• «جولیا زومپانو»، متخصص تغذیه از کلینیک کلیولند، می‌گوید: تغذیه فصلی به‌نوعی همان تغذیه از مواد غذایی محلی است. محصولات محلی معمولا مواد مغذی بیشتری دارند، زیرا به شیوه طبیعی عمل آمده‌اند و افراد بلافاصله پس از چیدنشان آن‌ها را مصرف می‌کنند. به گزارش نازک نارنجی، خوردن این مواد غذایی به افراد امکان می‌دهد تا بیش‌ترین میزان ویتامین‌ها و مواد معدنی، پلی‌فنول‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها را که خطر ابتلا به بیماری را کاهش می‌دهند، به دست آورند. انتخاب…

    مشاهده ادامه ...
  • یک پژوهش جدید نشان داد خطر سکته مغزی در سالمندانی که به طور پیوسته تنها هستند در مقایسه با کسانی که کمترین میزان انزوا را گزارش دادند، بالاتر است. به گزارش نازک نارنجی، متخصصان دانشگاه هاروارد در این تحقیق داده‌های بیش از ۱۲ هزار بزرگسال ۵۰ ساله و بالاتر را بررسی و میزان تنهایی آنها را دو بار با فاصله چهار سال پیگیری کردند. سپس سطح تنهایی آنها را با تعداد سکته‌های مغزی روی داده…

    مشاهده ادامه ...