راهنمای خرید چراغ دیواری مدرن

چراغ دیواری یکی از تجهیزات نورپردازی داخلی و خارجی است که به عنوان مکمل در کنار نور اصلی و اغلب با هدف افزایش زیبایی و چشم نواز شدن محیط مورد استفاده قرار می گیرد و به زیبایی دکوراسیون داخلی و خارجی کمک بزرگی می کنند.با توجه به خصیصه کمال گرایی انسان ها اغلب افراد زیبایی را دوست دارند و تمایل دارند تا محیط اطرافشان زیبا و شیک باشد.

Modern wall light buying guide

به این ترتیب زیباسازی محیط کار و خانه یکی از اهداف معماران و طراحان دکوراسیون داخلی و خارجی است. یکی از مهم ترین و اصلی ترین عناصر هر محیطی نورپردازی درست و اصولی می باشد. ایجاد المان های مختلف نوری و تجهیزات متنوع نورپردازی می تواند نما و حس و حال محیط را به طور کلی تغییر دهد.یکی از تجهیزاتی که در نورپردازی داخلی و خارجی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد و تاثیر بسزایی در افزایش زیبایی و جذابیت محیط دارد، چراغ دیواری یا چراغ دیوارکوب است.

بررسی و معرفی انواع چراغ دیواری

انواع چراغ دیواری با توجه به شکل ظاهری، جنس بدنه و نوع کاربری دسته بندی می شوند. چراغ های دیوارکوب هم برای محیط داخلی ساختمان و هم برای محیط خارجی و در نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین این تجهیزات با توجه به شکل ظاهری در انواع مدرن، کلاسیک، لوکس و .. موجود هستند که با توجه به طراحی دکوراسیون محیط و سلیقه افراد انتخاب می شوند.

در طراحی و تولید چراغ های دیواری دکوراتیو هدف اصلی زیبا سازی دکوراسیون محیط است. از چراغ دیوارکوب دکوراتیو در طراحی نورپردازی داخلی و خارجی ساختمان ها استفاده می شود. در این تجهیزات معمولا از چراغ های ال ای دی و اس ام دی استفاده می شود، زیرا تنوع رنگی بالایی دارند و در مصرف برق نیز صرفه جویی می شود.

چراغ های دکوراتیو نسبت به لوستر ها و چراغ های تزئینی مقرون به صرفه تر هستند و دارای مقاومت و طول عمر بالایی می باشند. از طرفی به دلیل پایین بودن ولتاژ، چراغ های دکوراتیو گرم نمی شوند و ایمنی بسیار بالایی دارند. یکی از مزیت های بالای این چراغ ها ظاهر شیک و بسیار زیبای آنها می باشد که با ایجاد طرح نور های متنوع بر روی دیوار زیبایی محیط را دو چندان می کنند. اگر قصد دارید دکوراسیون محیط خود را با کمترین هزینه عوض کنید به شما توصیه می کنم حتما در مرحله اول از تعویض یا نصب چراغ دیوارکوب شروع کنید تا تغییرات حیرت انگیز محیط را مشاهده کنید.

همانطور که از نام این نوع از چراغ ها پیداست چراغ دیواری مدرن یا چراغ دیواری لوکس جزو جدیدترین و شیک ترین انواع چراغ ها هستند که با توجه به جدیدترین طرح های روز دنیا و همچنین جدیدترین تکنولوژی جهانی طراحی و ساخته می شوند. این نوع از چراغ های دیوارکوب می توانند انتخاب بسیار مناسبی برای طراحی نورپردازی محیط های مسکونی، تجاری، هتل ها و .. باشند. چراغ های دیوارکوب مدرن و لوکس را می توانید در فروشگاه مشاری با قیمت مناسب تهیه کنید.

با توجه به اینکه امروزه اغلب محیط ها با استفاده از طرح های جدید و مدرن دیزاین شده اند، اماکنی که دارای طرح های سنتی و قدیمی تر هستند جلوه خاص و منحصر به فردی یافته اند و طرفداران بسیاری دارند. چراغ دیواری کلاسیک برای اماکنی که دارای دکوراسیون سبک سنتی و قدیمی هستند می تواند انتخاب مناسبی باشد.چراغ دیواری فانتزی یا کاستوم اغلب برای محیط هایی با کاربری خاص مانند اتاق کودک و اتاق بازی مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا این چراغ ها به شکل حیوانات یا شخصیت های کارتونی طراحی و عرضه می شوند.

چراغ دیواری دستشویی و حمام

یکی از پرکاربردترین استفاده های چراغ دیواری می توان به نورپردازی سرویس بهداشتی اشاره نمود. استفاده از چراغ دیواری مناسب می تواند فضای حمام و دستشویی را زیباتر و بزرگ تر نشان دهد. توجه داشته باشید که ولتاژ و میزان نور چراغ را با توجه به اندازه آینه حمام و دستشویی انتخاب کنید زیرا هر چقدر آینه بزرگ تر باشد بازتاب بیشتری انجام می گیرد و فضا روشن تر می شود.

توصیه می کنیم قبل از خرید چراغ دیواری به رنگ و طرح کاشی ها توجه کنید. لازم به ذکر است که معمولا در روشنایی سرویس های بهداشتی از رنگ نور مهتابی استفاده می شود. یکی از مهمترین نکات برای انتخاب چراغ دیوارکوب جنس بدنه و درجه محافظت آن می باشد، زیرا این محیط ها دارای رطوبت بالایی هستند و چراغ ها باید ضد آب باشند.خرید پایه چراغ یک وسیله است که برای نگهداری چراغ به کار می‌رود و به‌عنوان یک قطعه اساسی در ساختار نورپردازی و روشنایی محیط‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. پایه چراغ می‌تواند به‌صورت ایستاده یا قرارداده شده در دیوار باشد و در دو حالت دائمی یا موقت در محل نصب چراغ نگه‌داری می‌شود.

در خرید پایه چراغ، نکاتی که باید مد نظر قرار دهید شامل اندازه و قطر پایه، جنس و نوع مواد ساخت آن، ظاهر و طراحی آن، و نیز نوع چراغی که قرار است روی آن نصب شود می‌باشد. همچنین، نوع کابل و سیستم اتصال چراغ نیز باید با نوع پایه چراغ همخوانی داشته باشد. در نهایت، قیمت و برند پایه چراغ نیز می‌تواند ملاکی برای خرید آن باشد.

دسته بندی چراغ های دیوارکوب براساس عملکرد

چراغ های دیواری سنسوردار، کلید روشن و خاموش ندارند و از طریق سنسور های هوشمند به صورت اتوماتیک عمل می کنند. از این چراغ ها معمولا در راه روها و راه پله ها که عبور و مرور به صورت موقت انجام می گیرد، استفاده می شود. استفاده از چراغ دیوارکوب سنسور دار موجب صرفه جویی در مصرف برق، کاهش هزینه های نگهداری، کاهش مصرف سیم و جلوگیری از انتقال آلودگی میان افراد به دلیل حذف کلید خاموش و روشن می شود.

یکی از مزایای مهم این تجهیزات عدم نیاز به کابل و سیم کشی می باشد. تنها موردی که در خرید چراغ دیوارکوب باطری خور وجود دارد، انتخاب چراغ در کیفیت بالا است. مدل های ارزان پس از مدتی نیاز به تعویض باطری خواهند داشت اما در مدل های جدیدتر و گرانتر معمولا از باتری های قابل شارژ استفاده می شود.

زاویه تابش نور چراغ های دیوارکوب و تنظیمات نورپردازی

چهارسو : در این چراغ های دیوارکوب نور به چهار طرف می تابد. از این تجهیزات در محیط هایی استفاده می شود که هیچ المان دکوراتیوی در اطراف چراغ نباشد. زیرا خود چراغ می تواند به تنهایی زیبایی منحصر به فردی به محیط ببخشد.

نوربالا : استفاده از این چراغ ها موجب می شود تا محیط بزرگتر دیده شود به این منظور در فضاهای کوچک مثل اتاق خواب، سرویس بهداشتی و راه رو های باریک استفاده می شود تا حس یک فضای بزرگ تر را به بیننده القا کند. همچنین زمانی که نیاز به روشنایی متمرکز برای روشن کردن یک المان دکوراتیو یا یک نقاشی مورد نیاز است از این محصولات استفاده می شود.

نورپایین : این نوع چراغ ها که دارای زاویه تابش متمرکز و به سمت پایین دارند نیز گزینه مناسبی برای به نمایش گذاشتن یک محصول، یک مجمسه یا اثر هنری هستند. استفاده از دیوارکوب های نور پایین در اتاق های بزرگ می تواند به ایجاد یک محیط ایده آل و در گذشته انواع چراغ دیواری طراحی می‌شد که بیشتر برای روشنایی از آن استفاده می‌کردند و هیچ تأثیر مثبتی در زیبایی دکوراسیون خانه نداشت و از اکثر این چراغ‌ها برای حیاط و روشن کردن محیط استفاده می‌کردند اما امروزه چراغ‌های دیواری را در طرح‌ها و مدل‌های مختلف طراحی کرده‌اند که هم می‌توانید از روشنایی آن استفاده کنید و هم زیبایی محیط خانه را چند برابر کنید.

برای خانه‌های بزرگ و خانه‌هایی که دارای راهروهای بزرگ هستند استفاده از این چراغ‌ها بیشتر است. چراغ‌های دیواری معمولاً دارای طرح‌های مختلف و زیبایی هستند که می‌توانید برای زیبا و شیک شدن خانه از آن‌ها استفاده کرده و ازآنجاکه نور این چراغ‌ها در انواع رنگ‌ها طراحی‌شده است پس برای جلوه دادن به تابلو و یا اثر هنری دیگری بهترین گزینه است. یکی از کاربردهای مثبت این چراغ‌ها این است که نور مناسب و کمی داشته و برای اینکه شب خانه کاملاً تاریک نشود به‌عنوان شب خواب نیز قابل‌استفاده است. ما در این مقاله می‌خواهیم این چراغ‌ها را بررسی کرده و انواع چراغ دیواری را نیز معرفی کنیم.

مزیت پایه های روشنایی تاشو

  1. پایه چراغ تاشو خطرات جانی و مالی در صورت برخورد وسایل نقلیه با پایه‌های روشنایی معابر( پایه چراغ خیابانی )
  2. قابلیت ساخت تا ارتفاع 14 متر
  3. عدم نیاز به جرثقیل یا بالابر جهت تعویض لامپ یا چراغ
  4. کاهش هزینه ها ی تعمیرات و نگهداری
  5. قابلیت ساخت جهت پایه های روشنایی و برج های روشنایی
  6. سرعت عمل در تمام مراحل اجرا و تعمیرات
  7. قابلیت ارائه همراه با وینچ دستی و موتوری
  8. دارای قفل داخلی جهت جلوگیری از سوء استفاده
  9. دارای پوشش گالوانیزه گرم همراه با رنگ

انواع چراغ دیواری مدرن

چراغ دیواری مدرن را می‌توان بر اساس کاربردی که دارند به دودسته کلی داخلی و خارجی تقسیم‌بندی کرد. از چراغ‌های دیواری مدرن خارجی برای نورپردازی محیط‌های بیرونی ساختمان مثل حیاط و محوطه‌های باز استفاده می‌کند؛ اما در مقابل چراغ دیواری مدرن داخلی تأمین‌کننده نور محیط‌های بسته داخل ساختمان بوده و برای زیبایی محیط هم از آن‌ها استفاده می‌شود.قبل از معرفی جزئی این چراغ‌های دیواری باید گفت که انتخاب چراغ دیواری مدرن یا کلاسیک به دکوراسیون محیط و سلیقه‌تان بستگی دارد؛ اما باید قبل از خرید چراغ‌های دیواری به ابعاد و ویژگی‌های چراغ ‌نیز توجه کنید.

 1- چراغ دیواری ‌دکوراتیو

چراغ‌های دیواری دکوراتیو به دلیل داشتن اشکال هندسی مختلف هم به نورپردازی محیط کمک کرده و هم را به زیباسازی دکوراسیون. لامپ‌های LED به دلیل اینکه تنوع رنگی بالایی دارد و همچنین کم‌مصرف هستند کاربرد زیادی در چراغ‌های دیواری دکوراتیو دارند. یکی دیگر از مزایای چراغ‌های دکوراتیو این است که به نسبت چراغ‌های تزیینی مقرون به‌صرفه‌تر بوده و درعین‌حال بادوام‌تر هم هستند. از طرفی به دلیل پایین بودن ولتاژ، این چراغ‌ها داغ نشده و همچنین ایمنی بالایی نیز دارند.

 2-    چراغ دیواری سنسوردار

یکی دیگر از مدل‌های چراغ دیواری، چراغ‌های سنسور دار است. باید گفت که این دسته از چراغ‌ها، کلید روشن و خاموش نداشته و از طریق سنسورهای هوشمند به‌صورت اتوماتیک کار می‌کنند. از چراغ‌های سنسور دار اغلب درراه پله‌ها و راهروها استفاده می‌شود تا براثر رفت‌وآمد زیاد چراغ‌ها روشن نمانده و نسوزد.

3- چراغ‌ دیواری دستشویی و حمام

یکی دیگر از انواع چراغ دیواری مدرن، چراغ دیواری دستشویی و حمام است. چراکه در نورپردازی سرویس بهداشتی نیز نقش به سزایی دارد. استفاده درست و مناسب از چراغ‌های دیواری فضای دستشویی و حمام را اولاً بزرگ‌تر و ثانیاً تمیزتر نشان می‌دهد. برای خرید چراغ‌ دیواری دستشویی و حمام باید به ابعاد آینه‌ای که در سرویس بهداشتی به‌کاررفته است دقت کنید، هرچقدر آینه بزرگ‌تر باشد، نور بیشتری بازتاب شده و فضا روشن‌تر خواهد شد.

قبل از انتخاب چراغ‌ دیواری بهتر است به رنگ و طرح کاشی‌های به‌کاررفته در سرویس بهداشتی توجه کنید چراکه در سرویس‌های بهداشتی اغلب از لامپ مهتابی (سفید) برای روشنایی استفاده می‌شود. چراغ ‎دیواری که برای دستشویی و حمام از آن استفاده می‌کنید بهتر است ضدآب باشد تا در برابر رطوبت مقاومت بالایی از خود نشان دهد و خطری نداشته باشد.

نکته:برای مشاهده قیمت پایه چراغ خورشیدی میتوانید به فروشگاه اینترنتی ما مراجعه کنید.

دکمه بازگشت به بالا