چگونه با مدرک تحصیلی ویزا بگیرم؟
بر خلاف تصور بسیاری از متقاضیان، گرفتن ویزا کار چندان سختی نیست. اما برخی سودجویان، برای گرفتن سود بیشتر، فرآیند اخذ ویزا را چندان سخت جلوه می دهند که مشتریان خود را مجبور به پرداخت مبالغی درخواستی برای انجام امور اخذ ویزا نمایند. در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با همه مراحل و شرایطی که در فرآیند اخذ ویزا با آن ها روبرو خواهید شد، آشنا کنیم. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
مراحل و شرایط اخذ ویزا
۱ ← مشاوره اولیه
قبل از هر چیز باید بدانیم با چه هدفی قصد مسافرت دارید و پتانسیل های شما از نظر شغل، سابقه سفر، گردش مالی، تملک و … چیست؟
۲ ← تکمیل مدارک
قبل از هرکاری می بایست مدارک ویزا درخواست شده توسط سفارت را تهیه و در صورت نیاز اقدام به ترجمه مدارک ویزا نمایید. مشاورین ویزالند در تهیه، ترجمه و تکمیل مدارک ویزای هر کشور، در کنار شما خواهند بود.
۳ ← گرفتن وقت سفارت
یکی از مراحل اخذ ویزای برخی کشورها همچون یا ، گرفتن وقت سفارت برای ارائه مدارک و انگشت نگاری می باشد. در صورتی که نیاز به مراجعه به سفارت داشته باشید، قدم بعدی است.
۴ ← پیگیری وقت سفارت و اخذ ویزا
بعد از ارائه مدارک به سفارت، وضعیت پرونده ویزای شما توسط مجموعه ویزالند پیگیری خواهد شد، تا به محض ویزا شدن، پاسخ را به شما اعلام کند.
این موارد در نحوه گرفتن ویزای شما تأثیرگذار است
● وضعیت تملک: داشتن سند ملکی، برای ارائه به سفارت الزامی ندارد اما ارائه اسناد گواه بر تعلق خاطر شما به کشور خود بوده و شانس شما را برای اخذ ویزا افزایش خواهد داد.
● گردش حساب: مهم ترین مدرک برای گرفتن ویزا، ارائه تمکن مالی ویزا یا همان پرینت حساب بانکی شما می باشد. مانده و ریز گردش حساب شما، تاثیر بسزایی در شانس اخذ ویزا دارد.
● تاریخچه سفر: مهرهایی که قبلا در پاسپورت شما و یا پاسپورت های قدیمی شما ثبت شده اند، نشان از این دارد که شما یک گردشگر هستید و قصد پناهندگی ندارید.
● بیمه تأمین اجتماعی: در صورتی که شما کارمند هستید، برای تایید مدارک شغلی خود می بایست سابقه بیمه مرتبط ارائه نمایید.
● شغل: موقعیت شغلی بسیار تعیین کننده است و تأثیر بسیار زیادی بر روند صدور ویزای شما دارد. به طور مثال یک کارمند با سابقه زیاد یا مدیرعامل یک شرکت بزرگ، شانس بیشتری برای گرفتن ویزا دارد.
● موارد خاص: با توجه به و قوانین خاص هر کشور، موارد مهم دیگری هم وجود دارد. مشاورین ویزالند با توجه به نوع ویزا، کشور مورد نظر و شرایط خاص خودتان، برای اخذ ویزا در کنار شما خواهند بود.
بایدها و نبایدها در نحوه گرفتن ویزا
۱ ← هدف خود از سفر را مشخص کنید
شاید شما دلایل مختلفی برای سفر دارید ولی بهتر است مهم ترین آن ها را انتخاب کنید؛ ارائه مدارک بیش از حد نیاز هم دردسرهای خاص خودش را دارد.
۲ ← با سفارت صادق باشید
بهتر است در ارائه مدارک و اطلاعات خود به سفارت صادق باشید. این صداقت به شما کمک می کند تا شانس خود را برای گرفتن ویزا افزایش دهید.
۳ ← متأهل ها شانس بیشتری دارند
نباید فکر کنید اگر مجرد باشید راحت تر ویزا می گیرید؛ متأهل بودن یک امتیاز مثبت بوده و شانس شما را برای اخذ ویزا افزایش خواهد داد.
۴ ← محل اقامت خود را مشخص کنید
برای اخذ ویزا باید محل اقامت شما در کشور مورد نظر مشخص باشد؛ می توانید یک هتل رزرو کنید یا از طریق دعوت نامه ثابت کنید که محل اقامت توسط دوستان شما آماده شده است.
۵ ← حتما باید انگشت نگاری شوید
اگر شنیدید انگشت نگاری مهم نیست و باور کردید، منتظر باشید که در فرودگاه مقصد، به عنوان مسافر غیر قانونی شناخته شوید.
۶ ← بلیط رفت و برگشت رزرو کنید
خرید بلیط هواپیما برای تکمیل مدارک ویزا الزامی نیست، همین که بلیط پرواز رزرو شده باشد کافیست. اما حتما رزرو بلیط خود را به سفارت ارائه دهید.
۷ ← از ویزایی که می گیرید استفاده کنید
اعتبار یک پاسپورت به ویزاهای آن نیست بلکه به مهرهای ورود و خروج آن است؛ نرفتن به کشور مقصد بعد از گرفتن ویزا، اعتبار پاسپورت شما را کم می کند.
۸ ← داشتن سند ملکی الزامی نیست
در مورد وضعیت تملک، داشتن ملک الزامی نیست ولی وجود سند ملکی به نام شما به صدور ویزا کمک می کند.
۹ ← سن شما با شانس ویزا شدنتان نسبت مستقیم دارد
هر چه سن بیشتر باشد، احتمال اینکه شما قصد پناهدگی در کشور مقصد داشته باشید را کاهش داده و برای تایید ویزای شما بهتر خواهد بود.
۱۰ ← سفارت ضمانت نمی گیرد
هیچ یک از مدارک یا اسناد ملکی شما به عنوان ضمانت در سفارت باقی نخواهد ماند، فقط متن ترجمه شده اسناد جهت تکمیل پرونده ویزا در سفارت نگه داری می شود.
۱۱ ← گول نخورید
شما ویزا نمی گیرید تا از ایران خارج شوید، ویزا می گیرید تا بتوانید وارد یک کشور شوید. اگر در گرفتن ویزا اصول آن رعایت نشده باشد، ممکن است آسان خارج شوید ولی در سفرتان با دردسر های بزرگی روبرو می شوید.
۱۲ ← مشورت کنید
با توجه به تمام پیچیدگی ها حتما اطلاعات خود را بالا ببرید و از مشاوران خبره استفاده کنید؛ همکاران ما به صورت رایگان به شما مشاوره خواهند داد.
مشاوران ما درباره گرفتن ویزا چه می گویند؟
ایرانیان می توانند به سی و هشت کشور دنیا بدون اخذ ویزا وارد شوند اما برای ورود به باقی کشورها نیاز به گرفتن ویزا دارند و باید مراحل اداری و قانونی آن را طی کنند. برای گرفتن ویزا از هر کشوری که به عنوان مقصد انتخاب می کنید شرایط خاصی وجود دارد. با ویزای شینگن قادر هستید به تمامی در اروپا وارد شوید و محدودیتی برای آن وجود ندارد اما با ویزای شینگن نمی توانید وارد کشور انگلستان شوید و باید برای ورود به بریتانیا به سفارت انگلستان در یکی از کشورهای نزدیک مراجعه کنید و شرایط را بدانید.
اولین قدم برای گرفتن ویزا چیست؟
برای گرفتن ویزا و خروج از کشور پیش از هر چیز نیاز به گذرنامه یا پاسپورت دارید. اگر تاکنون اقدام به گرفتن پاسپورت نکرده اید باید مراحل اداری لازم برای گرفتن پاسپورت را بگذرانید. این مراحل کمتر از ۱ هفته به طول خواهند انجامید و اعتبار پاسپورت شما ۵ ساله است. اگر گذرنامه دارید، نیاز است تا تاریخ اعتبار گذرنامه را چک کنید.
۶ ماه اعتبار؛ اولین و مهم ترین شرط در اخذ ویزا
اولین و مهم ترین نکته در هنگام گرفتن ویزا داشتن گذرنامه با بیش از شش ماه تاریخ اعتبار است. بعضی از کشورها برای ارائه ویزا به مسافران زمانی بیش از شش ماه اعتبار گذرنامه در نظر می گیرند. به عنوان مثال فیلیپین به افرادی که تنها پاسپورتشان زیر ۹ ماه اعتبار داشته باشد، ویزا نمی دهد یا مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای هنگ کنگ داشتن گذرنامه با اعتباری بیش از ۷ ماه است.
اگر گذرنامه شما دارای اعتباری زیر شش ماه باشد، قادر به دریافت ویزا نیستید و شرایط اخذ ویزا را ندارند. این امر در خصوص کشورهایی که نیاز به صدور ویزا ندارند هم صدق می کند، اگر پاسپورت شما کمتر از شش ماه اعتبار داشته باشد اجازه ورود به آن کشور را نخوهید داشت. تمدید گذرنامه نیز حدودا یک هفته زمان می برد. اما این امکان برای افرادی که زمان کمی دارند وجود دارد که ظرف مدت ۲ الی ۳ روز گذرنامه خود را به صورت شخصی از اداره گذرنامه دریافت کنند.
برای گرفتن ویزا چه باید کرد؟
شرایط اخذ ویزا با توجه به نوع درخواست و کشوری که برای آن اقدام می کنید متفاوت است اما به طور کلی می توان گفت تمامی کشورها برای صدور ویزا نیاز به مدارک مشخصی نیاز دارند.
مدارک معمول که در شرایط اخذ ویزای کشورهای مختلف ذکر شده است شامل موارد زیر است:
- پاسپورت یا گذرنامه با حداقل شش ماه اعتبار
- مدارک شناسایی که هویت فرد را مشخص می کنند.
- مدارک مالی مبنی بر توان مالی افراد، صورت حساب بانک و …
- عکس واضح و جدید از فرد متقاضی
این موارد مدارک کلی برای گرفتن ویزای کشورهای مختلف است. اگر ویزا برای مقاصد خاصی مانند تحصیل یا کار صادر می شود باید مدارک مورد نیاز برای اثبات این امر نیز به سفارت مربوطه ارائه شود. به عنوان مثال شرایط اخذ ویزای تحصیلی یا دانشجویی نیاز به مدارکی مبنی بر پذیرش فرد در دانشگاه یا مدرسه مشخصی در آن کشور را دارد.
برای گرفتن ویزاهایی که به منظور دیدار بستگان و خانواده صادر می شود باید یک دعوتنامه از طرف فرد مقیم در آن کشور برای متقاضی فرستاده شود و این دعوت نامه جزو مدارکی است که هنگام گرفتن ویزا باید به سفارت ارائه شود. ویزاهای تجاری و کاری نیز شامل همین امر می شوند. برای دریافت ویزای کاری، باید سوابق تحصیلی، کاری و آموزش های فنی حرفه ای خود را ارائه کنید.
در بین ویزاها، ساده ترین شرایط اخذ ویزا را، ویزای توریستی دارد و با توجه به مقصد مورد نظر شرایط آن متفاوت است و شرایط سیاسی و اقتصادی کشور مبدا، می تواند تاثیر زیادی بر آن داشته باشد. همان طور که گفته شد شرایط اخذ ویزا از کشورهای مختلف با یکدیگر کمی تفاوت دارد اما، می توانید در دسته بندی های کشور های مقصد خود در ویزالند، با تمامی شرایط ویزای آن کشور آشنا شوید.
انواع ویزا و شرایط اخذ ویزاهای مختلف
ویزاهایی که از طرف کشورهای مختلف صادر می شوند بنا بر تقاضا و دلایل افراد برای ورود به آن کشور می توانند متفاوت باشند. ویزاها می توانند برای یک بار ورود یا ورود و خروج بدون محدودیت برای زمان مشخصی صادر شوند. افراد باید توجه داشته باشند که اگر ویزای آن ها برای یک بار ورود و مدت زمان شش ماه صادر شده است، می توانند در طول شش ماهی که از شروع تاریخ ویزا می گذرد تنها برای یک بار وارد خاک آن کشور شوند. ویزاها به دلایل مختلفی صادر می شوند انواع ویزا شامل موارد زیر است:
- ویزای توریستی یا ویزای گردشگری
- ویزای دانشجویی یا ویزای تحصیلی
- ویزای دیدار با نزدیکان و بستگان
- ویزای کاری
- ویزای تجاری و بازرگانی
هدف از خوابگاه دانشجویی قبرس شمالی تسریع دوره سازگاری دانشجویان و دسترسی آسان آنها به مناطق تحصیلی و همه مکان های اجتماعی و ورزشی است. با کنترل امنیتی 24 ساعته، تنها تمرکز دانشجویان بر درس و زندگی دانشگاه خواهد بود. دانشجویانی که تازه ثبت نام کرده اند پس از تکمیل مراحل ثبت نام می توانند برای خوابگاه اقدام کنند.