مقایسه اثربخشی و عوارض جانبی داروهای مختلف جنسی

معمولاً از روش‌های نیز برای درمان انواع گوناگون استفاده می‌گردد.

انواع داروهای ضدافسردگی

این داروها اولین دسته از داروهای ضدافسردگی هستند که پیدایش آن‌ها تحول بزرگی را در درمان بیماران افسرده ایجاد کرد.

عمل اصلی داروهای این گروه در مغز مهار بازجذب و نوراپی‌نفرین با بلوک نمودن عملکرد انتقال دهنده‌های سروتونین و نوراپی‌نفرین است؛ لذا موجب افزایش سطح مغزی و نوراپینفرین می‌شوند، این داروها اثر بسیار کمی بر روی انتقال دوپامین دارند.

از محاسن این داروها اثربخشی بالا و قیمت ارزان آن‌هاست؛ ولی خواب آلودگی، افزایش وزن، و تاری دید و به‌طور کلی اثرات از عوارض بارز این داروهاست که باعث می‌شود برخی از بیماران نتوانند آن‌ها را تحمل کنند. همچنین این داروها ممکن است باعث کاهش فشار خون وضعیتی و طولانی شدن در شوند و به همین سبب استفاده از آن‌ها در سنین بالا و در بیماران قلبی می‌تواند مخاطره آمیز باشد. در حال حاضر این داروها به عنوان خط دوم درمان یا در موارد مقاوم به درمان استفاده می‌شوند.اگر به دنبال داروهایی موثر میگردید تیمارطب گزینه مناسبی است..

این داروها با مهار کردن مونوآمین اکسیداز آنزیمی که انتقال‌دهنده‌های عصبی را تخریب می‌کند، سطح سروتونین، اپینفرین، دوپامین و مونوآمین‌های دیگر را در مغز بالا می‌برند.

بازدارنده‌های برای درمان افسردگی به خصوص انواع مقاوم و آتیپیک بسیار مؤثر هستند اما عوارض خطرناک و تداخلات دارویی و حتی غذایی گسترده باعث می‌شود از انتخاب‌های آخر برای درمان افسردگی باشند.

۳. (SSRI)، جذب مجدد را در بازداری می‌کنند. SSRIها عوارض جانبی کم‌تری دارند مانند: ، ، ، ، ، ، ، و

در حاضر به علت اثربخشی خوب، عوارض کم و در دسترس بودن این دسته از داروها خط اول درمان را تشکیل می‌دهند.

شایع‌ترین عارضه این دسته از داروها عوارض جنسی است (کاهش میل جنسی و تأخیر در رسیدن به ) این عوارض کمتر برای آقایان مشکل آفرین است ولی در خانم‌ها نیاز به درمان مستقل پیدا می‌کند.

داروی می‌تواند به بهبود این عارضه کمک کند. علاوه بر ، تعدادی از وجود دارند که عارضه داروهای شیمیایی را ندارند. از جمله این گیاهان می‌توان به ، و اشاره کرد.

مواد مؤثره موجود در زعفران ( و ) تأثیری مشابه داروی داشته و از بازجذب ، و جلوگیری می‌کند و بدین‌ترتیب اثر ضد افسردگی خود را اعمال می‌نماید. مطالعه بالینی در ۵۲ بیمار مرد نابارور در محدوده سنی ۲۱ تا ۴۸ سال، در سال ۲۰۰۷ انجام گرفت.

علاوه‌بر این آنالیز میزان نوروترنسمیترها در نواحی مختلف مغزی نشان داده‌است که اسانس لیموترش احتمالاً از طریق تغییر سیستم‌های و سروتونرژیکی فعالیت ضدافسردگی خود را اعمال می‌کند.

جدیدترین داروی ضد افسردگی

معروف‌ترین انواع داروهای ضد افسردگی، مهارکننده‌های انتخابی باز جذب سروتونین (SSRI) نامیده می‌شوند. نمونه‌هایی از SSRIها عبارتند از:

  • فلوکستین
  • سیتالوپرام
  • سرترالین
  • پاروکستین
  • اسیتالوپرام

عوارض جانبی احتمالی داروهای ضد افسردگی چیست؟

  • تهوع و استفراغ
  • افزایش وزن
  • اسهال
  • خواب آلودگی
  • مشکلات جنسی

عوارض جانبی داروهای ضدافسردگی

اصولاً اغلب این داروها به دلیل اثر بر روی میانجی‌های عصبی مختلف عارضه دار هستند ولی عوارض جانبی داروهای ضدافسردگی معمولاً با گذشت زمان به تدریج کاهش می‌یابد. معمولاً کمترین عوارض را دارند و بیشترین عوارض را .

کاربرد داروهای ضدافسردگی

اگرچه داروهای ضد افسردگی برای درمان ساخته شده‌اند، اما در درمان اختلالات گوناگون دیگری مانند ، و هم مؤثر هستند.

 محصولات در ترب

دکمه بازگشت به بالا