اجتماعیمطالب کسب و کار

مراحل اسیدشویی سنگ چگونه است؟

محتوای این مطلب پنهان

همه چیز در مورد سنگسابی و شست و شوی نمای ساختمان

یکی از معضلاتی که به دنبال ساخت و سازهای مدرن در شهرهای بزرگ اتفاق افتاده است، بوجود آمدن ساختمان های عریض و طویل در سرتا سر شهرهای بزرگی همچون تهران می باشد. بطور معمول نمای ساختمان ها مهم ترین بخش از منظر شهرسازی و دید رهگذران در سطح شهر می باشد.

قطعا ساخت و ساز این مدل ساختمان، برج ها و آسمان خراش ها نیازمند نگهداری همیشگی است چرا که به مرور زمان با در معرض قرار گرفتن محیط، آلودگی، دود وسائط نقلیه، باران و نور خورشید قطعا نمای ساختمان ها از هر نوع سنگ، گرانیت، آجر و شیشه که باشند، دچار آسیب می شوند و نیاز به نماشویی و کفسابی در کرج می باشد.

روش های شست و شوی نمای ساختمان

کفسابی ساختمان، شست و شوی ساختمان و نمای اصلی آن با توجه به مصالح به کار رفته و مدت زمان ساخت آن، انجام می شود. روش های مختلفی برای این کار مورد استفاده قرار می گیرد که مهم ترین آنها به شرح ذیل می باشند:

  • نماشویی ساختمان با آب و مواد شوینده
  • نماشویی ساختمان با اسید ( اسید شویی )
  • نماشویی ساختمان با واترجت
  • نماشویی ساختمان با جوهر نمک

مزایای شست و شوی نمای ساختمان

  • بهبود دید ظاهری ساختمان
  • ایجاد زیبایی بصری ساختمان
  • افزایش طول عمر مصالح بکار رفته در نمای ساختمان

چرا باید نمای ساختمان را شست و شو داد؟

شستن نمای ساختمان بخصوص ساختمان‌های قدیمی ضرورت بیشتری دارد. چرا؟ آلاینده‌ها و ذراتی که روی سنگ‌های ساختمان می‌نشینند در اثر باران و با گذشت ایام موجب کاهش کیفیت نما می‌شوند که باید با شستشوی نمای ساختمان این مشکل را برطرف کرد.

در هنگام ساختن ساختمان ها به دلیل استفاده از انواع مصالح ساختمانی و پاشیده شدن آنها حین انجام امور مربوط به ساخت و ساز در برخی مواقع ممکن است این مواد به سختی به نمای ساختمان چسبیده و دید ظاهری بدی را ایجاد کند. معمولا با شست و شوی ساده با استفاده از آب رفع نمی شوند و باید حتما از روش های شست و شوی نمای ساختمان استفاده کرد.

آلودگی های محیطی از جمله اکسیدهای گوگرد، نیتروژن و سایر آلودگی‌های باران‌های اسیدی می‌توانند به نمای ساختمان صدمه وارد کرده یا روند فرسایش آن را تسریع کنند.

یکی دیگر از دلایلی که باعث ضرورت شستن نمای ساختمان می شود، این امر است که به مرور زمان جرم و آلودگی لایه ای تشکیل می دهد که مانع از دیده شدن نمای ساختمان می شود. همین موضوع باعث می شود که اگر مشکلی بوجود آمده باشد، به سرعت پیگیری نشود و منجربه آسیب های جدی تری به ساختمان شود.

چه عواملی در شست و شوی نمای ساختمان موثر است؟

  • کاربری‌ ساختمان
  • موقعیت ساختمان
  • موقعیت جغرافیایی‌
  • وضعیت آب و هوایی منطقه
  • سن بنا
  • مواد به کار رفته در ساختار ساختمان
  • نوع ساختمان
  • عملکرد و تاریخچه ساختمان
  • درجه و مقدار کثیفی

بطور معمول نمای ساختمان های تجاری، مغازه ها، انوع پاساژ به شست و شوی بیشتری نسبت به نمای ساختمان های مسکونی دارند. همچنین در نظر بگیرید که ساختمان هایی که در مناطق آلوده ای همچون تهران واقع هستند، طبیعتا به شستن بیشتری نسبت به ساختمان هایی که در شهرستان های شمالی قرار دارند، نیاز دارند.

شست و شوی نمای ساختمان با آب

اولین و شاید راحت ترین روشی که به ذهن می رسد بمنظور شستن نمای ساختمان، استفاده از آب است. باید عنوان کرد که استفاده از آب جهت انجام این کار چندین روش مختلف دارد که در ادامه با آنها آشنا خواهیم شد.

1-    شست و شوی نما با آب فشار قوی

در این روش با استفاده از دستگاه واترجت که آب را با فشار بسیار بالایی خارج می کند، اقدام به شست و شو می شود. معمولا در مواقعی از آب فشار قوی استفاده می شود که نما از جنس سنگ و سرامیک باشد و همچنین میزان آلودگی و جرم زیاد نباشد.

روش شست وی نما با آب فشارقوی مناسب چه نوع نمایی است؟

    ساختمان هایی با ارتفاع بسیار بلند

    ساختمان هایی با روکش فلزی

    نما های سنگ و سرامیک و سیمان و غیر درخشان

2-    شست و شوی نمای ساختمان با دستگاه بخار آب

یکی دیگر از روش های شستن نمای بیرونی ساختمان استفاده از دستگاه بخار آی گرم است. در این روش دستگاه های قدرتمندی که طرز کار آنها شبیه به دستگاه های بخارشوی خانگی است مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش به دلیل دمای بالای آب و بخاری که تولید می کند این توانایی را دارد که جرم و لکه ها را به راحتی از روی سطح نما برطرف کند.

3-    شست و شوی نمای ساختمان با مواد شیمیایی

شست و شوی نمای ساختمان با استفاده از مواد شیمیایی یکی دیگر از مهم ترین روش ها است که مزایا و معایب خاص خودش را دارد. همچنین عوامل بسیاری در شرایط از استفاده از مواد شیمیایی در این امر اثر گذار هستند که قصد داریم بطور کامل آنها را بررسی کنیم.

اسید شویی نمای ساختمان

اسید شویی یکی دیگر از شناخته شده ترین روش های نما شویی است. با توجه نوع ساختمان و همچینین میزان آلودگی و جرم ها اسیدهای متنوعی برای شست و شو استفاده می شود. شوینده‌های شیمیایی برای از بین بردن دوده و گرد و خاک بسیار مناسب‌ هستند.

اسید شویی مناسب چه نوع بنایی است؟

  • آجر نما
  • سنگ نما
  • نمای بتنی
  • نمای گرانیت
  • نمای ماسه‌ سنگ

فرآیند اسید شویی نما چگونه است؟

ابتدا باید نمای ساختمان را به اسید آغشته کنید. باید با استفاده از وسایل در حد امکان بصورت پاششی کل سطح نما را اسید پاشی کنید. بعد از این کار باید مدت زمانی را در همین حالت قرار دهید تا فرآیند اثرگذاری اسید بر روی جرم ها اتفاق بیفتد و سپس اقدام به شست و شوی نما با آب می شود.

چه نوع اسیدهایی در شست و شویی نما استفاده می شود؟

اسیدهایی که در فرآیند شست و شوی نما استفاده می شود بطور معمول اسید کلریدریک و اسید دیسکلر می باشد که سالیان سال است در این حوزه استفاده می شود.

اسید شویی نما با اسید کلریدریک

اسید کلریدریک یا جوهر نمک یکی از محصولاتی در دسته بندی اسیدها قرار دارد و یکی از کاربردهای آن استفاده به عنوان جرم گیری و رسوب بری انواع نمای ساختمان است.

انواع نمای ساختمان و روش شست و شوی

    ساختمان با نمای شیشه‌ای

برخی از ساختمان ها نمای شیشه ای دارند. این نمای شیشه ای بخشی از جذابیت این نما ها محسوب می شود که باید به آن توجه شود. شستشوی نماهای شیشه‌ای به دقت زیادی نیاز دارد. این نوع نماها معمولا توسط ابر و تی تمیز می‌شوند و باید از داربست یا طناب راپل استفاده شود.

    ساختمان نمای کامپوزیت

نماهای کمپوزیت جذابیت و مقاومت را با هم دارند. با این حال این نماها نیز مانند نماهای شیشه ای روش شستشوی خاص خود را دارند.

این نوع نماها نیز مانند نماهای شیشه‌ای بسیار حساس هستند و باید با دقت زیادی انجام شود. کامپوزیت‌ها دارای سطح صاف و صیقلی هستند و نباید در شستشوی آن‌ها از مواد اسیدی استفاده شود. استفاده از مواد اسیدی موجب می‌شود این نما درخشندگی و رنگ خود را از دست دهد. اگر نمای کامپوزیت زیاد کثیف نباشد برای شستشو باید از آب و تی استفاده کرد، اما اگر نمای ساختمان بیش از حد کثیف باشد باید از واترجت و سپس آب و تی استفاده نمود.

    ساختمان با نمای آجری

در نماهایی که آجری هستند معمولا جذب آب بالاست. جذب آب بالا کار شستشو را سخت می کنند و به تبع آن ممکن است کسی که اطلاعی از روش شستن آن ندارد به آن آسیب بزند. نمای آجری در مقایسه با سایر نماها به زمان بیشتری برای تمیزی نیاز دارد. شستشوی این نما کمی دشوارتر است و باید از سیلیس استفاده شود.

استفاده از سیلیس موجب می‌شود که لایه ‌برداری از آجر بهتر صورت گیرد. دستگاه‌هایی مانند واترجت و واتر سندبلاست برای شستشوی نماهای آجری بسیار مناسب هستند. نماهای آجری معمولا بسیار کثیف هستند و تمیز کردن آن‌ها با روش‌های ساده امکان‌پذیر نیست.

    ساختمان با نمای سنگی

نماهای سنگی یکی از رایج ترین نماها در گذشته و حال محسوب می شوند. آنچه که سبب شده است تا نماهای سنگی محبوبیت زیادی در بین قشر متوسط پیدا کنند و بیشتر ساختمان ها از این نما استفاده کنند طول عمر طولانی آن است. نماهای سنگی بسیار در معرض آلودگی هوا قرار می‌گیرند و در مقایسه با سایر نماها زودتر کثیف می‌شوند. بهترین روش برای شستشوی این نماها، استفاده از واتر جت یا طناب راپل است.

    ساختمان با نمای سیمانی

سیمان در نما از نظر برخی مهندسین مناسب نیست ولی با این حال در بسیاری از برج ها و ساختمان ها از آن به عنوان نما استفاده می شود. یکی از مشکلاتی که این نما می تواند داشته باشد حساسیت آن نسبت به دودها، چربی ها و کثیفی ها است. بهترین روش برای شستشوی این نما استفاده از طناب راپل و شستشو با واترجت است. شما می‌توانید پس از شستشوی این نما از مواد نانو برای ضد آب کردن آن استفاده کنید.

اسیدشویی در نماشویی ساختمان

در نماشویی ساختمان بسته به نوع و جنس نما روش های نماشویی ساختمان با هم تفاوت می کند، مثلا برای نماهایی با جنس سنگ الخصوص گرانیت، سرامیک و آجر از روش اسید شویی در نماشویی ساختمان می توان استفاده کرد، در روش اسیدشویی شاید تنها چیزی که در مرحله اول به ذهن کارفرما بیاید این باشد که نکند در روش اسیدشویی جنس نما از بین برود و یا دچار پوسیدگی بشود که باید گفت روش اسید شویی در نماشویی ساختمان نه تنها به نما آسیب نمی رساند بلکه باعث می شود نماشویی ساختمان با بهترین کیفیت به اجرا در آورده شود و نتیجه کار بسیار زیبا خواهد و رضایت تمام کمال مشتری را در پی خواهد داشت.

در روش نماشویی ساختمان با اسید انتخاب نوع اسید بسیار مهم است که باید توسط تیم نماشویی ساختمان و یا خود کارفرما خریداری شده و سپس مورد استفاده قرار گیرد، از دیگر نکاتی که باید در نماشویی ساختمان با روش اسید شویی به دقت استفاده شود میزان استفاغده از اسید در نماشویی ساختمان است. برای اینکه ساختمانتان هوازده و بعد تیره نشود باید در سال حداقل یک بار نماشویی ساختمان را انجام دهید اما اگر این اتفاق نیفتد به مرور زمان ساختمان شما دچار پوسیدگی های شدید و بعد خوردگی و آسیب های غیر قابل جبران برای شما میشود که در آن صورت باید کل نما را تعویض و هزینه های گزافی را متحمل شوید.

برای اینکه  بیشتر راجع به نماشویی ساختمان بدانید بهتر است با تیم مشاوران شرکت کفسابی ایران تماس حاصل فرمایید و تمام سؤالات خود را به صورت کاملا رایگان بپرسید تا کاملا با نماشویی و نحوه اجرای آن آشنا شوید در ضمن کارشناسان ما در کفسابی ایران درست ترین روش را برای بهتر کردن نمای ساختمان شما معرفی خواهند کرد.

نکات نماشویی ساختمان با مواد شوینده و سابنده قوی

در نماشویی ساختمان برای هر جنس از نما مواد شوینده به خصوصی مورد استفاده قرار می گیرد که می تواند بر قیمت های نهایی تاثیر گزار باشد، مواد شوینده در نماشویی ساختمان شامل: دیسکیلر، سیلیس و اسیدشویی که هر کدام از این مواد شوینده می توانند درخشندگی زیادی را به نمای ساختمان شما هدیه کنند. در مجموعه شرکت های کفسابی ایران با بررسی و آنالیز کامل مواد شوینده برای نماشویی ساختمان هایی با جنس های مختلف تعابیری اندیشیده شده تا با مواد شوینده ساخت ایران که توسط جوانان با استعداد و نخبه کشور عزیزمان ساخته شده است استفاده کنند تا اشتغال زایی خوبی بشود برای جوانان و نیز امید و انگیزه ای بشود برای کسانی که در حوزه موادشوینده فعالیت می کنند.

اما محوصولات آن ها را کسی استفاده نمی کند. در بین مواد شوینده در نماشویی ساختمان نانو را نیز می توان نام برد زیرا نانو یکی از موادی است که به تازگی در کشور خودمان نیز بهره وری می شود و جزو محصولاتی است که صادرات آن به کشور های دیگر نیز رونق گرفته است.

شرکت کفسابی ایران با کارشناسان و متخصصین خود در حوزه ی نماشویی ساختمان تیمی را تشکیل داده است که  دوره های حرفه ای این رشته را گذرانده و با بررسی و آنالیز ساختمان، کار نماشویی ساختمان را با بهترین کیفیت اجرا خواهد کرد و به شما ضمانت کامل واطمینان خاطر خواهد داد که زیبایی فوق العاده ای را به مجموعه شما هدیه کند.

دکمه بازگشت به بالا