بهترین اندیکاتور سیگنال خرید و فروش

سیگنال خرید و فروش ارز‌های دیجیتال چیست؟

سیگنال در بازار ارز‌های دیجیتال، نشانه و پیشنهادی برای خرید یا فروش یک ارز دیجیتال در زمان و قیمتی خاص است. تریدر‌ها این سیگنال‌ها را به طور دستی و از طریق تحلیل بنیادی و تکنیکال یا از طریق یک فرآیند خودکار مانند استفاده از ربات‌ها و الگوریتم‌های هوش مصنوعی به دست می‌آورند.

تریدر‌های پارسیان کریپتو بازار ارز‌های دیجیتال به روش‌های متنوعی این سیگنال‌ها را دریافت و سپس از آن‌ها در معاملات خود استفاده می‌کنند. به عنوان مثال، اندیکاتور‌ها ممکن است در محدوده 20 هزار دلار را فرصت مناسبی برای خرید نشان دهند. این محدوده، سیگنالی برای خرید است که توسط اندیکاتور‌های مورد استفاده تریدر به دست آمده است. معامله‌گر در ادامه می‌تواند با تکمیل بررسی‌های خود، در محدوده 20 هزار دلار بیت کوین‌های خود را خریداری کند.

بیشتر سیگنال‌های ارز دیجیتال مبتنی بر تجزیه و تحلیل داده‌های به روز و گذشته، مانند نمودار‌ها و شاخص‌های قیمت برای پیش‌بینی نتایج احتمالی معاملات هستند. امروزه کانال‌ها و وبسایت‌های مختلفی وجود دارند که سیگنال‌های خرید و فروش را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهند، اما این سیگنال‌ها در بسیاری از شرایط نادرست و صرفاً بهانه‌ای برای دریافت هزینه اشتراک و کلاهبرداری از سرمایه‌گذاران هستند.

به همین دلیل، تریدر‌های حرفه‌ای بازار به کمک روش‌های تحلیلی و اندیکاتور‌ها، سیگنال‌های خرید و را براساس شرایط و میزان سرمایه خود شناسایی می‌کنند. شما نیز می‌توانید با بهبود مهارت ترید و یادگیری اندیکاتور‌ها، فرصت‌های مناسب خرید و فروش ارز‌های دیجیتال را شناسایی کنید.

آشنایی با اندیکاتور‌های تحلیل تکنیکال

همان طور که در مقاله هم گفته شد، اندیکاتور یا شاخص تکنیکال، محاسباتی مبتنی بر ریاضی هستند که توسط معامله گران برای تجزیه و تحلیل بازار‌های مالی از جمله ارز‌های دیجیتال در راستای اتخاذ تصمیمات تجاری آگاهانه استفاده می‌شوند. اندیکاتور‌ها در واقع به کمک معادلات ریاضی، قیمت‌ها و داده‌های نموداری گذشته، شناسایی روند‌ها، الگو‌ها و حرکات قیمتی برای معامله گران را امکان پذیر می‌کنند.

انواع مختلفی از شاخص‌های تکنیکال برای اندازه‌گیری روند، حرکت، نوسانات و حجم وجود دارد. هر شاخص دارای یک فرمول یا الگوریتم منحصر به فرد است که برای ارائه اطلاعات در مورد شرایط بازار، نقاط مختلف داده مانند قیمت، حجم و زمان را در نظر می‌گیرد.

تحلیل تکنیکال اغلب همراه با و احساسات بازار ثبت معاملات موفق در بازار‌های نوسانی استفاده می‌شود. امروزه معامله گران به طور گسترده از شاخص‌های تکنیکال برای تولید سیگنال‌های خرید یا فروش، شناسایی نقاط ورود و خروج احتمالی و مدیریت ریسک استفاده می‌کنند.

بهترین اندیکاتور سیگنال خرید و فروش ارز دیجیتال

قبل از معرفی و بررسی اندیکاتور سیگنال خرید و فروش ارز دیجیتال، مهم است بدانید که صرف نظر از اینکه کدام شاخص‌ها استفاده می‌شوند، تضمین سود معاملات در بازار ارز‌های دیجیتال تقریباً غیرممکن است. اندیکاتور‌های تکنیکال از داده‌های تاریخی برای پیش‌بینی آینده استفاده می‌کنند و همیشه احتمال رخ دادن اتفاقات پیش‌بینی نشده وجود دارد که منجر به نتایج متفاوتی می‌شود.

بنابراین در حالی که اندیکاتور‌های معرفی شده هرکدام کاربرد‌ها و مزایای خود را دارند، اما به تنهایی نمی‌توانند به معاملات پرسود منجر شوند و معامله گران باید از آن‌ها به صورت ترکیبی و مکملی در کنار دیگر شاخص‌ها استفاده کنند.

شاخص قدرت نسبی (RSI)

قدرت نسبی همیشه پای ثابت برترین اندیکاتورهاست و همان طور که در سایت هم گفته شده، یکی از مهم‌ترین شاخص‌های معاملاتی در بازار ارز‌های دیجیتال است که اندازه و بزرگی آخرین تغییرات قیمت را محاسبه می‌کند. معامله گران ارز‌های دیجیتال از اندیکاتور شاخص قدرت نسبی برای تعیین سطوح اشباع خرید و فروش یک ارز دیجیتال استفاده می‌کنند که می‌تواند نشان‌دهنده سیگنال‌های خرید و فروش باشد.

نشانگر قدرت نسبی یک نمودار خطی است که بین 0 تا 100 حرکت می‌کند و محل قرار‌گیری آن هرکدام معنی خود را دارد. زمانی که اندیکاتور شاخص قدرت نسبی بالاتر از 70 باشد، نشان می‌دهد که ارز دیجیتال در منطقه اشباع خرید است و احتمال رخ دادن بازگشت قیمت از روند صعودی وجود دارد. از سوی دیگر، زمانی که شاخص قدرت نسبی به زیر 30 می‌رسد، نشانه‌ای از فروش بیش از حد در بازار ارز دیجیتال است و معامله گران می‌توانند این نتیجه را بگیرند که بزودی روند نزولی متوقف می‌شود.

یک راه دیگر برای استفاده از شاخص قدرت نسبی در راستای شناسایی سیگنال‌های خرید و فروش، بررسی روند حرکت خط این شاخص است. به عنوان مثال، زمانی که شاخص قدرت نسبی از خط مرکزی خود عبور می‌کند، روند صعودی را در بازار نشان می‌دهد.

یکی دیگر از اندیکاتور‌های محبوب بازار‌های نوسانی از جمله ارز‌های دیجیتال، میانگین متحرک است که به کمک آن می‌توان سطوح مقاومت و حمایت را علاوه بر جهت روند در بازه‌های مختلف زمانی بر روی نمودار قیمتی ارز‌ها نشان داد.

همانطور که از نام آن پیداست، معامله‌گران ارز‌های دیجیتال از میانگین متحرک برای محاسبه میانگین حرکت قیمت دارایی در یک دوره معین استفاده می‌کنند. در نتیجه، میانگین‌های متحرک بررسی نوسانات کوتاه مدت را که ممکن است برای معامله گران گیج‌کننده به نظر برسد آسان و شناسایی روند‌های قیمتی را امکان‌پذیر می‌کنند.

میانگین‌های متحرک از قیمت روز‌های گذشته ارز‌های دیجیتال استفاده می‌کنند، در نتیجه به عملکرد قیمتی گذشته متکی هستند و بهتر است به جای پیش‌بینی حرکت‌های آینده، از آن‌ها برای تأیید روند و سیگنال‌های به دست آمده استفاده کنید.

معامله گران بازار‌های نوسانی از میانگین‌های متحرک در بازه‌های مختلف زمانی استفاده می‌کنند و به همین دلیل از آن‌ها می‌توان در معاملات کوتاه، میان و بلند مدت استفاده کرد. میانگین‌های متحرک کوتاه مدت معمولاً بین 5 تا 50 دوره را پوشش می‌دهند، در حالی که میانگین‌های متحرک میان مدت تا 100 دوره را پوشش می‌دهند.

بررسی حرکت‌های خطوط میانگین‌های متحرک می‌تواند سیگنال‌های خرید و فروش را برای معامله گران داشته باشد. به عنوان مثال، هنگامی که یک میانگین متحرک کوتاه مدت از یک میانگین متحرک بلندمدت عبور می‌کند، یک سیگنال صعودی ایجاد می‌شود و بالعکس، زمانی که یک میانگین متحرک بلندمدت از خط یک میانگین متحرک کوتاه مدت عبور می‌کند، معامله گران باید مراقب روند نزولی باشند.

در مقاله ، خیلی کامل تر و دقیق تر به معرفی این اندیکاتور پرداخته ایم که می توانید به آن مطلب نیز مراجعه کنید.

استفاده از ابزار مکدی در نمودار‌های قیمتی 3 خط را نمایش می‌دهد، لازم به ذکر است که 2 خط دیگر کنار خط مکدی نشانگر دو میانگین متحرک مورد استفاده محاسبات نیستند و به سیگنال و هیستوگرام اشاره دارند. در ابتدا خط مکدی وجود دارد که فاصله بین دو میانگین متحرک انتخابی را محاسبه می‌کند.

خط دوم، خط سیگنال است که می‌تواند تغییرات در حرکت قیمت را تشخیص دهد و به عنوان محرکی برای سیگنال‌های صعودی و نزولی در نظر گرفته می‌شود و در نهایت خط هیستوگرام است که تفاوت بین خط مکدی و خط سیگنال را نشان می‌دهد.

حجم (Volume)

یکی از اندیکاتور‌های ساده برای درک و استفاده حجم است که اهمیت بسیاری دارد. اغلب مبتدیان بازار ارز‌های دیجیتال این شاخص مهم را نادیده می‌گیرند، اما این شاخص می‌تواند اطلاعات بسیار مفیدی را از قدرت روند‌ها در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد که در نهایت منجر به سیگنال‌های خرید و فروش خواهد شد.

پس از فعال‌سازی اندیکاتور حجم، اطلاعات این شاخص در زیر نمودار قیمتی نمایش داده می‌شود و می‌تواند به معامله گران در مورد اینکه روند تازه شکل گرفته تا چه حد قوی است کمک کند. اساساً، شاخص حجم به ما می‌گوید که چه تعداد معامله‌گر در یک نقطه معین، یک ارز دیجیتال را خریداری کردند یا می‌فروشند. هر چه حجم بالاتر باشد، روند قوی‌تر است.

باند‌های بولینگر (BB)

باند‌های بولینگر یک شاخص مومونتوم متشکل از سه خط میانگین متحرک و دو انحراف استاندارد (مثبت و منفی) است. معامله گران کوتاه مدت ارز‌های دیجیتال از این اندیکاتور به طور گسترده استفاده می‌کنند زیرا به سرعت روند، سطوح خرید و فروش بیش از حد و نوسانات را تشخیص می‌دهد. همچنان، باند‌های بولینگر داده‌ها را به طور واضح در نمودار‌های قیمتی نمایش می‌دهند.

عرض باند‌های بولینگر همراه با نوسانات افزایش می‌یابد و زمانی که بازار سطوح پایین‌تری از نوسانات را تجربه می‌کند، کاهش می‌یابد. به بیان ساده، هر چه نوار‌ها به یکدیگر نزدیکتر باشند، نوسانات کمتری وجود دارد.

با وجود عملکرد مناسب در بازار‌های پرطرفدار، این شاخص بهترین عملکرد خود را در زمانی دارد که قیمت در حال رنج زدن است، به این معنی که در یک کانال افقی بالا و پایین می‌رود. در این حالت، زمانی که قیمت به خط بالایی برسد، تریدر‌های ارز دیجیتال انتظار دارند که قیمت شروع به ریزش کند. برعکس، هنگامی که قیمت به خط پایین نشانگر برخورد می‌کند، ممکن است جهش قیمتی نزدیک باشد.

 

دکمه بازگشت به بالا