میوه های خوشمزه ای که باعث بیماری سرطان، ناباروری و چاقی می شوند
استفاده از برخی سموم و آفت کش برای رشد میوه و سبزیجات بدون آسیب آفت ها بیشتر از فایده ای که دارند مضر هستند به خصوص در میوه و سبزیجاتی که به دلیل ساختارشان این آفت کش ها را بیشتر در خود نگاه می دارند، در ادامه این بخش از بهداشت و سلامت نمناک یک میوه و یکی از سبزیجات پرمصرفی که به واسطه آفت کش ها می توانند عامل بیماری های خطرناک شوند را به شما معرفی خواهیم کرد. میوه سرطان زا
توت فرنگی و اسفناج با بیماری سرطان، ناباروری و چاقی ارتباط دارند!
به گزارش کار گروه زیست محیطی، آفت کش ها در ۷۰ درصد از میوه ها و سبزیجات جذب می شوند و در محصول رشد می کنند که این مقدار در توت فرنگی و اسفناج در بیشترین مقدار می باشد. آفت کش ها از دهه ۱۹۹۰ در ایالات متحده آمریکا در مزارع استفاده می شود و با وجود تحقیقات گسترده ایی در این موضوع و علائم خطرناکی که در طی استفاده از آفت کش ها بر بدن اعمال می شوند، باز هم کشاورز ها از این ماده خطرناک استفاده می کنند.
به گفته و گزارش محققین، هنوز برخی میوه ها هستند که با استفاده از آفت کش ها خاصیت خود را از دست می دهند و سمی می شوند و بر ای افرادی که از این محصولات استفاده می کنند بسیار خطرناک می باشد.
تمیز ترین و آلوده ترین میوه و سبزی ها کدام است؟
پس از آزمایشات متعدد، دو محصول آووکادو و ذرت به عنوان تمیز ترین و سالم ترین میوه و سبزیجات منتخب شدند در حالیکه توت فرنگی و اسفناج آلوده و سمی ترین محصولات انتخاب شدند.
از آفت کش ها همان گونه که در بالا ذکر کردیم، از دهه ۱۹۹۰ برای از بین بردن حشراتی که باعث آسیب رساندن به محصولات کشاورزی می شدند، توسط کشاورزان در مزارع استفاده می شدند و، اما تحقیقات نشان دادند که استفاده از این مواد سمی باعث آسیب رساندن به محصولات و از بین بردن خاصیت آن ها می شوند که حتی با شستشوی کامل آن ها باز هم این سموم روی آن ها باقی می مانند و می توانند باعث ایجاد برخی بیماری ها مانند مشکلاتی در رشد کودکان و مشکلات باروری در خانم ها و حتی چاقی و سرطان در میزان بالا شوند.
در رشد و پرورش توت فرنگی و اسفناج از میزان زیادی آفت کش برای از بین بردن حشرات استفاده می شود. طی آزمایشات مختلف، محققان یافتند که در هنگام استفاده از آفت کش ها، تقریبا دو برابر وزن هر محصول بر روی آن آفت کش ریخته می شود و همچنین در این لیست محصولاتی مانند هلو، گیلاس و سیب نیز وجود دارند که تقریبا دو برابر وزن آن ها از سموم برای هر محصول استفاده می شود.
آووکادو وذرت در صدر جدول پاک ترین و تمیز ترین محصولات قرار دارند؛ آکادمی ملی بهداشت ایالات متحده آمریکا برای اولین بار هشداری در مورد اثرات منفی آفت کش ها را در سال ۱۹۹۳ منتشر کرد و این در هنگامی بود که یک مطالعه نشان داده بود که استفاده از سموم می تواند باعث آسیب مغزی و سیستم عصبی در نوزادان شود.
در سال ۱۹۹۶ قانون آژانس حفاظت از محیط زیست به منظور بررسی و تنظیم و قطع استفاده از آفت کش ها، عدم استفاده از آفت کش ها را به تصویب رساند. از آن زمان تاکنون، استفاده از بسیاری از آفت کش ها ممنوع شد و با این وجود باز هم به مقدار کمی از این مواد خطرناک در مزارع استفاده می شوند. همچنین طی یک مطالعه در هاروارد نشان داده شد که مردان و زنانی که از محصولاتی سمی استفاده می کنند، باعث ناباروری آن ها می شوند.
تمیزترین و سالم ترین میوه ها:
۱-آووکادو
۲-ذرت
۳-آناناس
۴-کلم
۵-پیاز
۶-نخود های یخ زده
۷-پاپایا
۸-مارچوبه
۹-انبه
۱۰-بادمجان
۱۱-عسل
۱۲-کیوی
۱۳-طالبی
۱۴-گل کلم
۱۵-کلم بروکلی