اجتماعی

کرونا و دلواپسان واکسن – نازک نارنجی

از “هریسون سوزی” تا “بیانیه های واکسن طرفدار و واکسن” ؛ برخی از افراد برای خرید واکسن تبلیغات می کنند و برخی دیگر گرد هم می آیند و می پرسند چرا واکسن خریداری کرده و ساخته اند ، ما دارو داریم. برخی می گویند این واکسن را برای خود خریده اند و برخی دیگر می گویند اگر راست می گویید ، ابتدا به خود ضربه بزنید. درگیری زیادی بین جهان و کرونا …

تایید شده توسط نازک نارنجی، ما 320 روز تاجگذاری کردیم روزهایی که با فراز و نشیب ها ، واقعیت ها ، شایعات و غیره می گذرد و البته ثابت کرد که ویروس شیطانی در تاج ، پیر و جوان ، طب مدرن و سنتی و غیره ناشناخته و عجولانه است. برای زندگی. در همین حال ، برخی از افراد همچنان از این آب گل آلود ماهی می گیرند تا درآمد بیشتری کسب کنند …

به دنبال توصیه های عجیب و غریب در مورد نوشیدن ادرار شتر ، اثر روغن بنفشه و بوی گل رز و … برای پیشگیری و درمان عروق کرونا ویروس ، اکنون و در شرایطی که جهان تلاش برای تولید واکسن علیه ویروس کرونا باز هم ، ما سو the استفاده از اعتقادات مردم در طب سنتی و چیزهای مقدس را مشاهده می کنیم ، این بار به شکل “در واکسن نیست”. با این حال ، این تنها زمانی نیست که طب سنتی ، یعنی طب اسلامی ، به ابزاری برای برخی از افراد تبدیل شده است تا آن را به معنای واقعی خود تفسیر کنند.

قبل از شیوع کرونا ، سوزاندن کتاب هریسون از کتاب های مرجع پزشکی مدرن به کتابی که ادعا می کرد طب اسلامی واکنش های زیادی را به همراه داشت و وزیر بهداشت در مورد آن گفت: نه این هریسون را نابود خواهد کرد ، اما من فکر می کنم این کار در اسلام و تشیع اشتباه است. “اگر کسی چهره تندی در طالبانی از ایده روحانیت مترقی شیعه نشان دهد ، وزیر بهداشت نباید فریاد بزند زیرا ما می دانیم که این فرد از علم پزشکی بی اطلاع است و اگر او مشتری دارد ، ناآگاهی آنها با آن شخص موافق است.

ما “طب اسلامی” نداریم

علی رغم این واقعیت که مقوله ای تحت عنوان “طب اسلامی” وجود دارد یا نیست ، سالهاست مطرح شده است. طب سنتی به عنوان شاخه ای از علوم در دانشگاه ها تعیین شده است و توصیه هایی در مورد سبک زندگی و اصلاحات آن دارد و به گفته مقامات ، می تواند به عنوان مکمل پزشکی مدرن موثر باشد ، اما با توجه به مقامات وزارت بهداشت ، موضوعی با عنوان “طب اسلامی” نداریم. همانطور که دکتر محمود خدادوست ، مدیرکل سابق دفتر پزشکی ایران در وزارت بهداشت ، سابقاً نازک نارنجی ، با هدف بررسی حقیقت ادعاها در مورد “طب اسلامی”: وزارت بهداشت یک متخصص ساخته است سه سال مطالعه با موضوع پزشکی در ایران برای پی بردن به نقش این موضوع ، به مراجع تقلید و حدیث شناسان پژوهشگاه علوم قرآنی مراجعه می کنیم. “نتیجه همه این مطالعات این است که ما موضوعی به نام طب اسلامی نداریم.”

“برخی از افراد ، به نام طب اسلامی و سنتی ، با بدیهی ترین موضوعات پزشکی مانند واکسن و پیوند اعضا مخالف هستند که در آن برخی علاوه بر از دست دادن جان خود ، آنها همچنین اموال خود را از دست داده اند “، خدادوست گفت. .

از طرف دیگر ، آیت الله مکارم شیرازی قبلاً بیانیه ای را نقل كرد كه قبلاً به گروهی گفته بود كه ما آنها را طب اسلامی نمی خواندیم: «آموزه هایی در قرآن و روایات وجود دارد ، اما طب اسلامی اشاره ای نشده است. ، این دارو اکنون “نامی برای طب سنتی دارد.”

تغییر نام داروی سنتی طب ایرانی وزارت بهداشت جلوی برخی ادعاها و پیشرفت ها را در این زمینه نخواهد گرفت و اگر تاج برای همه بیماری باشد ، اما برای برخی از آنها یک مزیت است و از نظر علمی ثابت شده است که در پزشکی ایران پیشگیری از بیماریهای ویروسی مانند عروق کرونا ویروس و حتی برخی اظهارات علمی در مورد این موضوع مقابله کرده است ممکن است در شبکه های خبری فارسی خارج از کشور مورد بحث و مجادله قرار گیرد و طرح های تحقیقاتی و مطالعات بالینی داروهایی که ممکن است به درمان بیماری عروق کرونا ویروس کمک کنند ، زیر سوال برود. طبق گفته مقامات وزارت بهداشت ، این داروها ادعا نشده اند که بیماری عروق کرونا ویروس قلب را درمان می کنند ، اما نشان داده شده است که استفاده از آنها مدت بیماری را کاهش می دهد.

ادعاهایی که زمینه را برای بررسی علمی آنها هموار می کند

اخیراً مطالبی در مورد دارویی که به حضرت امام (ره) و تأثیر آن در درمان بیماری عروق کرونا ویروس قلب اختصاص دارد ، گفته شده است. موضوع مورد توافق مدیرکل دفتر پزشکی ایران در وزارت بهداشت ، نیاز به مطالعه علمی بیشتری دارد. به این ترتیب نفیسه حسینی یکتا وی در آخرین کنفرانس مطبوعاتی خود با خبرنگاران در این باره گفت: “این ادعاها انواع مختلفی دارند ؛ اول ، یکی می گوید یک گیاه دارویی م effectiveثر است. گاهی اوقات برخی تغییرات را مشاهده می کنیم ادعای دارو برای افراد بی گناهی که ادعا می کنند از آنها اجتناب می کنند و آنها را معالجه می کنند. این باعث افزایش حساسیت می شود ؛ زیرا ما ترکیبی از استفاده از آنچه مردم در مورد طب سنتی در عقاید مردم باور دارند را داریم در مورد مقدسات. باید به دو مکان پرداخته شود ؛ اگر داروی امام خمینی (ره) به طور خاص ذکر شده است و ادعاهایی وجود دارد که اگر شخصی مصرف کند یا بیمار نشود یا به راحتی درمان شود ، این مسئله باید در بحث پزشکی امتحان شود ، راهی برای یادگیری آن وجود ندارد اگر اگر حداقل شرایط لازم برای ورود به تحقیق را داشته باشند ، ادعاها بسته نمی شوند و این ادعا نیز می تواند باشد بررسی. ولی “معصوم بودن این دارو به عنوان روایتی ذکر می شود که باید در مورد قطعیت این روایت در حوزه علمیه گنجانده شود و دانشمندان باید درباره آن اظهار نظر کنند.”

اگرچه فقط یک نفر می تواند آن را به دست آورد و حتی آن را ثابت کند ، اما کسی می تواند در درمان بیماری ها نقش داشته باشد؟ حسینی یکتا نیز در این باره اظهار داشت: “طبق قوانین موجود ، فقط یک نفر می تواند به عنوان درمانگر برای بیمار پزشکی عمل کند. بنابراین ، در زمینه طب سنتی در ایران ، این تنها متخصصان هستند طب ایرانی یا پزشکان آموزش دیده معتبر مطابق با مقررات پزشکی ایران و فروش داروهای دارویی ، یعنی پزشکان عمومی که دوره مورد تأیید وزارت بهداشت را مشاهده می کنند مجاز به ارائه خدمات هستند “است.” به همین دلیل مداخله درمانی توسط دیگران غیر از مردم درست نیست. “

اما این اختلافات و مخالفت با علوم دانشگاهی به همین جا ختم نشد و تنها زمانی که دنیا واکسیناسیون کرونا ویروس را آغاز کرد و ایران اولین آزمایش داخلی بالینی را آغاز کرد ، برخی از افراد خواستار هنوز در جهت مخالف جریان شنا نمی کنیم بگذارید درد تقریباً یک سال باشد. تجمع در مقابل وزارت بهداشت و خواندن شعارهایی با مضمون “بدون واکسن تاج خارجی” ، “بدون واکسن تاج ایرانی” ، “ما برای امام کاظم (ع) دارو داریم” و … با رویدادهایی که ممکن است اختصاص داده شود. مزیتی برای طب اصلی ایران و البته طب اسلامی نیست ، جز تشویش اذهان عمومی و زیر سوال بردن دستاوردهای علمی جهان و کشور. چنین شرایطی را در شرایطی دیده ایم که علی رغم تحریم های آمریکا ، دسترسی به داروها و تجهیزات وارداتی و البته واکسن کرونا دشوار است.

اظهاراتی علیه علم

به این ترتیب علیرضا رییسی_معاون معاون وزیر بهداشت وی در مورد اظهارات ضد واکسن توسط برخی گروه ها به نازک نارنجی گفت: “بهتر است گفته های ضد علمی و ضد فناوری گفته شود. در این رابطه می بینیم که کتاب های مرجع در دارو در همان کشور سوخته است و این موضوعات جدید نیستند. یا حتی اگر به تاریخ خود برگردیم ، افرادی هستند که در زمان امیرکبیر مخالف واکسن رنگهای کوچک و غیره بودند و گفته می شود که اگر این واکسن را دریافت کنید ، شیطان یا شیاطین و غیره وارد بدن شما می شوند. متأسفانه این اظهارات همیشه و البته مختص ایران نیست. “گروههایی در ایالات متحده و سایر کشورها هستند که علیه واکسیناسیون ، و این فقط در مورد گروه های خاص در کشور ما نیست. “

مخالفان نیازی به واکسن کرونا ندارند

وی گفت: “این دو نوع مخالفت است.” برخی می گویند ما ممکن است به این واکسن اعتماد نکنیم و آن را دریافت نمی کنیم و برخی از افراد کاملاً مخالف آن هستند و به آنها گفته می شود واکسن نزنید و آنها نیز یک اسم می گذارند و می گویند لازم است استفاده از دارو “البته ، این اظهارات بر برنامه ریزی ما برای تولید و خرید واکسن تأثیری ندارد.”

رئیسی گفت: “معترضان به واکسن این واکسن خاص را دریافت نمی کنند و واکسن کرونا اجباری نیست.” واکسنی مانند کرونا باید در گروه واکسن های مشابه آنفولانزا در نظر گرفته شود که توسط افراد در معرض خطر انجام می شود و اجباری نیست. “اما واکسیناسیون های معمول کشور مانند واکسن فلج اطفال ، BCG و غیره داستان دیگری دارد.”

از توصیه هایی برای سلامتی اسلامی گرفته تا ادعاهای پزشکی اختصاص داده شده به معصومین

در این زمینه حسینی یکتا – مدیرکل دفتر وزارت بهداشت ایران در مصاحبه با نازک نارنجی، ترویج شده: “هرگونه ادعای پزشکی و هر داروی جدید در زمینه بهداشت ، که مسیر تحقیقات علمی را طی نکند ، توسط عموم مردم قابل دفاع و تعمیم نخواهد بود ، و ادعا می کنید که وارد این دوره می شوید ، اگر شرایط اساسی برای مداخله بخشی از درمان باشد ، او ممکن است وارد یک آزمایش بالینی شود ؛ این فرایند همچنین باید در رابطه با توصیه های پیشگیرانه و درمانی دنبال شود اختصاص به معصومین (علیهم السلام) دارد و استفاده از یک ترکیب گیاهی یا صرفاً مبنای بیانات معصومین (علیهم السلام) که باید ابتدا در علوم انسانی تأیید شود ، امکان پذیر نیست. “وی از روش درمانی برای بیشتر افراد. “

وی افزود: توصیه هایی برای سلامت اسلامی وجود دارد که می تواند به عنوان یک سیستم نظام سلامت مورد استفاده قرار گیرد ، اما بر اساس این توصیه ها و برخی از سنت های پزشکی ذکر شده ، ما می توانیم یک دانشکده پزشکی جداگانه ایجاد کنیم که طب اسلامی نامیده می شود. “منظور ما این است که هم از نظر متخصصان علوم قرآن و حدیث و هم صاحب نظران حوزه دانش پزشکی قابل قبول نیست.”

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا