ارورهای یخچال فریزر هایسنس و نحوه رفع آن ها

یخچال های الکتریکی یا دیجیتالی که امروزه توسط برندهای مطرح دنیا تولید می شوند؛ برخلاف یخچال های قدیمی به سادگی قابل عیب یابی هستند. در گذشته پیدا کردن علت عملکرد نامناسب یخچال فریزر بسیار زمان بر و دشوار بود. در حالی که امروزه یخچال فریزر هایسنس و سایر لوازم خانگی موجود در بازار دارای سیستم تشخیص خطا هستند.

این سیستم هوشمند هرگونه اختلال در عملکرد یخچال را با نمایش کدهای خاصی روی نمایشگر به شما نشان می دهد. برای اینکه بتوانید به رفع ارورهای یخچال فریزر هایسنس بپردازید؛ باید ابتدا علت آن را پیدا کنید. در راهنمای زیر دلایل نمایش کدهای ارور یخچال فریزر هایسنس به همراه نحوه رفع آن ها آمده است. اگر قصد شناسایی علت ارورهای روی پنل نمایشگر یخچال را دارید، از مطالعه این راهنما غافل نشوید.

علت ارور EB یخچال فریزر هایسنس

یکی از ارورهای یخچال فریزر هایسنس که ممکن است آن را روی نمایشگر مشاهده کنید، کد خطای EB است. این کد به دلیل وجود نقص در عملکرد یخساز نمایش داده می شود. سیستم یخساز یخچال فریزر دارای قطعات متعددی مانند شیر برقی، لوله های انتقال دهنده آب، فیلتر آب و…است.

این قطعات معمولاً به دلیل تماس با آب سخت یا املاح دار، دچار رسوب و گرفتگی می شوند. با مسدود شدن اجزای سیستم یخساز، تشکیل یخ به درستی انجام نمی شود و در این لحظه است که کد EB به نمایش در می آید. برای رفع کد هشدار EB یخچال فریزر هایسنس کافیست تمام قطعات سیستم یخساز را با دقت تمیز کرده و رسوبات جمع شده در آن را حذف کنید.

دلیل ارور ER و EC یخچال فریزر هایسنس

کد خطای ER و EC یخچال فریزر Hisense به علت وجود خطای ارتباطی در دریافت و ارسال پیام است. خطای ارتباطی برای ارسال و دریافت پیام زمانی رخ می دهد که دو PCB اصلی و صفحه نمایش، به درستی با یکدیگر ارتباط نگرفته باشند. این وضعیت ممکن است باعث آسیب به یخچال فریزر شود. بنابراین؛ توصیه می شود بعد از مشاهده آن فوراً با یک تعمیرکار لوازم خانگی تماس بگیرید و درخواست رفع این ارور را داشته باشید.

علت نمایش کد خطا EF در یخچال فریزر هایسنس

مشاهده کد خطای EF روی نمایشگر یخچال فریزر هایسنس، نشان دهنده اختلال در عملکرد موتور فن است. همزمان با مشاهده این خطا روی پنل یخچال فریزر، ممکن است صداهای ناهنجاری از این دستگاه خارج شود. با خرابی موتور فن، کابین داخل یخچال خنک نمی شود و مواد غذایی فاسد و بلااستفاده می شوند. تعمیر موتور فن در منزل و توسط افراد عادی امکان پذیر نیست. لذا پیشنهاد می شود برای رفع ارور EF یخچال فریزر هایسنس از تکنسین متخصص در این حوزه کمک بگیرید.

علت نمایش کد E0 روی نمایشگر یخچال هایسنس

خراب شدن سنسور دمای محیط یخچال فریزر هایسنس با کد E0 روی پنل نمایش داده می شود. برای اطمینان از نقص عملکرد این قطعه، باید تمام اتصالات آن را با دقت بررسی کنید. در صورتی که متوجه خرابی سنسور دمای محیط شده اید، با یک تکنسین لوازم خانگی تماس گرفته و درخواست تعویض آن را داشته باشید.

علت نمایش کد E1 روی پنل نمایشگر یخچال فریزر هایسنس

E1 یکی از انواع ارورهای یخچال فریزر هایسنس است؛ که نشان می دهد سنسور دمای محفظه یخچال خراب شده است. این مشکل باید فوراً عیب یابی و برطرف شود؛ زیرا در صورت خرابی دمای یخچال نمایش داده نمی شود. برای رفع این مشکل باید تمام اتصال و سیم کشی های مرتبط با آن با دقت بررسی شوند.

اگر مشکل ناشی از خرابی سیم های متصل به این دستگاه باشد، می توانید با تعویض آن ارور E1 روی پنل نمایشگر یخچال فریزر Hisense را رفع کنید. اما اگر باوجود تعویض سیم کشی ها، همچنان کد E1 روی صفحه نمایش دیده می شود؛ باید از یک تعمیرکار لوازم خانگی بخواهید تا به تعویض کامل سنسور دمای محفظه یخچال بپردازد.

علت کد خطای E2 روی پنل نمایشگر یخچال فریزر Hisense

ارور E2 یخچال فریزر هایسنس به دلیل اختلال در عملکرد ماژول الکتریکی این دستگاه اتفاق می افتد. این مشکل رایج است و به راحتی در منزل برطرف می شود. برای رفع کد خطای E2 یخچال فریزر هایسنس کافیست دستگاه را خاموش کنید و بعد از گذشت چند دقیقه آن را روشن کنید. در ادامه تنظیمات یخچال را بر اساس داده های قبلی انجام دهید.

علت کد هشدار E3 روی پنل نمایشگر یخچال فریزر هایسنس

علت کد هشدار E3 یخچال فریزر هایسنس، عملکرد نادرست سنسور فریزر است. برا عیب یابی و رفع این کد اخطار ابتدا باید به قطع جریان برق از یخچال بپردازید. در ادامه تمام موادغذایی داخل یخچال را خالی کنید تا به سنسور فریزر دسترسی پیدا کنید. ممکن است اتصالات این سنسور دچار اتصال کوتاه شده باشند؛ که در این شرایط باید آن ها را تعویض کنید. اما اگر بعد از تعویض اتصالات، بازهم شاهد ارور E3 روی فریزر هایسنس هستید، کافیست به تعویض خود سنسور بپردازید.

علت نمایش کد E4 روی نمایشگر یخچال فریزر هایسنس

 با نقص عملکرد سیستم دیفراست یا یخ زدایی، کد E4 روی پنل یخچال فریزر هایسنس نمایش داده می شود. برای حل این مشکل باید اتصالات و سنسور یخ زدایی را بررسی کنید. برای اینکار می توانید از مولتی متر کمک بگیرید. اگر بعد از اتصال سنسور به مولتی متر، مقاومت این قطعه خارج از حد مجاز باشد، باید آن را تعویض کنید. اما اگر مقاومت سنسور یخ زدایی در محدود مجاز باشد، باید اتصالات آن را تعویض کنید.

دلیل کد اخطار E9 روی نمایشگر یخچال فریزر Hisense

دلیل کد اخطار E9 روی نمایشگر یخچال فریزر Hisense مختل شدن عملکرد سنسور یخساز است. سنسور یخساز ممکن است به دلیل اتصال کوتاه بسوزد. همچنین ممکن است اتصالات آن از جای خود جدا شده باشند و باعث کار نکردن این قطعه شوند. اگر مشکل از اتصالات باشد، با محکم کردن آن ها در جای خود، سنسور فعال می شود و عملکرد صحیح خود را از سر می گیرد. اما اگر علت کد خطای E9 یخچال فریزر Hisense سوختگی سنسور یخساز باشد، باید برای رفع این کد به تعویض سنسور معیوب بپردازید.

در این مطلب با بعضی از ارورهای یخچال فرزیر هایسنس آشنا شدید. پیشنهاد می‌کنم جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد کد خطاهای این یخچال مقاله علت آلارم یخچال هایسنس را بخوانید.

دکمه بازگشت به بالا