داستان موفقیت من در لاغری سریع شکم با انار و تنظیم حد نرمال تیروئید
با شروع فصل پاییز و رسیدن به روزهایی که ممکن است ابتلا به بیماریهایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا ریتم عادی زندگیمان را از بین ببرد، بهتر است سعی کنیم سیستم ایمنی بدن خود را در برابر این بیماریها مقاوم کنیم. و همچنین راهکارهایی را پیدا کنیم که در صورت ابتلا به این دست بیماریها، مدت زمان آنها را کوتاهتر کنیم و روزهای بهتری را از سر بگذرانیم. اگر ماده غذایی را پیدا کنیم که بتواند همزمان با درمان این بیماریها ما را از مشکلات بزرگتری هم حفظ کند قطعا به یک معجزه دست پیدا کردیم! از خوراکیهایی که اخیرا محبوبیت خاصی میان مبتلایان به سرماخوردگی پیدا کرده، انار پخته است!
اما خواص انار پخته که نباید از آنها غافل شویم چه هستند؟ این میوه پرطرفدار چگونه میتواند در درمان بیماریها به ما کمک کند؟ احتمالا خواندن پاراگراف اول این متن برای بسیاری از افراد کمی شگفتآور باشد.
معمولا همه ما انار را در قالبهای متفاوت دیگری مصرف کردهایم، حتی غذاهای بسیاری هم با انار و رب انار تهیه میشوند، اما لفظ انار پخته میتواند کمی عجیب باشد. موضوع خواص انار پخته مبحثی است که توسط طب سنتی بسیار مورد مطالعه قرار گرفته و شهرت آن نیز توسط طرفداران پروپاقرص طب سنتی بیشتر شده است.
در این مقاله از ، فواید انار و همینطور خواص انار پخته را با هم بررسی میکنیم تا با این داروی معجزهگر بیشتر آشنا شویم. شاید استفاده از انار پخته بتواند روزهای بهتری را نهتنها در فصلهای سرد سال و در صورت ابتلا به برخی بیماریهای رایج این فصل، بلکه به طور کلی در مقابله با مشکلات سلامتی برای ما رقم بزند!
انار پخته علاوه بر اینکه بیشتر خواص انار را همراه خود دارد، میتواند فواید دیگری را هم برای بدن فراهم کند و مقاومت بدن را در برابر مشکلات مختلف بالا ببرد. انار پخته همان قابلیتهای انار را دارد، اما با دوز بالاتر و تاثیرگذاری بیشتر.
میگوید از میان خواص انار پخته میتوان به کمک به بهبود بیماری دیابت، بیماریهای قلبی، پیشگیری از سرطان، درمان عفونتهای ریه، بهبود تب، کنترل سرماخوردگی و بسیاری خواص دیگر اشاره کرد که در ادامه آنها را با جزییات بیشتر بررسی میکنیم:
خواص انار پخته برای درمان سرماخوردگی
انار پخته به صورت جزئی بر مواردی تاثیرگذار است که مجموعه این علائم را در زمان ابتلا به سرماخوردگی و انواع آنفولانزاها مشاهده میکنیم. به همین دلیل هم یکی از مهمترین خواص انار پخته که در طب سنتی به شدت مورد توجه قرار گرفته، بهبود سرماخوردگی و آنفولانزاست.
آنتیبیوتیک بودن انار و رفع عفونتهای مختلف، تقویت گلو و رفع گلودرد و گرفتگی صدا، هیدراتهکردن بدن، کمک به تقویت سیستم گوارش، بهبود تب، و کنترل عفونتهای ریه از خواص آن در زمینه مشکلات سرماخوردگی هستند. اما هر یک از این موارد چگونه صورت میگیرند؟
بهبود تب و دمای بالای بدن
یک تببر طبیعی! هنگام ابتلا به بیماریهایی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی و انواع عفونتها، معمولا دمای بدن بالا رفته و دچار تب میشویم. اما انار پخته میتواند درمان خوبی برای این مواقع باشد.
به علاوه از این مورد از خواص انار پخته میتوان در روزهای عادی نیز بهره برد؛ در واقع مصرف آن بخش قابلتوجهی از آب موردنیاز بدن را تامین کرده و باعث رفع تشنگی نیز خواهد شد. بنابراین از کمآبی بدن نیز جلوگیری کرده و بدن را هیدراته نگه میدارد. این موضوع باعث میشود تا کمآبی ناشی از ابتلا به تب و مشکلات گوارشی در زمان بیماری تا حدودی جبران شود.
کنترل عفونتهای ریه؛ همان قابلیتی که در داروهای مختلف به دنبال آن هستیم
به طور کلی انار یک آنتیبیوتیک قوی محسوب میشود که پختهشدن آن تقویتکننده چنین خاصیتی است. به همین علت هم در درمان بسیاری از عفونتها موثر عمل میکند.
در این میان تاثیر خوبی بر عملکرد ریه نیز دارد و در طب سنتی به عنوان دارویی برای برونشیت مزمن یا عفونتهای حاد ریوی تجویز میشود. البته که استفاده از خواص انار پخته در درمان هرگونه بیماری دلیلی برای کنارگذاشتن داروهای شیمیایی طب امروز نیست!
بر اساس طب سنتی، مصرف انار پخته باعث بهبود سیستم تنفسی و تقویت ریهها، و کاهش خلط ناشی از عفونت و پاکسازی ریه و در ادامه آن درمان سرفه میشود. به همین علت هم میتوان انار پخته را دارویی مفید برای سرماخوردگی، آنفولانزا و به طور کلی بیماریهایی که تا حدودی ریه را درگیر میکنند دانست.
حد نرمال تیروئید چقدر است؟میزان نرمال آزمایش t3 (هورمون تیروئید) برابر است با 2.3 تا 4.2 میلی گرم در لیتر، رنج نرمال t4 (هورمون تیروئید) برابر است با 0.8 تا 2.8 میلی گرم در لیتر و هورمون محرک تیروئید یا TSH نیز باید در محدوده 0.8 تا 2.8 میلی گرم در لیتر باشد.
تنظیم عملکرد سیستم گوارش
بسیاری افراد هنگام ابتلا به بیماریهایی مانند سرماخوردگی، دچار مشکلاتی در سیستم گوارش خود میشوند. اما گفتنیست که خواص انار پخته در این مورد هم میتوانند کارساز باشند. انار پخته حاوی مقدار قابلتوجهی فیبر است که باعث بهبود عملکرد رودهها و به دنبال آن بهبود هاضمه و سیستم گوارش خواهد شد. همچنین سالهای طولانیست که انار پخته در طب سنتی به عنوان درمانی برای اسهال نیز شناخته میشود.
علاوه بر این فواید، انار پخته میتواند عفونتهای ادراری را نیز درمان کند. قابلیت تصفیه خون انار در حالت پخته شده آن افزایش مییابد و همین امر هم باعث بهبود کارکرد کلیهها و دفع سریعتر عفونتها خواهد شد.
انار پخته، کلید زیبایی پوست
درمان آکنه، بهبود اگزما، رفع چین و چروک، سلامت و جوانی پوست؛ تمام آنچه از یک محصول مراقبت پوستی توقع داریم! اما چه بهتر که این مراقبت پوستی با مواد طبیعی انجام شود. از سری خواص انار پخته درمان و بهبود آسیبهای پوستی و لطافت و شادابی پوست است.
آنتیاکسیدان و ویتامین C موجود در انار پخته تمام این موارد را برای ما به ارمغان میآورند. خبر خوب این است که حتی میتوانید از انار پخته به عنوان تهیه ماسک صورت هم استفاده کنید؛ فقط پیش از استفاده آن را روی سطح کوچکی از پوست امتحان کنید تا در صورت بروز قرمزی و حساسیت از مصرف آن به شکل ماسک جلوگیری کنید.
وجود آنتیاکسیدان، ویژگی مهم انار پخته برای کنترل دیابت و پیشگیری از سرطان
انار سرشار از آنتیاکسیدان است که نقش مهمی در دفع مواد سمی بدن دارد. از آنجا که پختن انار باعث تقویت ویژگیها و خواص آن میشود، مقدار آنتیاکسیدان موجود در آن نسبت به انار خام بیشتر است.
دفع مواد سمی بدن و همچنین رادیکالهای آزاد که از دلایل اصلی ابتلا به سرطانند، در جلوگیری از سرطان و مقابله با آن بسیار موثر است و وجود مقدار بالایی از این ماده در انار پخته، آن را به دشمن سرطان تبدیل کرده است.
به علاوه این آنتیاکسیدانها سوختوساز و متابولیسم بدن را کنترل میکنند که در نهایت باعث کنترل قند خون و بهبود اوضاع بیماران مبتلا به دیابت خواهد شد.
طبق نظریات طب سنتی، اگر یک فرد مبتلا به دیابت انار را در برنامه غذایی خود قرار دهد و به صورت منظم آن را مصرف کند، میتواند از این گروه از خواص انار پخته نیز برخوردار شود و کاهش قند خون و بهبود بیماری و کنترل آن را تجربه کند.
کمک به جلوگیری از بیماریهای قلبی
مصرف انار پخته میتواند تاثیر بهسزایی در کاهش سطح کلسترول بد خون داشته باشد. این نوع کلسترول از عوامل اصلی بیماریهای قلبیست و مصرف منظم آن میتواند از گرفتگی عروق قلبی جلوگیری کند. انار خام نیز تاثیرات مشابهی را بر قلب میگذارد، که البته این تاثیرات در انار پختهشده تقویت شدهاند. پس به سراغ مصرف انار پخته بروید و خود را از لیست بلند بالای بیماریهای مختلف حفظ کنید.
کنترل فشار خون؛ مشهورترین خواص انار پخته
یکی از مواردی که سالهاست انار به آن شهرت پیدا کرده، کنترل فشار خون و تصفیه خون و به صورت کلی فوایدی است که برای خون دارد. اما تفاوتی که میان انار خام و انار پخته وجود دارد، در افت فشار خون است.
مصرف بیش از اندازه انار ممکن است در بعضی افراد باعث افت فشار خون شود، اما از خواص انار پخته این است که تاثیر کمتری در این زمینه دارد و کمتر از انار خام باعث افت فشار خواهد شد. البته که باید توجه داشته باشیم مصرف بیرویه هر ماده غذایی میتواند مضرات بیشتری را نسبت به مزایای آن به همراه داشته باشد.
در سال ۲۰۱۳ مطالعهای تأثیر مصرف ۱۵۰ میلیلیتر آبانار را به صورت روزانه به مدت دو هفته بر روی بیماران مبتلا به فشار خون بالا بررسی کرد و دریافت که ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند. مطالعه دیگری در سال ۲۰۰۵ نشان داد که نوشیدن آب انار ممکن است جریان خون به قلب را در بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب بهبود بخشد.
همچنین وجود ویتامین C در انار منجر به تقویت گلبولهای قرمز خون میشود که خود میتواند وضعیت بهتری را برای جذب آهن در بدن فراهم کند و همین موضوع سبب بهبود کمخونی در افراد خواهد شد.
اگر از شکم بزرگ و چاق خسته شده اید می توانید در 20 روز با 20 روش بسیار ساده و آسان لاغر سریع شکم کنید و به تناسب اندام برسید.