میکروارگانیسم ها چگونه بر تخمیر و پروفایل حسی قهوه تاثیر میگذارند؟ خواص قهوه گانودرما برای لاغری: همزمان با رشد و توسعه ی صنعت قهوه،تولیدگنندگان و محققان نیز به نوآوری و عقب راندن مرزها در زمینه ی فراوری و تخمیر ادامه میدهند. هدف نهایی رسیدن به طعمهای غیرقابل باور و بهبود کیفیت فنجان است. زمانی که صحبت از تخمیر باشد تولیدکنندگان و دانشمندان میکروارگانیسم های مختلفی را آزمایش میکنند و بررسی میکنند رابطه ی منحصر بفرد…
مشاهده ادامه ...به گزارش خبرگزاری آنلاین، حمید بادامی نجات در جلسه کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری که با حضور اساتید و کارشناسان حوزه گردشگری برگزار شد؛ اظهار کرد: اغلب شهرها دارای فضای طبیعی بکری هستند که ظرفیت خوبی در برنامه ریزی و طراحی شهری دارند. وی ظرفیت های تفریحی و گردشگری رود دره های همدان را یکی از مهم ترین راهکارهای ایجاد ارزش افزوده و بهره وری بیشتر در این شهر برشمرد و گفت: مناظر زیبای بکر…
مشاهده ادامه ...