واگذاری بناهای تاریخی گیلان با حجم سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیاردی به بخش خصوصی

نازک نارنجی/گیلان مدیرکل میراث فرهنگی گیلان گفت: ۱۵ بنای تاریخی گیلان که در اختیار دستگاه های دولتی بوده با حجم سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومانی و اشتغالزایی ۴۵۰ نفر با همکاری استانداری و فرمانداری شهرستان ها به بخش خصوصی واگذار شد.

ولی جهانی در حاشیه آیین آغاز عملیات مرمت و احیای کاروانسرای تی تی در گفت وگو با خبرنگار نازک نارنجی اظهار کرد: در استان گیلان بیش از ۳۰۰ بنای تاریخی در اختیار دیگر دستگاه ها و نهادهای دولتی داریم که ۲۲۱ بنای تاریخی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده اند.

وی افزود: رویکرد اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان این است که بتوانیم با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی از این بناهای تاریخی به نحو مطلوب بهره ببریم. خوشبختانه ۶ بنای تاریخی که مالکیت آن بر عهده میراث فرهنگی بوده با همکاری صندوق حفظ و احیای بناهای تاریخی وزارت میراث فرهنگی به بخش خصوصی واگذار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان گفت: تی تی کاروانسرا آخرین بنای تاریخی است که تحت مالکیت اداره کل بوده با توجه به اینکه این بنای تاریخی دارای اهمیت زیادی است و در فهرست آثار میراث جهانی ثبت شده، تنها کاروانسرای جنگلی است که حد و فاصل بین کوه و رودخانه قرار دارد، نام آن هم برگرفته از شکوفه های بهاری است به بخش خصوصی واگذار شد تا تحت عنوان مرکز اقامتی پذیرایی و نمایشگاهی مورد استفاده قرار گیرد.

جهانی بیان کرد: جا دارد از مجموعه همکاران صندوق حفظ و احیای وزارت میراث فرهنگی تشکر و قدردانی کنم که کمک کردند تا سه بنای مهم تاریخی استان با هدف احیا و مرمت را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

وی افزود: با توجه به اینکه تعداد بناهای تاریخی خیلی زیادی در استان گیلان داریم توانستیم ۱۵ بنای تاریخی که در اختیار دستگاه های دولتی بوده با همکاری استانداری و فرمانداری شهرستان ها به بخش خصوصی واگذار کنیم که حجم سرمایه گذاری این بناها بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان است و برای بیش از ۴۵۰ نفر اشتغالزایی ایجاد می کند. انشالله بتوانیم با بهره برداری از این بناها به صورت مناسب زمینه رونق گردشگری و توسعه پایدار استان را فراهم کنیم.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا