عمومیمطالب کسب و کار

آیا قهوه سردرد را تشدید می کند

هیچ‌چیز مانند یک فنجان قهوه گانودرما دکتر بیز برای لاغری تازه نمی‌تواند باعث سرحالی در صبح شود. اگر عادت به نوشیدن قهوه برای شروع روز خود دارید، ممکن است زمانی که فنجان صبحگاهی خود را نمی‌نوشید، «سردرد کافئینی» را تجربه کرده باشید. تو تنها نیستی. درواقع، سردردهای کافئینی در میان افرادی که قهوه می‌نوشند، بسیار رایج است. اما آیا واقعاً قهوه می‌تواند باعث سردرد شود؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا باهم به این سؤال پاسخ دهیم.

آشنایی با بهترین

کافئین چیست؟

کافئین یک محرک طبیعی است که بیشتر در چای، قهوه و گیاهان کاکائو یافت می‌شود. این محرک با تحریک مغز و سیستم عصبی مرکزی به شما کمک می‌کند هوشیار بمانید و خستگی کمتری تجربه کنید. درواقع کافئین با مسدود کردن اثرات آدنوزین، که یک انتقال‌دهنده عصبی است که مغز را آرام می‌کند و باعث می‌شود احساس خستگی کنید، عمل می‌کند. به‌علاوه آن می‌تواند سطح آدرنالین خون را افزایش دهد و فعالیت مغزی انتقال‌دهنده‌های عصبی دوپامین و نوراپی نفرین را زیاد کند.

این ترکیب بیشتر مغز را تحریک می‌کند و حالت برانگیختگی، هوشیاری و تمرکز را تقویت می‌کند. ازآنجاکه کافئین بر مغز شما تأثیر می‌گذارد، اغلب به‌عنوان یک داروی روان‌گردان شناخته می‌شود.

سردرد چیست؟

اجازه دهید از ابتدا شروع کنیم: سردرد چیست؟ سردرد یک بیماری شایع است که به‌عنوان درد در سروصورت مشخص می‌شود. سردرد بسته به‌شدت آن می‌تواند ضربان دار، ثابت، تیز یا کسل‌کننده باشد و ممکن است از سی دقیقه تا یک الی دو هفته طول بکشد.

عوامل مؤثر بر سردرد شامل محرک‌‌هایی ازجمله استرس، درد عضلانی و اضطراب است، اما تنها محدود به همین‌ها نمی‌شوند.

بااین‌حال، چیزی که باید از آن آگاه باشید این است که سردرد با میگرن متفاوت است. علائم مرتبط با دومی، گاهی اوقات می‌تواند متنوع‌تر باشد. ایجاد حالت تهوع و یا استفراغ، حساسیت به نور و یا صدا دیدن لکه‌ها ازجمله علائم میگرن است.

مطالعه مقاله

آیا قهوه سردرد را درمان می‌کند یا باعث سردرد می‌شود؟

درحالی‌که برخی از افراد از قهوه به‌عنوان درمانی برای سردرد استفاده می‌کنند، برخی دیگر متوجه می‌شوند که قهوه باعث سردرد آن‌ها می‌شود. پس درواقع قهوه هم می‌تواند سردرد را بهتر کند و هم باعث ایجاد آن شود. در ادامه آنچه باید در مورد قهوه، ترک قهوه و سردرد بدانید آمده است.

قهوه به‌عنوان یک درمان به چه معنی است؟

وقتی سرتان درد می‌کند، می‌خواهید سریع تسکین پیدا کنید. در برخی موارد، قهوه ممکن است سردرد را کاهش دهد و حتی ممکن است اثر درمان‌های بدون نسخه (OTC) سردرد را افزایش دهد. چه از آسپرین، ایبوپروفن یا استامینوفن استفاده کنید، آن‌ها با مصرف قهوه می‌توانند سریع‌تر و بهتر عمل ‌کنند و درد را برای مدت طولانی‌تری از بین ‌ببرند.

یک بررسی جدید به این موضوع پرداخته است که آیا قهوه باعث بهبود کارایی مسکن‌ها در درمان سردرد می‌شود یا خیر. این بررسی نشان داد که قهوه “به‌طور قابل‌توجهی” اثربخشی درمان‌های سردرد را افزایش می‌دهد.

اکثر مطالعات در مورد قهوه و سردرد و به‌طور خاص به سردرد تنشی و میگرن می‌پردازند. اما هیچ مدرک علمی مبنی بر اینکه قهوه انواع دیگر سردردها را کاهش می‌دهد وجود ندارد.

درهرصورت، به نظر می‌رسد که کافئین می‌تواند درد ناشی از سردرد را کاهش دهد یا حداقل قدرت داروی مسکن شما را افزایش دهد.

قهوه دقیقاً چگونه سردرد را بهبود می‌بخشد؟

رگ‌های خونی تمایل دارند قبل از سردرد منبسط شوند. قهوه و کافئین دارای خاصیت منقبض‌کننده عروق است، به این معنی که رگ‌های خونی را باریک می‌کند و جریان خون محدود شود. ازآنجایی‌که قهوه از گشادشدن رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند، پس جلوی سردرد نیز گرفته می‌شود.

بسیاری از درمان‌های سردرد مانند اکسدرین، و برخی از داروهای تجویزی دیگر برای سردرد درواقع حاوی کافئین‌ هستند. به همین دلیل، برخی افراد ممکن است متوجه شوند که یک فنجان قهوه ساده سردردشان را تسکین می‌دهد چون قهوه نیز دارای کافئین است. اگر طرفدار قهوه نیستید اما می‌خواهید از کافئین برای تسکین سردرد خود استفاده کنید، چای سبز یا سیاه را امتحان کنید زیرا هر دو حاوی کافئین هستند.

بااین‌حال، هنگام درمان سردرد با قهوه باید مراقب باشید، زیرا ممکن است بیش‌ازحد مصرف کنید و برعکس دچار سردرد بیشتر شوید.

قهوه می‌تواند باعث سردرد شود اما چگونه؟!

قهوه فوری سوپریم همراه با پودر قارچ گانودرما و جینسینگ از طرق مختلف می‌تواند روی بدن اثر گذارد و باعث سردرد شود.

  1. قهوه می‌تواند باعث ادرار بیشتر شود و به‌طور بالقوه بدن شما را کم آب کند. به‌نوبه خود، کم‌آبی می‌تواند باعث سردرد شود.
  2. سردرد همچنین می‌تواند ناشی از مصرف بیش‌ازحد کافئین باشد. طبق تحقیقات انجام گرفته‌شده، مصرف بیش‌ازحد کافئین می‌تواند باعث سردرد و همچنین طیف وسیعی از عوارض جانبی دیگر شود. شما حداکثر می‌توانید روزانه ۴۰۰ میلی‌گرم کافئین معادل حدود چهار فنجان قهوه دم‌کرده در روز مصرف کنید و بنوشید در غیر این صورت ممکن است قهوه اثر عکس گذاشته و باعث ایجاد سردرد یا شدت گرفتن آن شود.
  3. ترک قهوه که در ادامه مقاله به آن می‌پردازیم.

به یاد داشته باشید که قهوه تنها چیزی نیست که حاوی کافئین است. کافئین را می‌توان در بسیاری از غذاها و نوشیدنی‌های دیگر یافت، مانند:

  • نوشیدنی‌های انرژی‌زا
  • نوشابه

اگر هنگام مصرف قهوه دچار سردرد می‌شوید، آب می‌تواند بهترین راه برای تسکین باشد زیرا باکم آبی ناشی از عوارض جانبی بالقوه کافئین مقابله می‌کند.

ترک قهوه به‌عنوان یک علت برای ایجاد سردرد.

درحالی‌که قهوه می‌تواند هم سردرد را درمان کند و هم باعث ایجاد سردرد شود، ترک قهوه نیز می‌تواند در ایجاد سردرد مؤثر باشد.

اگر شروع به کاهش مصرف کافئین خود کرده‌اید، ممکن است دچار سردرد شوید. یک منبع معتبر در سال ۲۰۰۹ اشاره کرد که سردرد یکی از علائم اصلی ترک قهوه است.

طبق یک مقاله در سال ۲۰۱۷، این به دلیل چیزی به نام “اثر برگشتی” است. ازآنجایی‌که قهوه می‌تواند سردرد شما را از بین ببرد، کاهش مصرف قهوه ممکن است منجر به سردردهای دردناک‌تر و مکرر شود، زیرا همان‌گونه که در مطالب قبلی بیان شد، هنگامی‌که ما قهوه یا هر نوشیدنی کافئین‌دار می‌نوشیم (مانند چای، نوشیدنی‌های انرژی‌زا)، کافئین باعث انقباض رگ‌های خونی در مغز می‌شود. هنگامی‌که مصرف کافئین را متوقف می‌کنید، رگ‌های خونی در مغز منبسط می‌شوند. این جریان خون را افزایش می‌دهد و می‌تواند باعث سردرد شود. اگر به مسکن‌ها وابسته شوید، اثر برگشتی نیز ممکن است رخ دهد: وقتی مصرف داروهای سردرد را کاهش می‌دهید، ممکن است بیشتر و شدیدتر دچار سردرد شوید.

علائم سردردهای مرتبط با قهوه چیست؟

سردردهای مرتبط با ترک قهوه و مصرف بیش‌ازحد قهوه که به آن سردردهای کافئینی می‌گویند، لزوماً با سردردهای معمولی متفاوت نیستند.

هیچ اتفاق‌نظری در مورد اینکه چه مدت طول می‌کشد تا سردرد کافئینی بعد از مصرف قهوه ظاهر شود وجود ندارد. اگر مشکوک هستید که کافئین باعث سردرد شما می‌شود، بهتر است مصرف قهوه را کاهش دهید و ببینید که چگونه بر علائم شما تأثیر می‌گذارد. برای جلوگیری از سردرد ناشی از ترک قهوه به‌آرامی مصرف کافئین را کاهش دهید.

سردرد ناشی از ترک کافئین اغلب با علائم دیگری همراه است، مانند:

  • خستگی
  • تحریک‌پذیری
  • سستی
  • مشکل در تمرکز
  • بی‌خوابی

اگر در حال ترک قهوه هستید، بهتر است با یک ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید.

 برای رهایی از سردرد ناشی از مصرف قهوه چه کنیم؟

اگر سردرد ناشی از کافئین یا ترک کافئین دارید، ممکن است با انجام موارد زیر تسکین پیدا کنید:

هیدراتاسیون یک درمان رایج برای سردرد است.

خواب می‌تواند راه مؤثری برای تسکین سردرد باشد.

اگر سردرد شما ناشی از مسکن‌ها نیست، آن‌ها می‌توانند به‌طور موقت به تسکین درد سردرد کمک کنند.

کمپرس سرد، مانند کمپرس یخ، می‌تواند درد را کاهش دهد.

اگر می‌خواهید مصرف کافئین خود را بدون تجربه علائم ترک کاهش دهید، به‌جای قطع کامل کافئین، مصرف قهوه را به‌تدریج کاهش دهید. بنیاد آمریکایی میگرن توصیه می‌کند که مصرف کافئین خود را هر هفته تا ۲۵ درصد کاهش دهید تا زمانی که آن را به‌طور کامل قطع کنید.

سخن آخر

درحالی‌که قهوه می‌تواند سردرد را درمان کند، همچنین می‌تواند به دلایلی باعث ایجاد سردرد شود مانند ترک کافئین. به همین دلیل، استفاده کم و بااحتیاط از قهوه مهم است.

اگر مدام سردرد دارید، بهتر است با یک ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی صحبت کنید. سردردهای مداوم می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل عمیق‌تر باشد و ممکن است به داروهای تجویزی نیاز داشته باشید.

درباره تیم تحریریه سایت دکتر جباری تحقیقات جدید نشان می دهد، نوشیدن زیاد قهوه با افزایش خطر ابتلا به سردرد و میگرن مرتبط است. بنیاد تحقیقات میگرن () اظهار دارد كه میگرن، سومین بیماری شایع در جهان است و تقریباً 1/04 میلیارد بزرگسال در سراسر جهان را مبتلا می كند.

در مطالعه‌ای که در ژورنال پزشکی آمریکا منتشر شده است، محققان آمریکایی در مرکز پزشکی بیمارستان بریگام، مرکز مطالعات زنان و دانشکده بهداشت عمومی چان () هاروارد، نقش نوشیدنی های کافئین دار را به عنوان یک محرک بالقوه میگرن ارزیابی کرده اند.

محققان دریافتند برای کسانی که میگرن را تجربه می کنند، یک یا دو وعده نوشیدنی کافئین دار مانند قهوه، کولا و چای در آن روز با سردرد همراه نبوده است!.

با این حال، نوشیدن سه فنجان یا بیشتر،  با احتمال بالاتر در گیر بودن با سردرد میگرنی در همان روز یا روز بعد همراه بوده است.

آیا با نوشیدن قهوه سردرد میگیریم!

طبق گفته ، میگرن “سردرد متوسط یا شدیدی است که به عنوان یک درد شدید در یک طرف سر احساس می شود”. همچنین بسیاری از افراد دارای علائمی مانند احساس بیمار بودن، بیمار بودن و افزایش حساسیت به نور یا صدا هستند.

در مطالعه کوهورت آینده نگر، 98 فرد بزرگسال هر روز صبح و هر شب حداقل شش هفته خاطرات الکترونیکی خود را برای انجام یک تحقیق در رابطه با میزان نوشیدن قهوه و سردردشان  را تکمیل کردند.

آنها هر روز کل وعده های قهوه کافئین دار، چای، نوشیدنی های نرم و انرژی زا را که مصرف می کردند، گزارش می کردند.

آنها همچنین دوبار گزارش سردرد روزانه را پر کرده و جزئیات مربوط به شروع، مدت، شدت و داروهای مورد استفاده برای میگرن را از زمان ورود دفترچه قبلی نشان می دهند.

شرکت کنندگان همچنین اطلاعات مفصلی در مورد سایر محرکهای شایع میگرن، از جمله استفاده از دارو، مصرف مشروبات الکلی، میزان فعالیت، علائم افسردگی، استرس روانی، الگوهای خواب و چرخه قاعدگی دارند.

دانشمندان در روزهایی که فاقد نوشیدنی کافئین دار بودند، میزان میگرن را در روزها با مصرف نوشیدنی کافئین دارویی مقایسه کردند. این امر پتانسیل عواملی مانند جنس، سن و سایر عوامل جمعیتی، رفتاری و محیطی فرد را برای مخدوش کردن داده ها از بین می برد.

داده ها نشان داد که افرادی که سه نوشیدنی کافئین دار داشتند در آن روز 27 درصد احتمال ابتلا به میگرن داشتند.

داده های پایه این پروژه تحقیقاتی نشان دادند که شرکت کنندگان به طور متوسط ​​در هر ماه به طور متوسط ​​پنج سردرد را تجربه می کردند و 66 درصد از آنها معمولاً روزانه یک یا دو وعده نوشیدنی کافئین دار مصرف می کرده اند.

قهوه دکتر بیز برای ترک اعتیاد ترکیبی از قارچ گانودرما، جینسینگ، خرنوب و قهوه عربیکا می‌باشد. ترکیب این گیاهان دارویی و پرخاصیت می‌تواند با تقویت سیستم ایمنی بدن و سم زدایی سریع بدن، در رفع آثار مصرف مواد مخدر تاثیر گذار باشد

میگرن، و تاثیر کافئین بر آن!

الیزابت مستوفسکی، محقق اصلی گفت: نقش کافئین در رابطه با میگرن بسیار پیچیده است، زیرا مصرف بیش از  حد کافئین در روز ممکن است باعث حمله میگرنی شود اما با این حال قهوه می تواند به کنترل علائم کمک می کند!

مستوفسکی اضافه کرد: “تأثیر کافئین هم به دوز و هم به میزان مصرف آن بستگی دارد، اما از آنجا که در مورد خطر فوری سردردهای میگرنی به دنبال مصرف نوشیدنی کافئین، مطالعات زیادی وجود ندارد، بنابراین  شواهد محدودی برای تدوین توصیه های رژیم غذایی برای مبتلایان به میگرن وجود دارد.

این تحقیقات و نتایج آن که در سال 2019 میلادی انجام شده است، حاکی از گزارش اخیر دانشگاه آتلانتیک فلوریدا و دانشکده پزشکی هاروارد است که نشان می دهد نوشیدن قهوه یا چای درست قبل از خواب بر کیفیت خواب تاثیری ندارد.

این مطالعه نشان داد که در حالی که نیکوتین و الکل باعث کاهش طول عمر و کارایی آن می شوند، سیگار قبل از خواب، 42 دقیقه از کل مدت خواب برای بی خوابی (شخصی که به طور منظم قادر به خوابیدن نیست) استفاده می کند که به نظر می رسد کافئین هیچ تاثیری بر کیفیت خواب ندارد.

البته دوستان  توجه کنید که این مطلب به کیفیت خواب اشاره می کند نهارتباط بین و میگرن از مدتها پیش برای بسیاری از محققان و حتی مردم عادی که با سردردهای مزمن سر و کار دارند، سوال مهمی بوده است. همانطور که می دانید قهوه سرشار از است و خیلی از ما که سردردهای متعدد را در طول زندگی خود تجربه می کنیم، ممکن است نسبت به کافئین نظرات متفاوتی داشته باشیم.

خیلی از افراد حاضرند قسم بخورند که کافئین سردردهای میگرنی آنها را تسکین می دهد و خیلی از افراد هم ممکن است در زمان وقوع سردرد، از هرگونه نوشیدنی کافئین دار مثل قهوه فرار کنند. بنابراین سوال اینجاست که بالاخره علم در این باره به ما چه می گوید؟ تاثیر قهوه بر سردرد و میگرن چیست ؟ و اگر ما فردی دارای میگرن هستیم، باید قهوه را کجای زندگیمان قرار دهیم؟ در این مطلب تلاش می کنیم که تا حد ممکن به این سوالات پاسخ بدهیم. بنابراین فعلا فنجان قهوه خود را کنار بگذارید و تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد تاثیر نوشیدن قهوه در بروز سردردهای میگرنی یاد بگیریم.

میگرن هنوز هم یک بیماری مرموز است

ابتدا بیایید بیماری میگرن را بهتر بررسی کنیم. البته بهتر است بگوییم تا جایی که اطلاعات علمی به ما اجازه می دهد، این بیماری را زیر ذره بین ببریم. به طور کلی حدود یک میلیارد نفر از جمعیت جهان به میگرن مبتلا هستند که نشان می دهد این بیماری بسیار رایج است. اما رایج بودن باعث نشده است که رمز و رازهای مربوط به آن برایمان روشن شده باشد.

در واقع تا همین اواخر اعتقاد بر این بود دلیل میگرن این است که رگ های خونی در اطراف مغز دچار اسپاسم می شوند و جریان خون را به طور موقت کاهش می دهند. بعد از آن که رگ های خونی باز می شوند، جریان خون به داخل رگ ها هجوم می آورد و سردرد واقعی شروع می شود.

اما در حال حاضر این ایده وجود دارد که میگرن به دلیل فعالیت امواج الکتریکی است که در قسمت های بیرون مغز پخش شده و فعالیت سلولهای عصبی را تحت تاثیر قرار می دهند. به زبان ساده تر، این امواج سلول ها را ملتهب کرده و باعث می شوند که سینگال های درد را ارسال کنند. البته هنوز در مورد اینکه چطور این التهابات شروع می شوند، از نظر علمی اطلاعات کافی در دست نداریم.

چیزی که می دانیم این است که میگرن معمولا به طور ارثی در خانواده ها وجود دارد بنابراین عوامل ژنتیکی در این میان بی تاثیر نیستند. به علاوه، پیامرسان های شیمیایی داخل مغز مثل سروتونین هم ممکن است نقشی اساسی در ایجاد میگرن داشته باشند. البته هنوز در مورد مکانیسم های این اتفاق هم نمی توان اظهار نظر خاصی کرد.

قهوه و میگرن چه تاثیری روی هم دارند؟

و سلامت ما بسیار گسترده است. با این حال قهوه و میگرن رابطه ای ناشناخته با یکدیگر دارند. در مقدمه هم خواندیم که تاثیر قهوه روی این بیماری ممکن است مثبت یا منفی باشد. اما این اتفاق چطور ممکن است؟ چه خاصیتی در قهوه وجود دارد که می تواند آن را به منجی افراد میگرنی یا به علت اصلی درد آنها تبدیل کند؟ در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات بهتری در مورد تاثیر قهوه بر سردرد و میگرن بدانیم.

قهوه و کاهش میگرن

وقتی سرتان درد می کند قطعا می خواهید که سریع تسکین پیدا کنید. چه یک سردرد معمولی باشد و چه میگرن، یک لیوان قهوه معمولا چیزی است که به سراغش می رویم. چرا که کافئین زیادی در قهوه وجود دارد و کافئین هم یکی از عناصر اصلی موجود در مسکن های محبوب است. کافئین به قدری موثر است که گاهی صرفا با مصرف آن به تنهایی می توانید برخی از دردهای خود را کاهش دهید. یکی از دلایلی که باعث می شود قهوه برای کاهش درد میگرن مناسب باشد، خاصیت ضدالتهابی بودن آن است.

به خاطر دارید که گفتیم در تئوری قدیمی میگرن، رگ های خونی ملتهب می شوند و در تئوری جدید، این سلول ها هستند که التهاب را تجربه می کنند. در هر صورت، میگرن می تواند رگ های شل شده را منقبض کرده و جلوی فوران خون داخل سرتان را بگیرد. از طرف دیگر، التهاب سلول ها را هم کاهش می دهد. بنابراین چه به تئوری قدیمی معتقد باشید و چه به نظر دانشمندان جدیدتر دل ببندید، در هر صورت کافئین موجود در قهوه یکی از نجات دهنده های شما در زمان حمله میگرن است.

از خاصیت ضدالتهابی که بگذریم، قهوه می تواند اثر داروهای مسکن مانند ایبوپروفن و استامینوفن را هم بیشتر کند. برای همین اگر موقع سردرد میگرنی یک مسکن خورده باشید، یک لیوان قهوه کمک می کند که مسکن سریعتر عمل کرده و درد برای مدت بیشتری از شما دور بماند.

قهوه و تشدید میگرن

نکته بسیار عجیب در مورد این است که همان ویژگی هایی که در آن باعث تسکین درد می شوند، می توانند درد را هم ایجاد کرده یا بیشتر کنند. بیایید اینطور به ماجرا نگاه کنیم: رگ های خونی شما ابتدا منقبض می شوند و این هشدار شروع سردرد است. بعد از آن، رگ ها باز شده و فشار جریان خون باعث سردرد می شود. حال اگر یک فنجان قهوه بنوشید، کافئین موجود در آن می تواند رگ ها کمی تنگتر کرده و سردرد شما را کم کند. اما اثر کافئین که از بین برود، دوباره درد شروع می شود.

نکته مهم دیگر این است که مصرف کافئین اعتیادآور است. یعنی بدن به مصرف آن عادت می کند و زمانی که قهوه به شما نرسد، بدنتان با شروع سردرد نشان می دهد که به قهوه نیاز دارد. بنابراین اگر به طور منظم مثلا روزی یک فنجان قهوه مصرف می کنید، با قطع آن ممکن است به حمله های میگرنی دچار شوید. به همین دلیل این سوال پیش می آید که اگر قرار است از قهوه و کافئین موجود در آن به عنوان درمان سردرد استفاده کنیم، تا چه حد مجازیم که پیش برویم که قهوه به عاملی برای سردردمان تبدیل نشود؟ به این سوال در بخش بعد پاسخ می دهیم.

چه میزان قهوه برای کنترل دردهای میگرنی مناسب است؟

در یک مطالعه نسبتا جدیدی که محققان در خصوصو بررسی رابطه بین قهوه و میگرن انجام داده اند، از 98 فرد مبتلا به میگرن خواسته اند که یک دفتر شبیه دفتر خاطرات برای ثبت عادت های رژیمی خود در طول روز داشته باشند و تعداد دفعات مصرف نوشیدنی های کافئین دار مثل قهوه، چای یا نوشابه های گازدار را در آن ثبت کنند. این تحقیق که به بررسی رابطه بین قهوه و میگرن پرداخته، نتایج زیر را داشته است:

اگر در طول روز سه بار یا بیشتر به سراغ نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه بروید، حملات میگرنی شما افزایش پیدا می کند. اما اگر یک یا دوبار در طول روز نوشیدنی کافئین دار بنوشید، احتمال ابتدا به سردرد میگرنی در شما کمتر است.

به نظر می رسد کسانی که اعتیاد چندانی به قهوه و نوشیدنی های کافئین دار ندارند، مقدار کمی قهوه می تواند در طول روز خطر وقوع سردرد را در آنها کاهش دهد، مثلا یک یا دو وعده در روز.

البته یکی از نقاط ضعفی که در این مطالعه وجود دارد این است که محققان به میزان مصرف کافئین توجه زیادی نشان نداده اند و فقط به تعداد دفعات نوشیدن آن در طول روز توجه کرده اند. یعنی ممکن است فردی یک فنجان کوچک در هر وعده خود قهوه بنوشد یا فنجان بزرگتر مصرف کند. اما با وجود اینها هنوز هم میتوان به نتایج این تحقیق استناد کرد.  

چه کاری می توانید در خصوص قهوه و میگرن خود انجام دهید؟

اگر قهوه می نوشید و میگرن هم دارید، بهتر است بدانید که در مورد ارتباط این دو، هنوز هم فاکتورهای زیادی وجود دارد که ناشناخته اند. تا زمانی که پزشکان و دانشمندان هنوز روی این مسئله کار می کنند، بهترین کار این است به صدای بدنتان گوش کنید. مثلا اگر موقع نوشیدن قهوه سردرد شما تشدید می شود، نوشیدن آن را قطع کنید و اگر با یک لیوان قهوه بهتر می شوید، در حد اعتدال مصرف آن را ادامه دهید. در هر صورت، بدنتان در خصوص انتخاب رابطه بین قهوه و میگرن بهترین پاسخ را به شما می دهد.

جمع بندی بحث قهوه و میگرن

همانطور که در این مقاله بیان شد ارتباط مصرف قهوه با میگرن یک رابطه نامعلوم است که نیاز به تحقیقات بیشتر دارد. در این مطلب سعی شد رابطه میگرن با قهوه یا کافئین و تاثیر بر میگرن بررسی شود تا در نتیجه آن بتوانید میزان تاثیر نوشیدن قهوه در بروز سردردهای میگرنی را متوجه شوید. همچنین در این مقاله تا حدی  به این سوال که آیا قهوه برای میگرن خوب است؟  نیز پاسخ داده شد.

 

 

دکمه بازگشت به بالا