نان هنگام پخت یک ماده سمی خطرناک به نام آکریل آمید تولید میکند که به اعتقاد کارشناسان سرطان زا است و هنگام تست شدن، مرگبارتر میشود. هرچه رنگ نان تست تیرهتر شود، میزان آلودگی تولید شده نیز بیشتر خواهد بود و به همین دلیل کارشناسان توصیه میکنند از خوردن غذاهای سوخته پرهیز شود. اکنون موسسه راثماتد ریسرچ در هارتفورد شایر آزمایشهای میدانی روی گندمی انجام داده که به طور ژنتیکی تولید شده تا میزان آکریل…
مشاهده ادامه ...معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهوری گفت: شرکتهای بزرگ همچون گل گهر با نوآوری شرکتی، میتوانند پیشران دانشبنیانهای نوپا باشند. به گزارش نازک نارنجی، روحالله دهقانی فیروزآبادی در آئین اختتامیه رویداد توسعه ایدههای فناورانه گل گهر که در مجموعه فرهنگی و ورزشی تلاش برگزار شد، با طرح یک مثال از دو شرکت به توضیح واژه دانشبنیان پرداخت و خاطرنشان کرد: نخستین شرکت، یک شرکت خودروسازی بهروز دنیا است که یک نمونه از اقتصاد صنعتی، بر مبنای…
مشاهده ادامه ...