اجتماعی

احتمال تشدید کرونا در سرما / ۲ چالش فصل پاییز

معاون ستاد مقابله با تاج کرونا در تبیین احتمال وقوع کرونا و آنفلوانزا در پاییز گفت: “مهمترین چالش در زمینه درمان پاییز خستگی کارکنان بهداشت است. و شیوع آنفولانزا. ”

در مصاحبه ای با نازک نارنجی ، دکتر علی ماهر | وی با اشاره به موج سوم تاجگذاری در کشور گفت: یکی از احتمالات سقوط به علت آنفلوانزای گذشته است و احتمال همزمانی این بیماری با تاج گذاری ، ممکن است وضعیت بیماری کووید -19 بدتر شود ” بر این اساس ، ما این خطر را احساس می کنیم که ترکیبی از این دو بیماری منجر به افزایش تعداد بیماری های Covid-19 شود. با این حال ، این یک احتمال است و ممکن است اتفاق نیفتد.

وی افزود: با این وجود ، به دلیل خنک شدن هوا و تضعیف مقاومت بدن در ماه های سرد سال ، ما نگران تقویت شدن تاج تاخیر و سازگاری بیشتری هستیم ، برنامه ریزی ها و برنامه ریزی ها انجام می شود ، اما مشخص نیست که چقدر از این موارد باعث نگرانی شده است. ” سقوط و چگونگی آن اتفاق می افتد.

اثر بدتر ویروس کرونا و آنفلوانزا بر روی هر یک

ماهر با اشاره به احتمال جهش ویروس کرونا در پاییز ، می گوید: “با این حال ، اغلب جهش های ویروسی رخ می دهد.” اگر ویروس پس از جهش بیماری زا شود ، یا بیماری زا نباشد ، همین اتفاق می افتد. مشخص نیست که این تغییر در کجا رخ خواهد داد. جهش ها یک دسته ویروس های دائمی و مورد انتظار هستند. مطابق با این مسئله ، مطمئناً مطمئن نیستیم که با موج شدیدتری از درد پاییزی روبرو خواهیم شد یا نه. مسائلی مانند تاج گذاری و آنفولانزا به طور همزمان ، و این واقعیت که تاج و آنفولانزا تأثیر بسیار بیشتری بر روی یکدیگر دارند ، گمانه زنی ها و ما هرگز با چنین چیزی روبرو نشده ایم ، دانش این مفهوم را تشدید می کند که به دلیل بیماری های سیستمیک یکسان ، تنفس طولانی یک مشکل است و احتمالاً باعث بدتر شدن یکدیگر می شود.

وی با اشاره به احتمال ایجاد موج ضعیف آنفولانزا به دلیل پایبندی به پروتکل های بهداشتی و استفاده از این بیماری ، گفت: “ممکن است این اتفاق نیز بیفتد و ما امیدواریم که مشاهدات منجر به کاهش میزان آنفلوآنزا شود.” نقاب مردانه اما این چیزی نیست که بتوانیم با اطمینان درباره آن صحبت کنیم. از آنجا که انتقال کرونا و آنفلوانزا از طرق مختلف متفاوت است. به عنوان مثال ، ویروس آنفلوانزا یک ویروس منتقل شده در هوا است و اقدامات بهداشتی از انتقال صد درصدی آن جلوگیری نمی کند. چون در آب می ماند. به همین دلیل نوع ویروس بسیار مهم است. از طرف دیگر ، ویروس آنفولانزا به اشکال مختلف وجود دارد. بنابراین ، انتقال می تواند حتی در فاصله بیش از 1.5 متر انجام شود. این دلیل ویروس کرونا نیست ، زیرا تاج از طریق هوا منتقل نمی شود.

سوختن کادر پزشکی چالشی برای پاییز

ماهر در مورد وضعیت تخت های بیمارستانی و وضعیت پزشکی کشور برای مقابله با موج سوم تاج ، ماهر گفت: “در موج تاج سوم ، بزرگترین مشکل ما تخلیه انرژی انسان است. ” در حال حاضر ، امکانات پزشکی ما برای مدیریت وضعیت موجود کافی است ، مگر اینکه بیماری با سرعت بیشتری نسبت به شروع اپیدمی رشد کند.

وی مهمترین چالش در زمینه درمان پاییزه را کاهش نیروی انسانی در حوزه سلامت و بحث شیوع آنفولانزا دانست و گفت: توصیه ما به مردم همان سه توصیه ای است که ما تکرار کردیم. از ابتدا ؛ شستن مکرر دست ، استفاده از ماسک و کشش بدن. به طور طبیعی ، هرچه افراد کمتری دور هم جمع شوند و با یکدیگر تعامل داشته باشند ، احتمال بیماری آنها کمتر است.

آیا منتظر پایان کرونا هستیم؟

ماهر در مورد زمان پایان تاج ، ماهر گفت: “به عنوان علت گرم شدن هوا و کاهش تاج ، دانشمندان همچنین در مورد بخشی از زمان پایان تاج بحث خواهند کرد!” هیچ کس نمی داند اپیدمی کوید -19 چه مدت دوام دارد. از آنجا که افراد کم و بیش بیمار هستند و تعداد افراد آلوده درصد کمی از جمعیت است و از طرف دیگر ما نمی دانیم که آنتی بادی بیماری چه مدت در بدن زندگی کرده و همچنین رخ داده است عفونت چند درصد مردم ، همه اینها باعث می شود که ما از آن بی خبر باشیم چه مدت اپیدمی ادامه دارد؟ اگر مانند آنفولانزا ، آنتی بادی به سرعت از بین برود ، افراد بارها به این بیماری مبتلا می شوند و چیزی به نام مقاومت کامل اتفاق نمی افتد و ما همیشه در معرض این بیماری خواهیم بود.

تا 6 ماه آینده منتظر واکسن کرونا نباشید

وی با بیان اینکه هنوز تخمین زده نشده است که چند درصد مردم تهران تحت تأثیر عروق ویروس کرونا قرار گرفته اند ، گفت: هنوز کارهای جامعی در این زمینه انجام نشده و این اقدام در حال اتمام است. در زمینه واکسن ها ، پنج تا شش ماه آینده منتظر واکسن کرونا نیستیم ، اقدامات مشترکی در برخی کشورها آغاز می شود و واکسن های خارجی مراحل دوم و سوم را طی می کنند. در نتیجه ، حداقل پنج یا شش ماه آینده واکسن کرونا ایرانی منتظر نخواهد ماند. تا آنجا که من می دانم هیچ واکسنی در دنیا وجود ندارد که به مرحله تولید انبوه رسیده باشد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا