به گزارش شفاف، سید محمد علی رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: گوشتهای آنالوگ محصولاتی با شباهت در ویژگیهای حسی و خواص گوشت طبیعی هستند که به دلیل نداشتن کلسترول و ویژگیهایی مانند چربی و کالری کم، طعم خوب و قیمت پایین، مورد استقبال مصرف کنندگان در سراسر جهان قرارگرفته اند. وی افزود: با افزایش فزآینده جمعیت جهان، تولید محصولات غذایی پروتئینی بهطور چشمگیری افزایش داشته است. همچنین از آنجا که بیشتر…
مشاهده ادامه ...به گزارش خبرنگار آنلاین، مهدی مهرانگیز عصر یکشنبه در مراسم افتتاح ساختمان اداری دادگاه عمومی و شورای حل اختلاف بخش آب پخش اظهار داشت: در راستای توسعه زیرساختهای قضائی در استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته است. وی اضافه کرد: تلاش شده تا با ایجاد زیرساختهای مناسب، شرایط خوبی برای ارائه خدمات مناسب به مردم فراهم شود و در این راستا شاهد افتتاح و بهرهبرداری از طرحهای خوبی در سطح استان هستیم. رئیس کل دادگستری…
مشاهده ادامه ...