اسانس مایع خوراکی از جمله نمونه های پرکاربرد به شمار می رود که در تمام صنایع تولیدی که نیاز به طعم دهنده و تغییر طعم یا رنگ محصول مورد نظر است به کار برده می شود زیرا بکارگیری آن بسیار راحت و آسان تر از نمونه های دیگر است. نتیجه گیری: نتایج ارزیابی حسی تیمارها نشان داد که کیک اسفنجی تولیدی با 10 درصد پودر کدوحلوایی و مالت جو به عنوان بهترین فرمولاسیون کیک می…
مشاهده ادامه ...هانس کلوگ ، مدیر منطقه ای WHO در اروپا ، (پنجشنبه) گفت: “واکسن های Covid-19 که در حال حاضر برای مقابله با بیماری در کشورهای اروپایی استفاده می شود ، می تواند مقاومت در برابر همه بیماری های ویروس کرونا را ایجاد کند. وی افزود که مقامات بهداشتی باید نسبت به افزایش شیوع این بیماری ناشی از ویروس کرونا ویروس هند احتیاط کنند. اما اقدامات واکسیناسیون و پیشگیری می تواند از شیوع آن جلوگیری کند.…
مشاهده ادامه ...