روش نگهداری سیر خام در فریزر
روش اول: فریز کردن سیر تازه با پوست
خرید اینترنتی سیر سیاه دکتر بیز: سیرهایی را که برای فریز کردن به این روش انتخاب می کنید باید کاملا سالم و بدون کپک باشند و هیچ گونه جوانهای روی آنها مشاهد نشود. همچنین از سیرهایی که بافت آنها نرم شده است برای فریز کردن استفاده نکنید. بعد از انتخاب سیر، آن را به صورت بوتهای و بدون جدا کردن پوست آن به همان شکل داخل ظرف دردار یا پلاستیک فریزری منجمد کنید. اگر زمان بیشتری دارید، می توانید حبههای سیر را جدا و سپس آنها را فریز کنید.
روش دوم: فریز کردن سیر تازه به صورت خرد شده یا پوره
دمنوش لاغری آریانا دکتر بیز: برای فریز کردن سیر با این روش حبههای سیر را پوست بکنید و آنها را خرد کنید یا توسط دستگاه غذاساز به صورت پوره در آورید و بر اساس نوع مصرف ، آن را داخل کیسه فریزر وکیوم شده نگهداری و داخل فریزر قرار دهید. همچنین می توانید سیر تازه را روی سطح یک ورقه سیلیکونی به صورت نازک (و در نتیجه، قابل شکستن و جدا شدن) پهن کنید. بعد از آنکه پوره سیر منجمد شد، قالبها و ورقهای منجمد را در ظرف درب بستهای بگذارید و در فریزر نگهداری کنید.
روش سوم: فریز کردن پوره سیر در روغن
دمنوش مصفی خون و کبد چرب دکتر بیز این روش فریز کردن سیر را توضیح میدهیم، اما شما بدانید که روغن به هیچ عنوان نباید در فریزر قرار بگیرد چراکه برای سلاکتی مضر است؛ بهرحال برخی در این روش، سیر تازه را بعد از پوست کندن با دستگاه غذا ساز بهصورت پوره درآورده و بعد سیرهای پوره شده را با روغنزیتون مخلوط می کنند و آنها را در قالب یخ ریخته و در فریزر نگه میدارند. نکته مهم، قالب باید حتماً دارای درب باشد زیرا بوی سیر فضای فریزر را نامطبوع میکند.
ما پیشنهاد میکنیم همین کار را برای نگهداری در یخچال انجام دهید که بهترین کار است! یعنی پوره سیر را با روغن مخلوط کرده و در شیشهای با درب بسته تا یکسال در یخچال نگهداری کنید.
بهترین ظرف برای فریز کردن سیر
پوشش بستهبندی که برای منجمد و فریز کردن سیر تازه استفاده میکنید به دلیل بوی زیاد این سبزی، باید ضدرطوبت و ضدتبخیر باشد، سوراخشدگی نداشته باشد و از جذب طعم و بوی دیگر غذاها جلوگیری کند. کیسههای پلاستیکی زیپدار، ظروف پلاستیکی دردار و سلفونهای کاغذی مخصوص منجمد کردن، بهترین گزینهها به حساب میآیند. اما کیسههای پلاستیکی معمولی نه تنها مناسب نیستند بلکه باعث بو گرفتن فریزر و تغییر در طعم و بافت سیر می شوند.
فریز کردن سیر سرخ شده
اگر میخواهید برای فریز کردن سیر از نوع سرخ شده آن استفاده کنید بهترین کار این است که سیر داغ را به شکل ماهانه استفاده کنید. بعد از سرخ کردن سیر کمی از عطر و بوی خود را نگه میدارد. نگهداری سیر سرخ شده به مدت طولانی در فریزر موجب میشود که بخش مهمی از مواد مغذی و ویتامینهای آن از بین روند. پس بهتر است سیر داغ را بعد از سرخ نمودن آن استفاده کنید یا بیش از یک ماه در فریزر نگه ندارید.
مدت زمان نگهداری سیر داغ در فریزر
میتوانیدپس از فریز کردن سیر آن را در مدت زمان ۳ تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید. اما بهترین روش این است که سیر سرخ شده را در مدت ۶ هفته استفاده کنید. بعد از ۶ هفته سیر داغ عطر و مزه خود را ممکن است از دست دهد و در نتیجه ارزش غذایی ندارد.
نگهداری سیر در بطری نوشابه
طراحی اولیه بطری های پلاستیکی به نحوی است که در صورت انجماد آب در آن ها، در اثر بروز تغییراتی در پلیمرهای این ظروف، مواد مضری وارد آن ها می شود. لذا باید از انجماد آب ها در این بطری ها خودداری کرد. این ظروف صرفاً برای نگهداری آب در درجه حرارت یخچال (0 تا 4 درجه سانتی گراد) طراحی شده اند؛ به عبارتی طراحی آن ها برای شرایط سرد و خنک است، نه انجماد.
پس از این کار بپرهیزید و بهترین روش نگهداری سیر را به کار بگیرید!
مدت زمان نگهداری سیر تازه در فریزر
اگر دمای فریزر ثابت باشد، میتوانید ۸ الی ۱۲ ماه سیر تازه را داخل فریزر نگهداری کنید. نگهداری بیشتر از این زمان هیچ گونه ارزش غذایی نخواهد داشت؛ بنابراین پیشنهاد می کنیم پس از اتمام بستهبندی حتما روی آن برچسب “سیر” بزنید و تاریخی که آن را فریز کردهاید، روی برچسب درج کنید.
سخن آخر
گفتنی است سیر از آن سبزیجاتی است که خیلیها موافق فریز کردن آن نیستند، زیرا در اثر منجمد شدن بسیاری از خواص سیر، بافت، عطر و طعم آن از دست خواهد رفت، بنابراین توصیه می کنیم از دیگر روشهای در منزل و خشک کردن سیر، تهیه یا تهیه استفاده کنید. با این وجود این روش برای کسانی که فرصت کمتری برای آشپزی دارند، یک روش کاربردی است. فراموش نکنید که دیدگاه و تجربیات خود را در مورد فریز کردن سیر برای مدت طولانی به روش های مختلف، با ما و خوانندگان ستاره به اشتراک بگذارید.
بالا رفتن سن، استفاده مداوم از لوازمآرایشی و هوای آلوده باعث چروک شدن پوست صورت میشوند. با استفاده روزانه از کرم ضد چروک میتوان چروکها را از بین برد و از ایجادشان جلوگیری کرد، همچنین خاصیت سفت کنندگی این کرم از افتادگی ماهیچه و عضلات صورت جلوگیری میکند