مدیر کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغن های خوراکی و سرخ کردنی مناسب باید از ویژگی هایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرف کنندگان حفظ شود. به گزارش نازک نارنجی، دکتر عبدالعظیم بهفر با اشاره به اهمیت انتخاب روغن های خوراکی مناسب اظهار داشت: نقطه دود به دمایی گفته می شود که در آن روغن…
مشاهده ادامه ...تحلیلگران دویچه بانک در بررسی تاثیر احتمالی انتخابات آتی ایالات متحده بر بازارها، چهار درس کلیدی از چرخه های انتخاباتی تاریخی را شناسایی کردند. به گزارش نازک نارنجی، دیدگاه های تحلیلگران بر این نکته تاکید دارد که چگونه شگفتی های گذشته، نتایج رقابتی، کنترل کنگره و اشتباهات رأی گیری بر بازارها تاثیر گذاشتند و دریچه ای برای سرمایه گذاران باز می کند که از طریق آن به نتایج این فصل انتخابات نزدیک شوند. درس اول…
مشاهده ادامه ...