی به صورت 24 ساعته ما در خدمت شما هستیم. سنگ مورد نظر را از طریق سایت انتخاب کنید و جهت سفارش و راهنمایی با ما تماس بگیرید.
سنگ ساختمانی
سنگ ساختمانی چیست؟ گرانترین سنگ ساختمانی کدام است؟ امروزه به دلیل پیشرفت علم و تکنولوژی، کار استخراج سنگ راحت تر شده است و استفاده از آن در صنعت ساختمان سازی زیاد به چشم می خورد. از مهم ترین دلایلی که منجر به منحصر به فرد شدن سنگ های ساختمانی در مقایسه با سایر مصالح شده است می توان به دوام و مقاومت زیاد در برابر ضربه، تغییرات آب و هوایی و مواد اسیدی و قلیایی، قابلیت شستشو، ثبات رنگ، غیرقابل نفوذ بودن، جلا پذیری، قابلیت برش و صیقل خوردن و بسیاری از موارد دیگر اشاره کرد.
کاربرد این نوع سنگ ها نیز برای پوشش دیوار داخلی ساختمان، نماکاری، زیرسازی جاده ها، کف خیابان و پیاده رو و تزئینات مختلف است. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با انواع مختلف سنگ های ساختمانی و گران ترین و بهترین برند آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
سنگ یکی از قدیمی ترین مصالحی است که بشر از بدو زندگی روی زمین شناخته است و از آن برای تهیه وسایل مختلف زندگی و همین طور بنای آشکار خود بهره برده است.
مراحل آمدن سنگ از معدن تا نمای ساختمان
سنگ که از معدن توسط دستگاه های مکانیکی و یا مواد منفجره از دل کوه جدا می شود به کارخانه های سنگ بری انتقال داده می شود.
در کارخانه توسط ریل به زیر دستگاه چهل تیغ هدایت می شود.
و سنگ به قطعات مختلف تقسیم می گردد.
کله بر برای این که سرسنگ ها صاف بریده شود.
درنهایت ساب زده می شود.
تحویل به سنگ فروشی ها داده می شود.
مشخصات کلی انتخاب سنگ نما
1 .بافت سنگ
سنگ ساختمان باید سالم باشد و فاقد شیار و ترک باشد.
۲. جذب آب
سنگ ساختمانی نباید آب زیادی جذب کند.
3 .پاکیزگی
سنگ ساختمانی نباید آلوده به مواد طبیعی یا مصنوعی باشد.
۴. پایداری در برابر عوامل محیطی
سنگ ساختمانی باید در برابر باد، یخبندان، تغییرات دمایی مقاوم باشد.
۵. پایداری مکانیکی
تاب فشاری برای قطعات نباید کمتر از ۱۵ کیلوگرم بر سانتی متر مربع باشد.
پرکاربردترین سنگ ها در صنعت ساختمان سازی
1. سنگ گرانیت
این سنگ به دلیل داشتن دوام بسیار زیاد و چگالی بالا در برابر عوامل جوی و هرگونه ضربه احتمالی مقاوم بوده و جذب آب این سنگ بسیار کم می باشد. کاربرد این سنگ در نمای ساختمان و کف سازی و راه سازی می باشد. این سنگ گران ترین سنگ موجود در بازار عرضه می گردد.
2. سنگ مرمر
این سنگ به دلیل شفافیت آن، نور را از خود عبور داده و در برابر فرسایش و باران اسیدی مقاوم بوده و کاربرد این سنگ در نمای داخلی (جداره راه پله و دیوارهای داخلی ) می باشد. قیمت این سنگ در بازار نسبتاً گران است.
۳. ماسه سنگ ها
این سنگ ها به دلیل مقاومت بسیار بالا، در یخبندان مقاوم بوده و رویه ی آنان با چکش صیقل داده می شود و اتصالات آن از نوع غیر آهنی می باشد. قیمت این نوع سنگ ها به نسبت سایر سنگ ها نسبتاً ارزان می باشد.
۴. سنگ تراورتن
این سنگ در مناطق گرمسیر به عنوان نماسازی (به دلیل عدم مقاومت در برابر یخ زدگی) پیشنهاد می شود و در سایر مناطق به عنوان استفاده در جداره های داخلی استفاده می گردد. قیمت این سنگ در بازار به نسبت سایر سنگ ها ارزان می باشد.
۵. سنگ لاشه
به دلیل مقاومت بسیار بالا این سنگ و قیمت مناسب، برای اجرای زیرسازی و کف سازی های خشن و همچنین نمای مدرن و کف سازی پیاده روها استفاده می شود.
6.سنگ گابرو
به دلیل طول عمر بالا و مقاوم در برابر فرسایش و استحکام و مقاومت بالا در تونل سازی و پل سازی و نماسازی به دلیل قیمت مناسب استفاده می شود.
7. سنگ پلاک
این سنگ به دلیل مقاومت بالا و گران بودن برای تزیینات خارج و داخل ساختمان، کف و راه پله و قرنیز دیوار گچی استفاده می شود.
8. سنگ بادبر
این سنگ به دلیل مقاومت بالا و داشتن قیمت مناسب برای تونل سازی و دیوارهای باربر و غیر باربر و جداول و سنگ فرش و پله استفاده می شود.
۹. سنگ دیوریت
به دلیل مقاومت بسیار بالا و قیمت مناسب این سنگ کاربرد فراوانی در صنعت ساختمان سازی ازجمله: استفاده به عنوان سنگ نما و راه پله و کف سازی و جاده سازی می باشد.
نصب و اجرای سنگ در ساختمان باعث زیبایی و لوکس بودن و عایق گرما و سرما خواهد بود. سنگ یکی از پرمصرف ترین مصالح استفاده شده در صنعت ساختمان سازی است، همچنین انسان های اولیه نیز از سنگ به عنوان سرپناه برای خود استفاده می کردند.
روش های اجرای سنگ نما
در حالت کلی اجرای سنگ نما به دو حالت کلی، تر و خشکه چینی انجام می گردد.
۱. روش اجرای تر یا دوغاب
روش سنتی و متداول که در ایران به کار می رود روش تر یا دوغاب است. در این روش سنگ در سطح نما چیده شده و دوغاب پشت سنگ ریخته می شود. پس از خشک شدن ملات یا همان دوغاب، سنگ به نما می چسبد. در این روش احتمال جدا شدن سنگ از نما وجود دارد و امکان تغییر و بازسازی و جابجایی سنگ پس از نصب وجود ندارد.
۲. روش اجرای نمای خشک
از این روش برای اولین بار جهت نصب سنگ در برج های بلند در آمریکا استفاده گردید. این روش از دهه هفتاد در ایران اجرا شد و طی این سال ها گسترش یافت. در این روش، ابتدا سطح نما شاسی کشی شده و با نصب گیره پین دار در پشت سنگ، سنگ به صورت کشویی وارد شاسی می شود.
اسکوپ یا شیارزنی سنگ
اسکوپ یا شیارزنی سنگ نقش مهمی در ماندگاری سنگ دارد. برخی سنگ ها که فاقد خلل و فرج و سوراخ بر روی خود هستند باید حتماً اسکوپ شوند تا دوام و ماندگاری بالایی داشته باشند سنگ هایی مانند گرانیت و تراورتن اگر اسکوپ نشود نمی تواند ماندگار باشد و پس از مدتی جدا می شوند. درروش اسکوپ سنگ، شیارهایی در پشت سنگ توسط فرز ایجاد می شود و سپس با سیم آرماتوربندی گالوانیزه، این شیارها بسته می شود تا سطح تماس دوغاب با سنگ بیشتر شود و مانع از ریزش سنگ گردد.
مزایای اسکوپ کردن سنگ نما
افزایش مقاومت نما و کاهش هزینه های بازسازی و ترمیم
عایق حرارتی و عایق صوتی سنگ نمای ساختمان
سرعت بالای اجرا نسبت به روش دوغابی
صرفه جویی در هزینه اجرای نما
طول عمر بالای نمای ساختمان
تنها نقص وارد بر این روش نسبت به روش سنتی دوغابی این است که درروش خشک نمی توان به راحتی نماهای شکسته و کلاسیک را اجرا نمود.
نکات مهم در نصب سنگ نما
سنگ نما مناسب برای شرایط جوی و محیطی منطقه باشد.
جهت نصب سنگ به روش تر یا دوغابی حتماً از گیره اسکوپ سنگ استفاده شود.
در لبه های پنجره، تراس و جان پناه که دارای لبه در نما هستند از آب چکان استفاده شود.
قبل از نصب سنگ به روش دوغابی، مخصوصاً سنگ های سفید یا تیشه ای سطح سنگ به وسیله مل پوشانده شود تا در حین نصب سنگ در نما، سنگ لک پذیر نشود.
انواع روش نصب صحیح سنگ
با استفاده از لقمه سنگ ها
با استفاده از مفتول و سیم
اسکوپ سنگ نما با قلاب اسکوپ
۱. با استفاده از لقمه سنگ ها
این روش برای سنگ هایی باضخامت کم که امکان شیارزنی یا سوراخ نمودن ضخامت وجود نداشته مناسب است. مراحل انجام کار به شرح ذیل می باشد:
در این روش تکه سنگی را به صورت هرم ناقص، برش می دهند سطح قاعده را با چسب مخصوص به پشت سنگ پلاک می چسبانند پس از خشک شدن و اتصال کامل دو سنگ به همدیگر، سنگ پلاک را بر روی دیوار نصب می کنند. سنگ و دیوار باید با آب خیس شوند سپس پشت آن دوغاب سیمانی می ریزند.
۲. با استفاده از مفتول یا سیم
این روش برای سنگ هایی که دارای امکان به وجود آوردن شیار در قطر سنگ هستند، مناسب است. مراحل انجام کار به شرح ذیل می باشد:
در دو سر سنگ پلاک شیاری به وجود می آورند و مفتولی ترجیحاً گالوانیزه به قطر حداقل ۲ میلی متر را از دو شیار عبور می دهند. برای برخی سنگ ها مانند تراورتن به علت ضخامت کم (۱۰ الی ۱۲ میلی متر) و مشکل بودن ایجاد شیار و احتمال شکستگی، از دستگاه فرز مینی سنگ استفاده می نمایند سپس دو سر آزاد را به هم گره می زنند، پس از نصب سنگ بر روی دیوار، دوغاب ماسه سیمان دورتادور مفتول را می گیرد.
۳. قلاب اسکوپ
این روش برای سنگ هایی با قطرهای ۳ سانتی متر به بالا مناسب است. مراحل انجام کار به شرح ذیل می باشد:
دو سوراخ در ضخامت سنگ به وجود می آورند، یک سر اسکوپ را بر روی دیوار و سر دیگر آن را روی شیار سنگ قرار می دهند. به طوری که سوراخ اسکوپ در امتداد سوراخ سنگ باشد به وسیله قلاب، اسکوپ به سنگ ثابت می ماند هر سنگ را به وسیله دو اسکوپ به دیوار متصل می کنند. فاصله سنگ از دیوار ۳ سانتی متر و ملات مصرفی ماسه سیمان می باشد.
اسکوپ سنگ در حالت کلی به دو دسته اسکوپ پروانه ای ورق فولادیدر و زد ورق فولادیدر تقسیم می گردد.
پودر سنگ چیست؟
پودر سنگ ازجمله متریالی می باشد که به طورمعمول و عامیانه به آن خاک سنگ نیز گفته می شود و یکی از محصولات جانبی در سنگ بری ها به شمار می رود. امروزه پودر سنگ یا همان خاک سنگ در بسیاری از حوزه ها مانند فعالیت های عمرانی و ساختمان سازی مورداستفاده قرار می گیرد و از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ اما در این میان مجریان این حوزه ها شاید نحوه استفاده از پودر سنگ را به خوبی بدانند، اما به ندرت مشاهده می شود که آن ها شناخت جامعی از خصوصیات این متریال و ویژگی های منحصربه فرد آن داشته باشند.
با توجه به همین موضوع نیز در این بخش از سازه افزار به سراغ شناخت دقیق تر پودر سنگ رفته و شمارا با انواع این نوع از مصالح ساختمانی آشنا می کنیم. پس همراه ما باشید. پودر سنگ ازجمله متریالی می باشد که به طورمعمول و عامیانه به آن خاک سنگ نیز گفته می شود و یکی از محصولات جانبی در سنگ بری ها به شمار می رود و کاربردهای مهمی را دارا می باشد که در ادامه این مقاله در سازه افزار به آن بیشتر خواهیم پرداخت. به طورکلی می توان مطرح کرد که تولید این ماده به دو روش طبیعی و صنعتی صورت می گیرد.
درواقع طبیعت خود بخشی از تولید پودر سنگ را بر عهده می گیرد و در اثر سایش لایه های مختلف پوسته زمین سنگ ها باهم درگیری پیداکرده و باعث سایش یکدیگر می شوند که این عمل باعث پودری شدن سنگ ها و تولید خاک سنگ موردنیاز برای صنعت می شود. همچنین حرکت یخچال های بزرگ و عظیم طبیعی با وزن هزاران تن نیز منجر به پودر شدن لایه های زیرین می شود به خاک سنگی که از این روش به دست می آید راک فلور گفته می شود.
از طرفی باید بدانید که با توجه به استفاده های فراوان از این نوع مصالح همواره نیازهای بشر به وسیله طبیعت برطرف نشده و نیاز است تا خود بشر نیز دست به کار شود در همین راستا نیز بخشی از خاک سنگ به روش صنعتی تولید می شود. در این روش سنگ ها به وسیله دستگاه ها و ماشین آلات خاصی کوبیده می شوند که مجهز به فک های قدرتمندی برای خرد کردن و کوبیدن سنگ می باشند. پس از پایان فرایند کوبش نیز خاک سنگ در اختیار افراد قرار می گیرد.
مشخصه های اصلی پودر سنگ
در یک نگاه جامع می توان مشخصه ها یا ویژگی های بارز پودر سنگ را به شرح زیر لیست نمود که به صورت:
پودر سنگ ازجمله مصالحی می باشد که دارای مقدار رطوبت مطلوب 9٪ و حداکثر چگالی خشک 2 گرم در سی سی است.
این ماده دارای ضریب یکنواختی 13/8 و زاویه اصطکاک داخلی 410 است. به همین دلیل، از این پودر سنگ به عنوان ماده پُرکننده برای سازه های خاکیِ تقویت شده با توجه به نوع طراحی آن ها متریالی مناسب است.
پودر سنگ ازنظر نفوذپذیری، این ماده دارای زهکشی خوبی با ضریب نفوذپذیری 0.0024 سانتی متر در ثانیه است.
به یاد داشته باشید که پودر سنگ دارای ویژگی اصطکاکی بهتری نسبت به ماسه است، به همین دلیل برای ساخت بتن با خصوصیات مقاومتی بالاتر گزینه مناسب تری است.
این پودر تراکم پذیری بالایی داشته و به خوبی آب را نگه می دارد که یک ویژگی عالی برای ساخت و افزایش مقاومت نهایی بتن است.
این ماده دارای چسبندگی مناسب و ایجاد حالت خمیری و پلاستیک است، به همین دلیل باعث افزایش انعطاف پذیری در بتن ریزی می شود.
روش تولید پودر سنگ
همان طور که از نام پو در سنگ یا خاک سنگ مشخص می باشد، این محصول از کوبش انواع مختلف کانی های معدنی موجود در طبیعت نظیر گرانیت، سنگ آهک، کربنات کلسیم، مرمریت، سنگ آهن تولید می شود. در تولید صنعتی پو در سنگ، ابتدا سنگ های معدنی ویژه را از معادن استخراج کرده و پس از مقداری خردایش در دستگاه های سنگ شکن وارد کوره های چاهی نموده تا سنگ در حرارت بالا پخته شده و مقداری از آب مولکولی خود را از دست بدهد. چراکه پخت سنگ باعث می شود تا توانایی جذب آب محصول نهایی بالاتر رفته و کالا برای تهیه ملات مناسب باشد.
در همین راستا نیز به منظور پخت سنگ های معدنی می توان از کوره های دوار مورداستفاده در صنعت گچ نیز استفاده کرد؛ اما به دلیل قیمت پایین پو در سنگ و عدم صرفه اقتصادی برای استفاده از کوره های صنعتی دوار، معمولاً در تولید این محصول از کوره های سنتی چاهی بهره می برند.
پس ازاین مرحله سنگ پخته شده از کوره خارج گردیده و وارد آسیاب می شود تا بر اساس دانه بندی مطلوب و موردنظر پودر شود. پس از آسیاب شدن، پودر حاصل به درون سیلوهای بارگیری هدایت شده و پس ازآن به صورت بسته بندی که معمولاً بین ۱۵ الی ۲۵ کیلوگرم است، در کیسه های پلی پروپیلن و یا به صورت فله به بازار مصرف عرضه می گردد. لازم به ذکر است که کاربرد این محصول به صورت بسته بندی از رونق بیشتری برخوردار است و بخش عمده محصول به صورت بسته بندی شده به بازار عرضه می گردد.
انواع پودر سنگ موجود در بازار
به طورکلی باید اذعان نمود که استفاده از مصالح و مواد جدید در صنایع مختلف، باعث افزایش کارکردهای بهینه و کاهش هزینه های اجرای پروژه می شود. در همین راستا نیز پودر سنگ یا خاک سنگ به عنوان یک متریال نسبتاً جدید می تواند به بهبود بسیاری از نقص های مرتبط با صنعت کمک کند. با توجه به همین کلیدی بودن این ماده نیز شما می توانید به انواع مختلفی از پودر سنگ در بازار کشور دسترسی داشته باشید که در این بخش به ارائه اطلاعاتی در این باب می پردازیم:
1. پودر سنگ بنتونیت
در ابتدا باید بدانید که بنتونیت چیست؟ درواقع بنتونیت سنگی است که بخش اعظم آن را کانی های رسی که ذرات بسیار ریز با ابعاد کمتر از ۲ میکرومتر می باشند، تشکیل می دهند. ازنظر ویژگی های زمین شناسی، بنتونیت، لایه های رسی غنی از مونتموریونیت ـ بدلیت، بوده که همراهان دیگری نیز دارد.
باید توجه داشت که بنتونیت کانی نبوده بلکه مجموعه ای از کانی ها در کنار یکدیگر سنگ بنتونیت را تشکیل می دهند. جالب است بدانید که بنتونیت به دلیل خواص نرم بودن، تورم پذیری، کلوئیدی و خوب مخلوط شدن با آب، خمیری شدن، پلاستیک بودن، چسبندگی و چسبانندگی، جاذب بودن و غیره دارای مصارف پرشماری است ازجمله گل حفاری، عامل چسباننده در ماسه های ریخته گری، جلوگیری از نفوذ آب از سدها و کانال ها و استخرهای آب، عامل شفاف کننده مایعات بخصوص آبمیوه ها، زلال کردن آب و صاف کردن مایعات ازجمله پارافین، گندله کردن مواد معدنی ازجمله سنگ آهن، گلوله کردن غذای دام و حیوانات اهلی، ناقل در رنگ ها و سایر موارد می باشد.
2. پودر سنگ شن و ماسه
پودر شن و ماسه بسیار خردشده را می توان در دسته انواع پودر سنگ ها در نظر گرفت چراکه از این نوع مصالح سنگي که داراي مشخصات و عملكرد خاص می باشند، می توان در تهیه آسفالت، نگهداری از ریل ها و توزيع بار چرخ ها، زهكشي زیرسازی راه آهن و همچنین به منظور فيلتر و زهكش در سازه هاي مختلف ازجمله در سدهاي خاكي و … به مصرف رساند. علاوه بر تمام این کاربردهای پودر شن و ماسه به دلیل رنج قیمتی که دارند بسیار پرمصرف بوده و تقریباً عضو جداناپذیری از صنعت ساخت وساز می باشد.
3. پودر سنگ آهک
به طورکلی پودر سنگ آهک به دو روش کوبش سنگ آهک و پودر ضایعات کارخانه های آهک یا برش سنگ به دست می آید. پودر سنگ آهک یا لایم استون ازنظر شیمیایی از فرمول مولکولی کربنات کلسیم برخوردار است. پودر سنگ آهکی اصولاً از دو نوع سنگ آهک دولومیتی و یا پر کلسیم تولید می شود. پودر سنگ دولومیتی حاوی مقادیری منیزیم در ترکیب خود است. پودر سنگ آهک به دلیل فراوانی کربنات کلسیم و سنگ آهک در طبیعت و همچنین قیمت ارزان و موارد مصرف گسترده آن، به عنوان پرکاربردترین نوع پودر سنگ در صنایع گوناگون مصرف می شود؛
بنابراین با توجه به آنچه گفته شد، پودر سنگ آهک تولیدشده از سنگ آهک غیر دولومیتی و پر کلسیم که در کارخانه سنگ کوبی تولید می شود که به عنوان پودر مل نیز معروف است که ماده اولیه بتونه بوده و در نقاشی، تولید لاک های شیمیایی، لاستیک سازی، مجسمه سازی و پتینه کاری مصرف می شود. بیشترین کاربرد پودر سنگ در ساخت وساز به عنوان مصالح ساختمانی می باشد و از آن برای تولید ملات و یا تقویت بتن و سیمان استفاده می شود.
همچنین مصرف پودر سنگ آهک در تولید بلوک های سیمانی، آجر و بتن علاوه بر اینکه سبب کاهش هزینه های تولید می گردد، همچنین مقاوم آن را نیز افزایش داده و از ایجاد ترک و شکاف جلوگیری می کند. لازم به ذکر است که از پودر سنگ آهک در تولید بتن به منظور کاهش نفوذ آب نیز بهره گرفته می شود.
4. پودر سنگ دولومیت
ماده معدني دولوميت يكى از کانی های رايج سازنده سنگ های رسوبي با ساختار شيميايي متشکل از کربنات کلسيم و منيزيم می باشد که اكثر آن ها به رنگ های خاكستري مايل به كرم و سفيد مايل به خاكستري يافت مي شوند ولي برخي در رنگ های ديگري نيز مثل سفيد، زرد، سبز و سياه هم دیده شده اند.
دولومیت به عنوان یک مخزن مهم نفتی است که در جای که سنگ آهک کلسیت بسیار نادر و یا پرهزینه است مورداستفاده است. در همین راستا جالب است بدانید که گاهی اوقات از پودر سنگ دولومیت در جای خود برای ذوب آهن و فولاد استفاده می شود و همچنین مقادیر زیادی دولومیت فرآوری شده در تولید شیشه شناور، در باغبانی، به عنوان بستر موجود در آکواریوم های دریایی و. مورداستفاده قرار می گیرد.
5. پودر سنگ مرمریت
پودر سنگ مرمر یا پودر سنگ مرمریت سفیدرنگ است و بیشتر برای مصارف ساختمانی نظیر تهیه بتن به کار می رود. به طورکلی سنگ مرمر نوعی سنگ دگرگونی شده از سنگ آهک است و به نوعی کربنات کلسیم بنام کلسیت است که سنگی سخت و مستحکم می باشد. سنگ مرمر بسیار زیبا و سفیدرنگ است و از آن برای نماسازی ساختمان ها، مجسمه سازی و در بناهای مذهبی نظیر بارگاه ها استفاده می شود.
در سنگ تراشی ها، به میزان زیادی پودر سنگ مرمریت که حاصل برش سنگ است به دست می آید. پودر سنگ مرمر دارای خواصی نظیر پودر سنگ آهک است بنابراین می توان از آن در امور ساختمانی و راه سازی استفاده نمود. پودر سنگ مرمر یکی از افزودنی های توصیه شده در تولید بتن است. لازم به ذکر است پودر سنگ مرمریت علاوه بر اینکه از ضایعات سنگ بری ها به دست می آید، به صورت رگه هایی در معادن سنگ آهک و کربنات کلسیم نیز وجود دارد که در اثر کوبش این سنگ ها، نیز تولید می شود.
6. پودر سنگ گرانیت
به طورمعمول پودر سنگ گرانیت را به وسیله کوبیدن سنگ ها و همچنین پودر کردن آن ها به وجود می آورند. می توان گفت این سنگ ها هم به صورت طبیعی و هم به صورت صنعتی ساخته خواهند شد. این پودر سنگ ها دارای رنگ سفید می باشند و می توان گفت در برابر تغییرات ناشی از انبساط و انقباض هوا کاملاً مقاوم هستند. همچنین در برابر رطوبت و شرجی نیز مقاومت بسیار قابل توجهی از خود نشان می دهند و این ویژگی باعث می شود تا بتوان از آن در شهرهای مختلفی که دارای آب وهوای گوناگون می باشند به راحتی استفاده نمود. پودر سنگ گرانیتی دارای استحکام بالا نیز می باشد و همچنین می تواند به خوبی با مواد دیگری مانند سیمان و غیره ترکیب شده و ترکیبات مطلوبی را بسازد.
نکته مهم دیگر نیز قیمت خرید بسیار پایین این پودر سنگ ها است که باعث می شود در مصارف گوناگونی از مصارف تزییناتی گرفته تا ساختمان سازی از آن استفاده شود. ویژگی مقاومت و استحکام بالا که در این پودر سنگ ها قرار دارد به دلیل ترکیبات به اندازه و مناسب آهک و همچنین کلسیم کربنات در این پودرها می باشد که باعث شده است ترکیب مطلوبی را بسازند.
سنگ نمره جوشقان و ویژگی های آن
پو در سنگ جوشقان دارای رنگ بسیار سفید و عیار بالایی بوده به طوری که در برخی مناطق کشور به عنوان رنگ مورداستفاده قرار می گیرد. سنگ نمره جوشقان ازنظر شیمیایی به سنگ مرمر بسیار شبیه است. ازنظر جذب دوغاب سیمان هم در سطح بالایی قرار دارد به همین دلیل نمای اجراشده توسط آن کاملاً یکپارچه می باشد.
همچنین در برابر شرایط محیطی مقاومت بالایی دارد. به طورکلی از پودر سنگ جوشقان در سیمان کاری نیز استفاده می شود. همچنین از موارد دیگر مصرف سنگ جوشقان می توان به استفاده در سنگ فرش ها، آکواریوم، مجسمه سازی و غیره اشاره کرد. با توجه به ویژگی هایی که گفتیم استفاده از این پودر سنگ در مجسمه سازی نیز بسیار مناسب است و کسب کارهای خانگی که به مجسمه سازی ارتباط دارند می توانند از آن استفاده نمایند؛ بنابراین اولین قدم برای راه اندازی این کسب وکار تهیه پودر سنگ جوشقان است که پیشنهاد ما خرید یک پودر سنگ باکیفیت از عرضه کنندگان سایت نیازمندی های صنعت ساخت وساز یعنی سازه افزار است.
کاربردهای پودر سنگ
همان طور که در ابتدای این نوشتار نیز اشاره شد، کاربردهای پودر سنگ در سنگ بری به مقدار فراوانی می باشد؛ اما به طور دقیق تر می توان دیگر کاربردهای پودر سنگ و استفاده از این مصالح را به شرح زیر نیز در نظر گرفت که شامل:
استفاده از پودر سنگ به منظور تثبیت و مقاوم نمودن نهایی خاک
در ساخت دوغاب برای کاشی کاری و سرامیک و همچنین جهت پاشش روی قیرگونی
برخی از متخصصان کشاورزی بر این باورند که پودر سنگ می تواند مواد معدنی را به خاک بازگرداند و به همین دلیل است که خاک رودخانه ها بسیار حاصلخیز است.
از پودر سنگ به منظور اصلاح خواص بتن ازجمله افزایش مقاومت، کارایی، جلوگیری از ترک خوردن سطحی، نگهداری آب و … است.
از پودر سنگ جهت پاشش روی قیر گونی کاری و دوغاب دهی سنگ و کاشی و سرامیک استفاده می شود.
برای نمای ساختمان نیز از مخلوط پودر سنگ و سیمان سفید و سنگ نمره استفاده می گردد.
استفاده از پودر سنگ در فرایند سندبلاست
استفاده از این نوع مصالح ساختمانی باسیمان به منظور نماسازی بیرونی ساختمان
پو در سنگ دارای رنگ های گوناگونی است و می توان اذعان داشت که رنگ آن برای ترکیب باسیمان سفید و بنا سازی ساختمان ها مناسب می باشد.
حجم دهی و اتصال ذرات برای آسفالت جاده ها یعنی روسازی و همچنین زهکشی کانال ها و تونل های زیرزمینی
عضوی کاربردی در کشاورزی برای حاصل خیز کردن زمین جهت رشد گیاهان
استفاده در مجسمه سازی و هنر پیکرتراشی
استفاده به منظور بَندکشی کاشی های سرویس بهداشتی و حمام
جهت تولید سرباره مذاب به عنوان ماده ای گدازآور (تولید فولاد و ذوب آهن)
پودر سنگ ماده ای کاربردی به منظور تولید چسب و رزین و همچنین کاغذ و مقوا است.
استفاده در صنایع غذایی و دارویی و پرورش دام و طیور
استفاده از پودر سنگ به منظور تصفیه آب و فاضلاب خانگی و شهری
قیمت انواع پودر سنگ
همان طور که قبلاً نیز اشاره شد، پودر خاک سنگ یکی از ارزان ترین مواد مورد مصرف در تهیه ملات جهت ساخت وساز است. عموماً از پودر سنگ برای کاهش هزینه تهیه ملات و افزایش حجم آن استفاده می شود. از طرفی لازم است بدانید که قیمت این محصول بر اساس نوع آن مشخص می گردد زیرا از کیفیت های متفاوتی برخوردار است.
همچنین رنگ، بسته بندی، سایز و دانه بندی پودر خاک سنگ هم در قیمت نهایی آن مؤثر می باشد. همچنین لازم به ذکر است که قیمت پودر سنگ ساختمانی که در امور ساختمان سازی و راه سازی و در حجم زیاد استفاده می شود که ارزان تر از پودر مصرفی در کاربردهای ذکرشده است. با توجه به آنچه گفته شد، شما می توانید قیمت دقیق انواع پودر سنگ را از معتبرترین عرضه کنندگان در سایت سازه افزار دریافت کرده و اقدام به یک خرید رضایت بخش نمایید.
جمع بندی
با توجه به آنچه در این محتوا از سازه افزار ارائه نمودیم، پودر سنگ پودر حاصل از ذرات ریز سنگ است که با خرد شدن آن ها به صورت طبیعی و از طریق فرسایش و یخبندان و یا به صورت مصنوعی با آسیاب کردن سنگ به دست می آید. در باب جنس این مصالح نیز می توان اذعان داشت که طبعاً خاک سنگ جنس مشابه سنگی دارد که از آن تهیه شده است و می تواند از انواع کانی ها مانند سنگ آهن، گرانیت، مرمر، سنگ آهک و کلسیم کربنات و … باشد. همچنین لازم به تأکید است که انواع پودر سنگ ازجمله مصالح ساختمانی کاربردی و رایجی می باشد که قیمت ارزان آن نیز بر کاربردهای گسترده آن افزوده است. در پایان نیز امیدواریم که این نوشتار از وبلاگ کالا ساخت برای شما عزیزان مفید بوده باشد.