• به گزارش شفاف، سید محمد علی رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: گوشت‌های آنالوگ محصولاتی با شباهت در ویژگی‌های حسی و خواص گوشت طبیعی هستند که به دلیل نداشتن کلسترول و ویژگی‌هایی مانند چربی و کالری کم، طعم خوب و قیمت پایین، مورد استقبال مصرف کنندگان در سراسر جهان قرارگرفته اند. وی افزود: با افزایش فزآینده جمعیت جهان، تولید محصولات غذایی پروتئینی به‌طور چشمگیری افزایش داشته است. همچنین از آنجا که بیشتر…

    مشاهده ادامه ...
  • به گزارش خبرنگار آنلاین، مهدی مهرانگیز عصر یکشنبه در مراسم افتتاح ساختمان اداری دادگاه عمومی و شورای حل اختلاف بخش آب پخش اظهار داشت: در راستای توسعه زیرساخت‌های قضائی در استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته است. وی اضافه کرد: تلاش شده تا با ایجاد زیرساخت‌های مناسب، شرایط خوبی برای ارائه خدمات مناسب به مردم فراهم شود و در این راستا شاهد افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های خوبی در سطح استان هستیم. رئیس کل دادگستری…

    مشاهده ادامه ...