مقاومت هوشمند فصل جدید پیش روی جبهه مقاومت
خوشبختانه امروز، جبهه مقاومت با محوریت جمهوری اسلامی ایران، چه از لحاظ قابلیت به کارگیری عقلانیت راهبردی برای طراحی و اجرای قدرت نرم و چه از منظر توانایی طراحی، ساخت و اِعمال تکنولوژی ها و ابزارهای قدرت سخت (به ویژه بهره گیری از توانمندی ها و امکاناتی که هوش مصنوعی در اختیار آن قرار داده است)، به درجه ای از بلوغ و هوشمندی رسیده است که می توان گفت وارد فصل جدید مقاومت هوشمند شده است.
به گزارش نازک نارنجی، حمید عابدی در یادداشتی در اطلاعات آنلاین نوشت: ترور شهید اسماعیل هنیه؛ یکی از رهبران برجسته مقاومت، فصل جدیدی از تحولات سیاسی و راهبردی را پیش روی بازیگران منطقه ای و بین المللی گشود. در این شرایط پیچیده، جبهه مقاومت با اتخاذ رویکردی هوشمندانه، وارد دوره جدیدی از معادلات سیاسی ناشی از تقابل های سخت و تعاملات نرمی شده است که آینده آن را رقم خواهد زد؛ دوره ای که می توان از آن با عنوان ورود به عصر «مقاومت هوشمند» یاد کرد.
مقاومت هوشمند، گزیده مدبّرانه ای از انتخاب ها و ابزارهای قدرت نرم و سخت است که جبهه مقاومت را در مسیر تحقق اهداف و آرمان هایش یاری خواهد کرد.
برای این منظور، اوّلین و بنیادی ترین کار، به دست گرفتن ابتکار عمل در طراحی سناریوهای مطلوب و ممکن و اجرایِ همراه با صبرِ راهبردی آنهاست؛ به طوری که کمترین هزینه های جانی، مادی، سیاسی و حقوقی را در سطوح ملی و بین المللی به همراه داشته باشد.
این نوع مقاومت، نه تنها ما را از انفعال در بازی طراحی شده توسط دشمن خارج می کند، بلکه با اقداماتی که حاصل به کارگیری هوشمندانه راهبردهای دیپلماتیک، حقوقی، شناختی و رسانه ای، با پشتوانه اقتدار نظامی و امنیتی خواهد بود، ورق بازی را به نفع جبهه مقاومت بر می گرداند. با این منطق، زمان و نحوه واکنش در برابر اقدامات دشمن، لزوماً آن طور که پیش بینی می شود، نخواهد بود، بلکه با توجه به لایه های پیچیده محاسبات نرم و سخت، به گونه ای طراحی خواهد شد که کمترین هزینه را برای جبهه خودی به همراه داشته باشدو بیشترین اثرگذاری و بازدارندگی را بر جبهه مقابل بگذارد.
خوشبختانه امروز، جبهه مقاومت با محوریت جمهوری اسلامی ایران، چه از لحاظ قابلیت به کارگیری عقلانیت راهبردی برای طراحی و اجرای قدرت نرم و چه از منظر توانایی طراحی، ساخت و اِعمال تکنولوژی ها و ابزارهای قدرت سخت (به ویژه بهره گیری از توانمندی ها و امکاناتی که هوش مصنوعی در اختیار آن قرار داده است)، به درجه ای از بلوغ و هوشمندی رسیده است که می توان گفت وارد فصل جدید مقاومت هوشمند شده است؛ مقاومتی که با بهره گیری از تحلیل دقیق داده ها و پیش بینی های آینده پژوهانه، قادر به شبیه سازی سناریوهای مختلف و طراحی راهبردهای پیچیده تری است که نه تنها پاسخگوی تهدیدهای موجود بوده، بلکه توانایی پیشگیری و مدیریت بحران های احتمالی در آینده را نیز داشته باشد.
این شیوه جدید، به جبهه مقاومت این امکان را می دهد که با انعطاف پذیری بیشتری به تهدیدها و تحولات پاسخ دهد و با مدیریت بهینه منابع و ظرفیت ها برای پی ریزی زیرساخت های قویتر و پایدارتر برای آینده، بر اثرگذاری و نفوذ هرچه بیشتر مبانی نظری خود در بین ملت های آزادیخواه جهان بیفزاید و به الگویی رهایی بخش و بازیگری کلیدی و قدرتمند در عرصه های مختلف جهانی تبدیل شود؛ نقطه قوتی که می تواند به عنوان هویت منحصربفرد و برندساز جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی و تمدنی آینده، نقش اساسی ایفا کند.
انتهای پیام