• سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارت های سخت گیرانه بر فرآیند تولید سوسیس و کالباس تاکید کرد که استفاده از مواد اولیه سالم و رعایت ضوابط بهداشتی از الزامات تولید این محصولات است. به گزارش نازک نارنجی، دکتر حشمت الله رضوی موسوی، با اشاره به اهمیت سلامت فرآورده های گوشتی، اظهار داشت: سازمان غذا و دارو به عنوان متولی نظارت…

    مشاهده ادامه ...
  • به گزارش خبرگزاری نازک نارنجی ؛ حسین مدرس خیابانی در بازدید از شهرک صنعتی سدید کرمان، به جلسه اخیر وزیر صنعت و استاندار کرمان اشاره کرد و گفت: در این نشست، تاریخچه شهرک صنعتی سدید که به صورت کاملاً مردمی شکل گرفته است، مورد بررسی قرار گرفت. وی با تأکید بر نقش شرکت ملی صنایع مس به عنوان یکی از بنگاه های اقتصادی پیشران کشور، اظهار کرد: این شرکت وظیفه دارد در مسیر اجرای پروژه…

    مشاهده ادامه ...