مبتلایان به آنفلوآنزا چه بخورند؟

مطابق با شفاف ، “خراسان” می نویسد: در ادامه مطلب ، ما غذای مناسب و نامناسب را برای شما در این زمان قرار می دهیم.

سوپ مرغ

مواد موجود در آب مرغ با التهاب مقابله کرده و پاسخ های التهابی به این بیماری را کوتاه می کند. آب مرغ همچنین مجاری بینی و گلو را باز کرده و تنفس را تسهیل می کند. سوپ های دیگر ، مانند سوپ های سبزیجات ، اثرات فردی مشابهی دارند. سوپ علاوه بر مغذی بودن ، هضم آسان و تهیه آن آسان است و همچنین حاوی آب است و در نتیجه باعث رطوبت رسانی می شود.

سیر

سیر دارای خواص ضد ویروسی و ضد باکتری است. به تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونت هایی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی کمک می کند.

میوه هایی با ویتامین C.

میوه ها و سبزیجات با ویتامین C می توانند سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کنند.

زنجبیل

زنجبیل شرایطی مانند حالت تهوع آنفولانزا را از بین می برد و سیستم هضم را بهبود می بخشد. می توانید پودر زنجبیل بسیار کمی به رژیم غذایی خود اضافه کنید و همچنین آن را در آب داغ ، عسل و لیمو بریزید و یک چای گیاهی درست کنید.

سبزیجات

سبزیجات حاوی مقدار زیادی فیبر هستند که برای هضم غذا مفید هستند و همچنین حاوی مواد مغذی مانند ویتامین C ، آهن و اسید فولیک هستند. این مواد نقش مهمی در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن دارند و همچنین دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی هستند که به راحتی جذب بدن می شوند.

جو دو سر

جو دوسر همچنین منبع خوبی از فیبر است ، فیبر موجود در این رژیم حاوی باکتری های مفید است. همچنین برای افراد مبتلا به سرماخوردگی یا آنفولانزا مناسب است زیرا می تواند تب ، سرگیجه و استفراغ را تسکین دهد.

مایعات

هیدراته ماندن در بدن یکی از مهمترین کارهایی است که فرد می تواند برای مقابله با آنفلوآنزا انجام دهد و مایعات نیز به شما کمک می کنند.

آب | کلیه ها از آب برای پاک کردن مواد اضافی از بدن استفاده می کنند. نوشیدن آب کافی سرعت بهبودی فرد را افزایش می دهد.

آب گرم همراه با عسل ، لیمو و زنجبیل ضعف این نوشیدنی حالت تهوع را کاهش می دهد.

چای گیاهی

برخی از گیاهان چای گیاهی خاصیت درمانی خاصی دارند. به عنوان مثال ، جوشانده عصاره نعناع یا نعناع فلفلی و گل محمدی که عوارض تنفسی بخصوص سرفه و جوشانده گل گاوزبان را کاهش می دهد در کاهش تب م effectiveثر است. چای زنجبیل به دلیل خاصیت گرم و خاصیت ضد میکروبی در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا اثر بسیار مفیدی دارد.

غذاهایی که باید از آنها اجتناب کنید

غذاهای فرآوری شده | این غذاها حاوی نمک زیادی هستند که آب و قند را به خود جذب می کنند که می تواند باعث افزایش التهاب شود.

غذاهای چرب این غذاها هضم را کند می کنند.

شیر | هضم لاکتوز موجود در فرآورده های لبنی در صورت تهوع شدید و تولید خلط زیاد با مصرف فرآورده های لبنی ، نباید هضم شود.

منبع: Medicalnewstoday

دکمه بازگشت به بالا