کتاب «به عشق خمینی» رونمایی می شود
در آستانه قیام مردم قم در ۱۹ دی ماه، از کتاب «به عشق خمینی» رونمایی خواهد شد.
به گزارش نازک نارنجی، در این کتاب می خوانیم:
* شرح رنج فراق مادری که قامتش با تبر ماموران کشف حجاب رضاخانی در سرزمین سلمانها از پا افتاد.
* حکایت ازدواج عاشقانه ای که ثمرش بوستانی لبریز از اسماء متبرک ائمه اطهار شد.
* روایت دیدار با خمینی کبیر در نجف اشرف در اوج خفقان رژیم ستمشاهی.
* جریان سرکشی و حمایت از روحانیون تبعیدی
* روایت مستند خلق قیام نوزده دی قم
* داستان اولین ارسال کمک های مردمی کشور به جبهه های جنگ تحمیلی از شهر قم.
* قصه مراقبت از آراء مردمی زیر رگبار تهمتها
* مجاهدت در برگزاری اولین نماز جمعه کشور در شهر قم.
* معطر شدن به حال و هوای آسمانی ساخت ضریح اباعبدالله الحسین علیه السلام
* ناگفته های راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۳۹۱ قم
این ها بخشی از روایت زمانه، زندگی و یک عمر تلاش انقلابی حاج علی آقامحمدی در کتاب به عشق خمینی است به قلم امیرحسین انبارداران و با مقدمه استاد حمید حسام که توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.
مراسم رونمایی این کتاب دوشنبه ۱۷ دی ماه ساعت ۱۹:۳۰ در قم، میدان شهید نواب، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تالار شهر با سخنرانی آیت الله نظری منفرد و استاد حمید حسام برگزار خواهد شد.
در بخشی از فصل این کتاب می خوانیم:
مثل بمب صدا کرد زیر طاقی آجری بازار ، که حاج خازنی، یک جلد قرآن به دست گرفته و می خواهد در اعتراض به سفر روز بعد شاه به قم، برود حرم! هر آخوندی که به قول خودت، تنش می خارید علیه حکومت، ملجأ و پناهت می شد. راه مادر را در هر حرکتی جست وجو می کردی. از حدود ۱۰ سال پیش هم هدفت را در کلام و نگاه دو انسان وارسته ای دیده بودی که تو را به آرمان هایت ِچهره و صفای کلام و باطن سیدعبدالحسین نزدیک تر می کردند؛ هم تلاْلو نو واحدی هنوز در جانت بود- که می آمد به جلسات مخفیانۀ فدائیان اسلام در قم- هم غوطه می خوردی در دریایی از عطر روحانیت و معنویت آیت الله حاج آقاسیدروح الله خمینی در مسجد سلماسی قم، که عصاره اش پیچیدن به پر و پای شاه مملکت بود! حاج خازنی یکی از کسبۀ متدین، معتبر و انقلابی بازار بود… .
کتاب های «سه روایت از چمران»، «امیر دلاور»، «یک یک»، «گرای باقر»،«صوفی»، «کمین دارساوین»، «چشم احمد»، «دریای چشمان تو»، «ناجی نیروها»، «پهلوان اسماعیل» و «پسران حاج علیرضا» و «حیران در فراق لیلی» از آثار نوشتاری امیرحسین انبارداران به شمار می آیند.
انتهای پیام