نازک نارنجی

نازک نارنجی

  • منو
نازک نارنجی
  • بیماری
  • فلسطین
  • فارس
  • فدراسیون
  • دانش آموز
  • خاک
  • بیرانوند
  • ارتباطات
  • دانش آموزان
  • کاشت
    • نازک نارنجی
    • عمومی
    • اقتصادی
    • علمی و پزشکی
    • بین الملل
    • تحریریه سایت4 اردیبهشت 1402
      49

      چگونه می‌توان با استفاده از تکنولوژی بهبود کیفیت قهوه‌های تولید شده در مزارع قهوه دست یافت؟

      میکروارگانیسم ها چگونه بر تخمیر و پروفایل حسی قهوه تاثیر میگذارند؟ خواص قهوه گانودرما برای لاغری: همزمان با رشد و توسعه ی صنعت قهوه،تولیدگنندگان و محققان نیز به نوآوری و عقب راندن مرزها در زمینه ی فراوری و تخمیر ادامه میدهند. هدف نهایی رسیدن به طعمهای غیرقابل باور و بهبود کیفیت فنجان است. زمانی که صحبت از تخمیر باشد تولیدکنندگان و دانشمندان میکروارگانیسم های مختلفی را آزمایش میکنند و بررسی میکنند رابطه ی منحصر بفرد…

      مشاهده ادامه ...
    • تحریریه سایت4 اردیبهشت 1402
      48

      احیا و ساماندهی رود دره های شهر ظرفیتی برای گردشگری همدان – خبرگزاری آنلاین | اخبار ایران و جهان

      به گزارش خبرگزاری آنلاین، حمید بادامی نجات در جلسه کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری که با حضور اساتید و کارشناسان حوزه گردشگری برگزار شد؛ اظهار کرد: اغلب شهرها دارای فضای طبیعی بکری هستند که ظرفیت خوبی در برنامه ریزی و طراحی شهری دارند. وی ظرفیت های تفریحی و گردشگری رود دره های همدان را یکی از مهم ترین راهکارهای ایجاد ارزش افزوده و بهره وری بیشتر در این شهر برشمرد و گفت: مناظر زیبای بکر…

      مشاهده ادامه ...
    • ابتدا
    • ...
    • 5,410
    • 5,420
    • «
    • 5,424
    • 5,425
    • 5,426
    • »
    • 5,430
    • 5,440
    • ...
    • انتها
    نازک نارنجی صاحب تمامی حقوق این وب سایت می باشد.
    ertebat@nazok-narenji.ir
    دکمه بازگشت به بالا
    بستن
      بستن